UPDATE: Nike released een Air Max 97 met Corduroy

Update, 29 juni 2018 – Eerst was er maar een colorway bekend van de Air max 97 Corduroy. Maar nu blijkt dat er nog een colorway van zal releasen. Naast de Bordeaux rode komt er namelijk ook een lichtroze ‘Guava Ice’ versie. Deze heeft naast de kleur, precies hetzelfde uiterlijk als de Bordeaux rode.


Dankzij de enorme hype van de Sean Wotherspoon is het gebruik van corduroy op silhouetten zo populair geworden bij de Swoosh brand. Omdat het premiummateriaal de afgelopen jaren een stijgende lijn heeft gekregen voegt Nike de corduroy weer toe aan een silhouet. De Air Max 97 voor vrouwen, in een herfstvriendelijke bordeaux colorway. Om de sneakers helemaal af te maken en om wat extra contrast toe te voegen zijn er gouden studs toegevoegd boven de swoosh aan de zijkant van de schoen.

Wanneer de sneakers precies uit zullen komen is nog niet bekend. Waar ze verkrijgbaar zijn ook nog niet, maar we houden je op de hoogte via de blogs. Check de foto’s hieronder en voor meer sneakerreleases ga je naar de releasekalender.


Nike Air Max 97 Bordeaux Corduroy

Prijs: €170
Colorway: Bordeaux/White/Black
Stylecode: AQ4137-600


Nike Air Max 97 Bordeaux Corduroy

Prijs: €170
Colorway: Guava Ice/White-Black
Stylecode: AQ4137-800

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *