Air Jordan 3 X Quai 54 release info 7 juli

Quai 54 is dit jaar weer een samenwerking met Nike aangegaan. De Air Jordan 3 X Quai 54 release is op 7 juli.

Quai is het grootste streetball toernooi van de wereld en word mede georganiseerd door Jordan. Streetball is basketball dat op een veld buiten gespeeld word. Maar Quai 54 is veel meer dan een sporttoernooi. Het combineert mode, sport en muziek in een tweedaags evenement. Dit jaar sluit niemand minder dan 2Chainz af.

De Air Jordan 3 is één van de favoriete Jordan’s van beide organisatoren. Dit jaar wilde de organisatoren, Hammadoun Sidibé en Thibaut de Longeville, een sneaker ontwerpen de opvallend en herkenbaar zou zijn. Zeker omdat bij dit toernooi mode en belangrijk aspect is. De sneaker is gemaakt van premium leer en de cement-print is vervangen door suède. Om de sneaker opvallend te maken zijn de drie ‘eyelids’ groen, blauw en roze gekleurd. De midsole is grotendeels zwart maar het hiel stuk is ook gekleurd in de blauwe, groene en roze kleur. Het logo van Quai54 staat op de hieltab waar normaal de Air branding staat.

Heb jij nou de sneaky release op de Nike SNKRS-app van 4 juli gemist? Geen paniek om zaterdag 7 juli krijgt de sneaker een grotere release!


Air Jordan 3 X Quai 54 ‘Love The Game’

Releasedatum: 7 juli
Prijs: €180,-
Colorway: Black/Black/Electric Green/Infrared 23
Stylecode: AT9195-001
Storelist: Klik hier>>

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *