UPDATE: Air Jordan 4 ‘Raptors’

Update 3 juli 2018 – Er is nu eindelijk een officiële releasedatm voor de Air Jordan 4 ‘Raptors’. 18 augustus zal deze releasen! Het is nog niet duidelijk of dit alleen een US release is. Houd de releasekalender in de gaten voor eventuele updates hierover. 


Eind 2017 was het al bekend dat er in 2018 een Air Jordan 4 ‘Raptors’ zou gaan komen. Nadat het een tijd stil was zijn er nu foto’s opgedoken van de sneaker.

De AJ4 ‘Raptors’ is officieel niet verbonden uit de basketbal club uit Toronto, maar de overeenkomst is niet te missen. Net als de Air Jordan 5 en de Air Jordan 7 bestaat de sneaker uit zwart met paarse en rode accenten. De upper bestaat uit zwart nubuck en heeft een rode lining op de tong en rode laceholes. De paarse accenten zitten op de midsole.


Air Jordan 4 ‘Raptors’

Releasedatum: 18 augustus 2018
Colorway: Black/University Red-Court Purple
Stylecode: AQ3816-056

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *