Diary of a sneakerhead // Guess who’s back! 285

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen… Hallo allemaal, Ik ben Gwen en ik ben verslaafd.
Ah dat lucht op!
Naast een sneaker addict ben ik ook nog eens een sneaker journalist! Via mijn blog www.kickoutofthebox.com vertel ik mijn eigen sneakerverhalen en sneakerliefde en die van velen andere sneakerheads van over de hele wereld.
Sneakerjagers is ook een groot voorstander van het delen van sneakerliefde, dus vanaf nu kunnen jullie de komende weken weer elke vrijdag genieten van één van mijn blogposts op sneakerjagers.nl.

Wij Nederlanders zijn een heel werelds volk, dus dat de posts in het Engels zijn is vast geen probleem! Mocht het toch niet helemaal lukken is er een dikke vriend die je vast wel wil helpen… dan ga je gewoon voor quality time met mr. van Dalen.

Deze week praat ik jullie bij over mijn afgelopen 2 maanden en waarom ik even afwezig ben geweest, maar belangrijker nog…  ik vertel kort over mijn Sneakerness Amsterdam ervaring en ik geef jullie een kijkje in de Sneakers & Streetwear Popup Shop van Approved Sneakers. Een verfrissende manier om de sneakercultuur te beleven…


Okay, so I’ve been silent for quite some time now and I feel like the time has come for me to start sharing those sneaker stories again.
I’ve missed participating in our culture big time, I just didn’t have the energy. I’m a lot of different things to a lot of different people, but first and foremost I’m a mother. It’s crazy how life teaches you that everything is replaceable except for your loved ones. This is something we all know, but I didn’t truly realize on a daily basis. Until life forced me to understand what’s really important that is… The last two months my oldest daughter has been ill, up until the point that she was fighting for her life. The thought that I could’ve lost her still drives me crazy, but I have to be happy and grateful that we all got another chance. A chance to appreciate each other on a deeper level. A chance to show her that life is beautiful and that one should enjoy every minute of it! A chance to show her how important love is…
As crazy as it sounds, I’m forever grateful for everything we went through as a family… it taught us some very valuable lessons and made us stronger in the end.

Now the time has come for us to enjoy life to the fullest… to  breathe, to laugh, to relax, to make sure that everyday life doesn’t get to us like it used to! And what better way then through our very own sneaker culture to do so?
Sneakerness Amsterdam was my very first event after all of this. Seeing everybody again and feeling the love was just what I needed and it was so inspiring. It felt like I was charging my battery, just like in Dragon Ball Z LOL.

The thing I love most about our culture is the diversity of people who are part of it and this was beautifully displayed on the “Bespoke wall”. I’m grateful and honored that my very own “Mad Scientist” was included.

I have to admit that I missed that important diversity on the seller’s tables. I hope  that during the upcoming events more private sellers surprise us with gems and that the rest steps up their game and brings us those grails.

Next stop was the Sneakers & Streetwear Popup Shop curated by Approved Sneakers. I loved the laid-back vibe of it all. It allowed me to just sit back and chill, to take it all in and check out all of those dope pieces. It felt like a living room filled with friends, great kicks, sneaker books, streetwear, accessories and sneaker stories. To me it was a refreshing way to enjoy the culture. I hope we’ll see more of this in the future!

Okay so this was me telling you about my journey and the fact that I’m back in town… I have so much more to tell you about all of the love I have received from the culture and those beautiful people who are in it and who had my back during the last two months. And of course about my pick ups!!! So be sure to keep your eyes on the blog, I’ll be telling plenty of stories (>‿◠).


Wanna know which closet door I’m kickin’ in next week?
Share the love and please:
– Like FB: kick out of the box
– Follow IG: kickoutofthebox

Previous ArticleNext Article

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 10

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas

Release Reminder: Supreme x Nike Air Tailwind IV 39

De Supreme x Nike Air Tailwind IV kwam deze donderdag al uit op Supremenewyork.com en komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com.

Supreme en Nike kwamen met hun eerste samenwerking van dit jaar. Dit keer een collectie in twee verschillende colorways. De eerste colorway is bijna geheel in het zwart met wat blauwe accenten over de sneaker heen. Het toffe aan deze colorway is dat er reflecterende stukken zijn bij de veters om zo de sneaker lekker op te laten vallen. De tweede colorway is rood met wit. Dit is een meer simpelere colorway, maar wel erg klassiek. Wil jij meer over deze sneaker weten? Check de volledige blog hier!

Deze collaboration tussen Supreme en Nike komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com. Dus zet je wekker en haal de eerste collaboration tussen deze merken van het jaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by Nike

Gucci Screener sneaker released een strawberry colorway 34

Gucci heeft zijn Screener sneaker een gewaagde make-over gegeven. Gucci’s Screener sneaker heeft een aardbeien print over de gehele Upper van de sneaker gekregen.

Kort geleden bracht Gucci de Screener sneaker uit met een ‘dirty’ tint. Veel mensen waren niet te spreken over de uitvoering van deze sneaker. Gucci trekt zich hier niks van aan en zet de ‘dirty’ collectie voort. De kleurrijke print is geïnspireerd op de jaren ’70. Deze Gucci Screener sneaker is onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Zoals hiervoor al gezegd, deze sneaker beschikt over een dirty, gedragen tint met de klassieke en kenmerkende groen/rode Gucci strepen op de zijkanten. Over de gehele sneaker zitten cartoon rode en roze aardbeien. De off white kleurige sneaker heeft een groene heel tab met een off white/rode rubberen zool. Dit zorgt voor extra contrast. De sneaker is geïnspireerd op de luxe sportkleding van vroeger. Om de upper te maken werd er geperforeerd leer gebruikt en voor de zool werd er gebruik gemaakt van rubber. Op de tong staat het oude Gucci logo. Ook op het voorwerk zit een ovalen metalen GG logo.

Deze sneaker is verkrijgbaar voor €790,- via gucci.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Screener sneaker

Prijs: €790,-
Colorway: Off-white
Stylecode: 570442 08L20 9261

>> Shop deze sneaker hier <<

Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
GUCCI