De Nike Air Max 1 ‘What The Safari’ exclusief bij Size? 0 230

Size? en Nike hebben de handen in een geslagen voor project. Het eerste onderdeel van het ‘What The Safari’ pack is al uitgekomen in de vorm van een Air Max 95. Op 15 juni komt het vervolg uit namelijk een Nike Air Max 1 ‘What The Safari’.

In 1987 zijn er twee iconen geïntroduceerd bij Nike, namelijk de Air Max 1 en de Air Safari. Beide fantastische, maar vooral vooruitstrevende sportschoenen. De Air Max 1 heeft tegenwoordig dan ook geen introductie meer nodig. Het was de eerste sneaker met een zichtbare Air-unit, zodat je de Air technologie echt kon zien. Buiten dit was het design van de schoen super, strakke lijnen met een sportief uiterlijk. De Air Safari heeft veel overeenkomsten met de Air Max 1, veel panelen op de schoen zijn bijna hetzelfde. Maar waar de sneaker echt beroemd door is geworden is de Safari-print. Tinker Hatfield is dan ook verantwoordelijk voor beide ontwerpen en bewees hier meer erg vooruitstrevend te zijn.

We hebben op verschillende Air Max 1 versies de Safari print gezien met als hoogte punt toch wel de Air Max 1 Atmos ‘Safari’. Size? doet hier nu nog een schep boven op met een sneaker die bijna overal de Safari-print heeft. De mudguard komt in een volledig zwarte Safari-print en heeft een oranje mini-Swoosh. De overlay heeft een grijs met zwarte Safari-print en de Swoosh op de overlay heeft weer de zwarte Safari-print. Om het echt af te maken is de basis van de sneaker de oranje kleur die gebruikt werd op de originele Air Safari. De outsole bestaat uit oranje zwart en een stukje lichtbruin, een multi color outsole doet het altijd goed op een Air Max 1.

De release is op 15 juni bij Size?, om de sneaker te kunnen bemachtigen is het waarschijnlijk nodig op de size previews app te hebben! Deze kan je HIER vinden.


Nike Air Max 1 X Size? ‘What The Safari’

Releasedatum: 15 juni 2018
Prijs: €140,-
Stylecode: AR4583-800
Shoplink: Klik hier>>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Air Jordan 1 Rebel XX krijgt een nieuwe colorway 0 2

Een van de meest populaire silhouetten uit het 1 Reimagined pack, de Air Jordan 1 Rebel XX, komt in een nieuwe colorway. Hoewel de originele colorway een roomwitte tint had, heeft deze versie het uiterlijk bijgewerkt met subtiele, neutrale tinten van ‘Moon Particle’ grijs suède. De leren panelen zijn getint in een ‘Phantom’ witte kleur. De sneaker heeft geperforeerde details op de teen, een Swoosh branding op de zijkant en een schuin Air Jordan embleem op de hiel. De kenmerkende asymmetrische veters die scheef over het bovenwerk van het silhouet lopen dienen meer als design dan dat ze functioneel zijn. In plaats daarvan kun je met een verborgen ritssluiting aan de binnenkant de sneakers gemakkelijk aan en uit trekken.

Wanneer deze versie van Nike’s exclusieve Air Jordan 1 “Rebel XX” verkrijgbaar zullen zijn in Nederland is nog niet bekend, dus houd de releasekalender goed in de gaten!

adidas Skateboarding onthult het nieuwe 3MC silhouet! 0 4

adidas Skateboarding heeft de laatste tijd productie uitgebreid met zijn gloednieuwe 3ST serie. Nu is adidas Skateboarding klaar om nog een nieuwe sneaker te onthullen in drie colorways: de 3MC.

De nieuwe 3MC heeft een combinatie van designelementen die zorgen voor een perfecte alledaagse schoen, maar de sneakers zij ook geschikt voor specifieke doelen. Het skate-team van Trefoil Brand heeft de nieuwe Geoflex buitenzolen van de sneakers getest en goedgekeurd. De adidas Skateboarding MC3 haalt inspiratie uit het iconische silhouet van Gazelle, een van de meest invloedrijke modellen van adidas.

Fans van deze gloednieuwe adidas skate sneaker hebben de keuze tussen de colorways wit, marine en zwart. De sneakers zullen vanaf 5 juli verkrijgbaar zijn. Houd voor updates onze blogpagina in de gaten en check de releasekalender voor meer sneakerreleases!

 

Check de gekleurde Supreme x Vans collectie! 0 7

Deze week werd eerder de samenwerking tussen Supreme en Vans officieel aangekondigd. Supreme en Vans hebben een pack ontworpen dat de modellen Sk8-Mid en Lampin bevat.

De sneakers beschikken over contrasterende panelen op elke schoen. Het bijzondere aan dit pack zijn de colorways van de sneakers en de verschillende texturen. Op het bovenwerk van de sneakers is een krokodil relief textuur te vinden wat een luxe uitstraling geeft. De rest van de sneaker bestaat uit 12-wale corduroy. De Sk8-Mid heeft een Orange/Pink colorway en de Lampin een Olive Green/Black. De sneakers beschikken ook over een aantal details zoals het supreme borduurwerk op de hiel en de tong

De Supreme x Vans collectie is al verkrijgbaar bij de verschillende winkels in London en Parijs. In New York en Los Angeles worden ze vandaag gereleased via de Supreme webshop. De collectie is beschikbaar bij Japanse retailers vanaf 23 juni. Of de collectie ook in Nederland gereleased word is nog niet bekend. Houd goed onze pagina in de gaten voor updates.


Supreme x Vans