Nu verkrijgbaar: Air Max 97 ‘Persian Violet’

Na de recente onthulling van twee nieuwe samenwerkende Virgil Abloh colorways van AM 97, en de AM 97 in Mustard is de Nike Air Max 97 weer terug. Dit keer komt de sneaker in een “Persian Violet” colorway.

De 97 is geïnspireerd op de geliefde colorway die oorspronkelijk op de Air Max BW en heeft een tweekleurig bovenwerk. De tong en de golvende lijnen op de upper zijn zwart. De mudguard is wit en de veters wit, dit maakt een duidelijk onderscheiding op de sneaker. De kleine Swoosh op de middenvoet is zwart. Er wordt wat kleur aangebracht op de schoen door middel van Persion Violet details. In de air-unit en de sockliner. De schoen wordt aangevuld met een witte tussenzool en een zwarte buitenzool.

Als je van bent van deze OG colorway van de Air Max BW maar dan op een nieuw model, dan is dit misschien iets voor jou! Ze zijn nu verkrijgbaar bij Nike.


Nike Air Max 97

Prijs: €180,-
Colorway: Black/White-Royal Blue
Stylecode: 921826-103
Shoplink: klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *