Skip to content
Upcoming

De eerste design beelden van Virgil Abloh bij Louis Vuitton

13 juni 2018 11:08
De eerste design beelden van Virgil Abloh bij Louis Vuitton

Virgil Abloh is de persoon om in de gaten te houden in de modewereld. Met zijn merk Off-White en Nike collabs is hij erg opdreef. Dit is dan ook niet onopgemerkt gebleven en zo is hij aangesteld als de nieuwe creatief directeur voor de mannen lijn van Louis Vuitton.

Louis Vuitton

Louis Vuitton staat bekend als een klassiek frans high-fashion merk. Het merk kent zijn oorsprong al uit 1855 toen Louis Vuittton zich specialiseerde in het maken van tassen en koffers. Op de dag van vandaag is het merk uitgegroeid tot een enorm merk dat zich bezig houd met alles wat me mode te maken heeft. Vanaf 1854 heeft het merk zich continu ontwikkeld en is ondanks het klassieke karakter nooit weg gelopen voor innovatie en modernisering. In 2009 is het dan ookal een sneaker samenwerking met Kanye West aangegaan om een collectie uit te brengen. Met de aanstelling van Virgil Abloh zet Louis Vuitton nog een grotere stap in een moderne richting.

Virgil Abloh Louis Vuitton

Virgil Abloh staat bekend om zijn uitgebreid en streetwear-achtige designs, zo als goed te zien is bij de ‘The Ten’ collectie.  Op 21 juni zal de eerste show gehouden met de collectie van Virgil en natuurlijk zijn we benieuwd naar wat voor sneakers erin de collectie gaan komen. Op het Instagram kanaal van Hypebeast is dan ook een kleine preview gepost. Zoals op deze previews te zien is blijft Virgil bij zijn eigen robuste en streetwear style. Hoe de Virgil Abloh Louis Vuitton style er verder uit gaat zien is nog afwachten maar het belooft veel goeds.