De nieuwe YEEZY 500 ‘Utility Black’ heeft een releasedatum

Nadat de wereldwijde release van de YEEZY 500 “Desert Rat” op 14 april plaatsvond, krijgen we onze eerste officiële blik op het zwarte paar dat eerder op sociale media is verschenen. Er is nog niks officieels naar buiten gekomen hierover maar het ziet ernaar uit dat de zwarte iteratie de volgende zal zijn.

Dat Kanye niet bang bestaande grenzen over te gaan is altijd wel duidelijk geweest. Met de Yeezy 500 is dat zeker niet anders. De sneaker is alles behalve ingetogen en springt direct in het oog. De Yeezy 500 heeft een chunky zool die bestaat uit verschillende segmenten. De upper van de sneaker bestaat uit mesh, leer en suède. Het voorste gedeelte bij de neus bestaat uit premium suède net als de eyelaces. Dit in combinatie met het leer geeft de schoen een luxe uitstraling.

De nieuwste colorway lekte toen YEEZY SUPPLY zijn website vernieuwde met nieuwe items, waarvan sommige lookbookshots bevatten van de YEEZY 500 in het zwart. Volgens The Yeezy Mafia op Instagram zal deze zwarte versie zich bij de strijd voegen als de derde colorway van het dikke 500-model. Geruchten gaan dat het model 7 Juli 2018 zal releasen. Houd voor de updates de releasekalender in de gaten.


adidas Originals YEEZY 500 ‘Utility Black’

Prijs: €200,-
Colorway: ‘Utility Black’


Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *