De Nike Air Max 1 ‘What The Safari’ exclusief bij Size? 1953

Size? en Nike hebben de handen in een geslagen voor project. Het eerste onderdeel van het ‘What The Safari’ pack is al uitgekomen in de vorm van een Air Max 95. Op 15 juni komt het vervolg uit namelijk een Nike Air Max 1 ‘What The Safari’.

In 1987 zijn er twee iconen geïntroduceerd bij Nike, namelijk de Air Max 1 en de Air Safari. Beide fantastische, maar vooral vooruitstrevende sportschoenen. De Air Max 1 heeft tegenwoordig dan ook geen introductie meer nodig. Het was de eerste sneaker met een zichtbare Air-unit, zodat je de Air technologie echt kon zien. Buiten dit was het design van de schoen super, strakke lijnen met een sportief uiterlijk. De Air Safari heeft veel overeenkomsten met de Air Max 1, veel panelen op de schoen zijn bijna hetzelfde. Maar waar de sneaker echt beroemd door is geworden is de Safari-print. Tinker Hatfield is dan ook verantwoordelijk voor beide ontwerpen en bewees hier meer erg vooruitstrevend te zijn.

We hebben op verschillende Air Max 1 versies de Safari print gezien met als hoogte punt toch wel de Air Max 1 Atmos ‘Safari’. Size? doet hier nu nog een schep boven op met een sneaker die bijna overal de Safari-print heeft. De mudguard komt in een volledig zwarte Safari-print en heeft een oranje mini-Swoosh. De overlay heeft een grijs met zwarte Safari-print en de Swoosh op de overlay heeft weer de zwarte Safari-print. Om het echt af te maken is de basis van de sneaker de oranje kleur die gebruikt werd op de originele Air Safari. De outsole bestaat uit oranje zwart en een stukje lichtbruin, een multi color outsole doet het altijd goed op een Air Max 1.

De release is op 15 juni bij Size?, om de sneaker te kunnen bemachtigen is het waarschijnlijk nodig op de size previews app te hebben! Deze kan je HIER vinden.


Nike Air Max 1 X Size? ‘What The Safari’

Releasedatum: 15 juni 2018
Prijs: €140,-
Stylecode: AR4583-800
Shoplink: Klik hier>>

Previous ArticleNext Article

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 10

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas

Release Reminder: Supreme x Nike Air Tailwind IV 39

De Supreme x Nike Air Tailwind IV kwam deze donderdag al uit op Supremenewyork.com en komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com.

Supreme en Nike kwamen met hun eerste samenwerking van dit jaar. Dit keer een collectie in twee verschillende colorways. De eerste colorway is bijna geheel in het zwart met wat blauwe accenten over de sneaker heen. Het toffe aan deze colorway is dat er reflecterende stukken zijn bij de veters om zo de sneaker lekker op te laten vallen. De tweede colorway is rood met wit. Dit is een meer simpelere colorway, maar wel erg klassiek. Wil jij meer over deze sneaker weten? Check de volledige blog hier!

Deze collaboration tussen Supreme en Nike komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com. Dus zet je wekker en haal de eerste collaboration tussen deze merken van het jaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by Nike

Gucci Screener sneaker released een strawberry colorway 34

Gucci heeft zijn Screener sneaker een gewaagde make-over gegeven. Gucci’s Screener sneaker heeft een aardbeien print over de gehele Upper van de sneaker gekregen.

Kort geleden bracht Gucci de Screener sneaker uit met een ‘dirty’ tint. Veel mensen waren niet te spreken over de uitvoering van deze sneaker. Gucci trekt zich hier niks van aan en zet de ‘dirty’ collectie voort. De kleurrijke print is geïnspireerd op de jaren ’70. Deze Gucci Screener sneaker is onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Zoals hiervoor al gezegd, deze sneaker beschikt over een dirty, gedragen tint met de klassieke en kenmerkende groen/rode Gucci strepen op de zijkanten. Over de gehele sneaker zitten cartoon rode en roze aardbeien. De off white kleurige sneaker heeft een groene heel tab met een off white/rode rubberen zool. Dit zorgt voor extra contrast. De sneaker is geïnspireerd op de luxe sportkleding van vroeger. Om de upper te maken werd er geperforeerd leer gebruikt en voor de zool werd er gebruik gemaakt van rubber. Op de tong staat het oude Gucci logo. Ook op het voorwerk zit een ovalen metalen GG logo.

Deze sneaker is verkrijgbaar voor €790,- via gucci.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Screener sneaker

Prijs: €790,-
Colorway: Off-white
Stylecode: 570442 08L20 9261

>> Shop deze sneaker hier <<

Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
GUCCI