Top 10 adidas sneaker sale voor de allerkleinsten! 475

Het is weer zover: sale bij adidas! De kleintjes toe aan nieuwe sneakertjes? Dan is het nu tijd om toe te slaan! Scroll gauw verder en bekijk hieronder de top 10 van de leukste adidas sneakers voor de allerkleinsten! Benieuwd naar meer sale sneakers voor kids? Klik dan hier!


1. adidas Stan Smith

Prijs: 44,95  31,46
Colorway: Ftwr White/Ftwr White/Blue
Stylecode: BB6798
Shoplink: Klik hier >>


2. adidas EQT Support ADV

Prijs: 49,95  34,96
Colorway: Core Black/Footwear White
Stylecode: CP9788
Shoplink: Klik hier >>


3. adidas Altasport Mid

Prijs: 29,95  14,98 
Colorway: Grey Two/Real Pink/Ftwr White
Stylecode: AC7057
Shoplink: Klik hier >>


4. adidas ZX Flux

Prijs: 49,95  24,98
Colorway: Footwear White
Stylecode: S81424
Shoplink: Klik hier >>


5. adidas Altasport

Prijs: 27,95  13,98 
Colorway: Chalk Coral/Ftwr White/Real Coral
Stylecode: CP9948
Shoplink: Klik hier >>


6. adidas Disney Minnie AltaSwin 

Prijs: 29,95  20,96   
Colorway: Scarlet/Core Black/Ftwr White
Stylecode: CQ0108
Shoplink: Klik hier >>


7. adidas Pharrell Williams Tennis Hu

Prijs: 64,95  32,48
Colorway: Red/Sand/Ftwr White/Ftwr White
Stylecode: BB6829
Shoplink: Klik hier >>


8. adidas Gazelle

Prijs: 54,95  27,48 
Colorway: Aero Green/Aero Green/Ftwr White
Stylecode: CQ2933
Shoplink: Klik hier >>


9. adidas Dragon Learn 2 Walk

Prijs: 34,95  24,46  
Colorway: Core Red/Footwear White/Core Red
Stylecode: BY2377
Shoplink: Klik hier >>


10. adidas Vs Hoops Mid

Prijs: 34,95  24,46   
Colorway: Core Black/Core Red/Core Black
Stylecode: DB1492
Shoplink: Klik hier >>

 

 

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 95 SC voegt “Jewel Swoosh” toe 8

De nieuwe versie van de Nike Air Max 95 SC komt in een nieuwe colorway! Dit keer met het toffe toevoeging. Een “Jewel Swoosh”. Door de combinatie van zwart met reflecterende details, krijgt de sneaker een opvallend uiterlijk. Net als het origineel, heeft de nieuwe variant dezelfde uitzonderlijke demping om de hele dag comfort te bieden.

De Nike Air Max 95 ‘Black Animal’ die 1 maart 2019 wordt gereleased is een vergelijkbare sneaker. Het model van de sneaker is hetzelfde als het nieuwe ontwerp. Toch heeft de ‘Black Animal’ ook een bijzonder element. Het element waar het allemaal om draait heeft een andere kleur. De ‘Leopard’ printjes. Deze zijn opvallend door de donker blauwe en rode kleur. Hierdoor heeft het een opvallend effect op een compleet zwarte schoen. Hierdoor hebben ze allemaal hun eigen opvallende details.

De nieuwe colorway heeft een geheel mat uiterlijk met een mix van nubuck en texturele kunststoffen. Over het algemeen heeft de sneaker een basis van zwart. Toch heeft het een opmerkelijk detail. Aan de zijkant zie je het gepolijste Nike logo van edelstenen. Ook wel het “Jewel Swoosh” element genoemd. Door de oranje kleur is dit erg opvallend. Op de tong zie je de welbekende “Air Max” branding. De air-unit van de sneaker is donkerrood van kleur. Een schuim midsole en de rubberen outsole maken het ontwerp bijna compleet. Niet te vergeten het reflecterende detail op de achterkant van de sneaker. Dit geeft een opvallend effect in het donker op de zwarte basis. Net als het rode accent aan de onderkant van de sneaker.

Binnenkort wordt ook deze toffe sneaker gereleased. De exacte datum hiervan is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Houdt ze releasekalender goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


Nike Air Max 95 SC

Releasedatum: Nog niet bekend
prijs: T.B.A.
Colorway: T.B.A.
Stylecode: CJ0423-001

Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Images by Nike

De Nike Air VaporMax Plus krijgt een ‘Pink Sea’ colorway 4

2018 was helemaal het jaar van de hybrids. De meest bekende hybrid was natuurlijk de Air Max 97/1 Sean Wotherspoon. Door het succes van deze hybrid kreeg Nike de smaak goed te pakken. Met de On Air campagne en talloze remixen tussen verschillende modellen heeft Nike het principe ‘Hybrid sneakers’ weer helemaal op de kaart gezet. Voor de volgende hybrid heeft Nike gespeeld met de populaire mix tussen de Air VaporMax en de Air Max Plus, dit keer in een ‘Pink Sea’ colorway. 

Deze colorway is het resultaat van het beste van twee werelden. De eerste colorway van de Nike Air Max Plus was een gradient ‘sunset’ colorway. De eerste VaporMax release had een volledig doorzichtige midsole met hieronder translucent details. Voor deze volgende release speelt nike goed in op deze twee succesfactoren door ze subtiel te combineren.

De Details

Het bovenwerk van de sneakers, wat bestaat uit het Air Max Plus model, heeft een pink sea gradiënt colorway. Over de upper lopen de bekende lace tribals. In dit geval zijn deze tribals wit/gebroken wit. Hieronder loopt de sneaker langzaam over naar het licht grijs en spierwit. Uiteindelijk rust deze kleurrijke upper op de welbekende Air VaporMax sole. 

Waar normaal op de heel de bekende TM tag staat is deze aangepast naar de VM tekst. Deze subtiele aanpassing zien we ook terugkomen op de tongue. Hier is een speciale tag aangebracht met de naam van de sneaker: Air VaporMax Plus.

Al met al een ontzettend cleane/strakke sneaker dat perfect past bij dit schitterende weer. 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

Pink sea
Pink sea
Pink sea
Pink sea
Pink sea
Pink sea

Nike React Elements 55 met een zomerse colorway 21

Een sneaker voor de warmere maanden? Nike komt met een nieuwe colorway van de Nike React Elements 55. Dit keer een combinatie van wit met rood. In de meeste 55 modellen wordt er gebruik gemaakt van meerdere kleuren. Nike heeft het dit keer gelaten bij twee kleuren waardoor de sneaker erg opvallend en uniek is.

De Nike React Element 55 is een vergelijkend model zoals het razend populaire React Element 87 model. Door de vergelijkbare looks uit te wisselen voor een meer traditioneel mesh, krijgt de 55 een aangename prijs.

Doordat de Nike React Element 55 in een nieuwe colorway komt, is deze sneaker gemaakt voor de zonnige maanden. De meeste varianten van de React Element 55 zijn in donkere kleuren. Hierdoor is dit model helemaal uniek door de kleuren. De sneaker is een goed voorbeeld van een veelzijdig uiterlijk. Een comfortabele schoen die je kan gebruiken voor sport maar ook in het dagelijks leven. De basis van de sneaker is wit met een ruitpatroon. Hierbij zie je verschillende “University Red” accenten waardoor de sneaker helemaal opvalt. Dit zie je op de tong, het welbekende Swoosh logo en enkele elementen op de midsole/outsole.

De sneaker zal binnenkort gereleased worden en zal rond de €115,- gaan kosten. Voor meer info houd je de releasekalender goed in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


Nike React Element 55

Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Images by Nike