De Nike Air Force 1 “Jester” WMNS in een nieuwe colorway! 919

Aan het begin van dit jaar introduceerden Nike en de Jordan de ‘Reimagined’-collectie. Die twee van de meest iconische sneakers aller tijden in de collectie had: de Air Force 1 en de Air Jordan 1, opnieuw ontworpen door vrouwen. Hoewel niet alle sneakers in die collectie geliefd waren, had de Air Force 1 “Jester” wel een goede indruk achter gelaten. Daarom komt die nu terug in een nieuwe colorway!

Het model van de Air Force 1 blijft redelijk hetzelfde, dat is misschien ook waarom de AF1 Jester wel populair was. Wat er anders is aan dit model is dat de Swoosh van zijn normale plek is weggehaald, en verplaatst is naar onder. Waardoor de helft van de Swoosh over de zool heengaat. Op de plek waar de Swoosh normaal zit staan wel een stippel lijn waardoor de schoen een ‘deconstructed’ uiterlijk heeft. Ook zit er een label aan de zool, aan de kant van de hiel. Het label lijkt op een label dat normaal te zien is aan de binnenkant van Nike kleding. Boven de gebruikelijke Air Force 1 stiksels die verwerkt zijn in de zool, zien we ook een extra rand daarboven met stiksels. Door al deze details lijkt de look wel een beetje geïnspireerd te zijn op de populaire deconstructed trend van Nike x Off-White.

De colorway die gebruikt wordt deze keer is White/Royal blue. De upper van de schoen is vrij rustig en de sneaker bestaat voor het grootste deel uit White. Alleen de rand van de outsole en de Swoosh zijn bedekt in Royal Blue. Er is nog geen officiële releasedatum bekend dus houd onze pagina in de gaten voor eventuele updates!


Nike Air Force 1 Jester WMNS

Verwachte prijs: €130,-
Colorway: White/Royal Blue
Stylecode: AO1220-104


Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 9

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 29

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 12

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.