Nike ‘Just Do It’ collectie release info 28 juni 1876

Het wachten heeft lang geduurd, maar de Nike ‘Just Do It’ collectie zal op op 28 juni uit gaan komen! Check hier de gehele collectie.

De ‘JUST DO IT’ collectie brengt een ode aan de welbekende slogan die Nike ruim 30 jaar geleden introduceerde. De eerste uiting met ‘JUST DO IT’ was met, het des tijds 80 jarige, hardloop icoon Walt Stack. Sindsdien wordt het veelvuldig gebruikt om aan te geven dat men in sport niet alleen moet denken maar vooral moet doen! Hoe kan Nike een beter eerbetoon geven aan de slogan dan een collectie met een aantal Nike Air modellen.

Op 28 juni zullen er maarliefst 7 sneakers uit de collectie releasen. Twee paar Air Max 1, twee paar Air Force 1 Low, één paar Air Force 1 High en twee paar EXP-X14 zullen verkrijgbaar zijn. De Air Max 1 en Air Force low hebben dezelfde details. Op de sneakers staat de slogan ‘JUST DO IT’, verschillende Nike Swooshes en andere Nike branding. Van deze twee sneakers komen zowel een witte als oranje colorway. De Air Force 1 High heeft een wit met zwarte colorway. De basis is wit en de all-over ‘JUST DO IT’ is zwart.

De Air Max 1 ‘Just Do It’ die op 28 juni uitkomt is een womens variant. Maar op 1 juli heeft Nike de mens versie gepland! Check deze HIER.


Nike WMNS Air Max 1 Just Do It ‘Orange’

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €145,-
Colorway: Total Orange/White-Black
Stylecode: 917691-800
Storelist: Klik hier >>


Nike WMNS Air Max 1 Just Do It ‘White’

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €145,-
Colorway: White/Black-Total Orange
Stylecode: 917691-100
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Force 1 Low Just Do It ‘Orange’

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €130,-
Colorway: Total Orange/Total Orange
Stylecode: AR7719-800
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Force 1 Low Just Do It ‘White’

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €130,-
Colorway: White/White-Black-Total Orange
Stylecode: AR7719-100
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Force 1 High Just Do It

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €120,-
Colorway: White/White-White-Black
Stylecode: AO5135-100
Storelist: Klik hier >>


Nike EXP-X14 Just Do It ‘Black’

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €135,-
Colorway: Black/Total Orange-White
Stylecode: AO3095-001
Storelist: Klik hier >>


Nike EXP-X14 Just Do It ‘White’

Releasedatum: 28 juni
Prijs: €135,-
Colorway: White/Total Orange-Black
Stylecode: AO3095-100
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 8

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 6

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 11

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11