adidas Yeezy Boost 350 V2 Butter release info 30 juni

De adidas Yeezy Boost collectie blijft immens populair. Hier word nu de adidas Yeezy Boost 350 v2 Butter aan toegevoegd.

De adidas Yeezy is misschien wel het meest populaire nieuwe sneaker model van de afgelopen jaren. In 2013 kwam adidas met de EnergyBOOST technologie. De BOOST technologie is ontwikkeld voor hardlopers, maar werd al gauw gebruikt op lifestyle sneakers. De eerste Yeezy BOOST was een hoog model, de Yeezy BOOST 750. In 2015 kwam er dan ook de Yeezy BOOST 350 uit. De 350 had een slip-on, gebreide upper en een BOOST zool. In 2016 kwam er een update van dit model namelijk de 350 V2. Deze sneaker maakte nog steeds gebruik van de BOOST zool en een gebreide upper, maar had nu een branding streep op zijkant. Hier op staat SPLY-350. Ook was de back-tap weg gehaald, maar deze kwam weer terug eind 2016.

Ruim 3 jaar verder en heel veel colorways verder blijft adidas door gaan met het uitbreiden van de collectie. Op 30 juni komt de adidas Yeezy 350 V2 ‘Butter’ uit. De cleane Yeezy heeft een ‘Butter’ colorway die perfect is voor de aankomende zomer.

Check hier onder snel de foto’s en de storelist! Deze lijst zal iedere dag tot de release worden geüpdatet.


adidas Yeezy Boost 350 V2 Butter

Releasedatum: 30 juni 2018
Prijs: €220,-
Color: Butter/Butter
Stylecode: F36980
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *