Update: Air Jordan 4 X Travis Scott ‘Cactus Jack’ release

De release bij Nike van de Air Jordan 4 ‘Cactus Jack’ was natuurlijk direct weg. Helaas hebben veel mensen naast de release gegrepen. Op 23 juni komt die weer uit bij geselecteerde verkopers.

Travis Scott heeft in 2018 al een Nike release gehad, namelijk de Air Force 1 ‘Travis Scott’ in een witte kleur. Van deze samenwerking komt er ook nog een ‘Sail’ variant uit, lees daar HIER meer over. Travis heeft bij die collabs gebruik gemaakt van zijn ‘Cactus Jack’ logo, dit is van zijn muzieklabel. Bij de nieuwe Air Jordan 4 ‘Cactus Jack’ staat dit dan ook op de achterkant van de sneaker. De sneaker heeft een lichtblauwe colorway en heeft een contrasterende rode hiel liner.

Bij deze re-release van de Air Jordan 4 ‘Cactus Jack’ vind plaats bij verschillende shops. De meeste werken met raffle’s, veel van deze raffle’s werken met een instore pick-up. Bij een aantal raffle’s kan je ook kiezen voor verzenden! Check hier onder de foto’s en releaseinfo!


Air Jordan 4 ‘Cactus Jack’ Travis Scott

Releasedatum: 22 juni 2018
Prijs: €200,-
Colorway: University Blue/Black/Varsity Blue
Stylecode: 308497-406

Stores:


Images: End.Clothing

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *