Diary of a sneakerhead // Guess who’s back! 0 98

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen… Hallo allemaal, Ik ben Gwen en ik ben verslaafd.
Ah dat lucht op!
Naast een sneaker addict ben ik ook nog eens een sneaker journalist! Via mijn blog www.kickoutofthebox.com vertel ik mijn eigen sneakerverhalen en sneakerliefde en die van velen andere sneakerheads van over de hele wereld.
Sneakerjagers is ook een groot voorstander van het delen van sneakerliefde, dus vanaf nu kunnen jullie de komende weken weer elke vrijdag genieten van één van mijn blogposts op sneakerjagers.nl.

Wij Nederlanders zijn een heel werelds volk, dus dat de posts in het Engels zijn is vast geen probleem! Mocht het toch niet helemaal lukken is er een dikke vriend die je vast wel wil helpen… dan ga je gewoon voor quality time met mr. van Dalen.

Deze week praat ik jullie bij over mijn afgelopen 2 maanden en waarom ik even afwezig ben geweest, maar belangrijker nog…  ik vertel kort over mijn Sneakerness Amsterdam ervaring en ik geef jullie een kijkje in de Sneakers & Streetwear Popup Shop van Approved Sneakers. Een verfrissende manier om de sneakercultuur te beleven…


Okay, so I’ve been silent for quite some time now and I feel like the time has come for me to start sharing those sneaker stories again.
I’ve missed participating in our culture big time, I just didn’t have the energy. I’m a lot of different things to a lot of different people, but first and foremost I’m a mother. It’s crazy how life teaches you that everything is replaceable except for your loved ones. This is something we all know, but I didn’t truly realize on a daily basis. Until life forced me to understand what’s really important that is… The last two months my oldest daughter has been ill, up until the point that she was fighting for her life. The thought that I could’ve lost her still drives me crazy, but I have to be happy and grateful that we all got another chance. A chance to appreciate each other on a deeper level. A chance to show her that life is beautiful and that one should enjoy every minute of it! A chance to show her how important love is…
As crazy as it sounds, I’m forever grateful for everything we went through as a family… it taught us some very valuable lessons and made us stronger in the end.

Now the time has come for us to enjoy life to the fullest… to  breathe, to laugh, to relax, to make sure that everyday life doesn’t get to us like it used to! And what better way then through our very own sneaker culture to do so?
Sneakerness Amsterdam was my very first event after all of this. Seeing everybody again and feeling the love was just what I needed and it was so inspiring. It felt like I was charging my battery, just like in Dragon Ball Z LOL.

The thing I love most about our culture is the diversity of people who are part of it and this was beautifully displayed on the “Bespoke wall”. I’m grateful and honored that my very own “Mad Scientist” was included.

I have to admit that I missed that important diversity on the seller’s tables. I hope  that during the upcoming events more private sellers surprise us with gems and that the rest steps up their game and brings us those grails.

Next stop was the Sneakers & Streetwear Popup Shop curated by Approved Sneakers. I loved the laid-back vibe of it all. It allowed me to just sit back and chill, to take it all in and check out all of those dope pieces. It felt like a living room filled with friends, great kicks, sneaker books, streetwear, accessories and sneaker stories. To me it was a refreshing way to enjoy the culture. I hope we’ll see more of this in the future!

Okay so this was me telling you about my journey and the fact that I’m back in town… I have so much more to tell you about all of the love I have received from the culture and those beautiful people who are in it and who had my back during the last two months. And of course about my pick ups!!! So be sure to keep your eyes on the blog, I’ll be telling plenty of stories (>‿◠).


Wanna know which closet door I’m kickin’ in next week?
Share the love and please:
– Like FB: kick out of the box
– Follow IG: kickoutofthebox

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De eerste foto’s van de adidas Iniki FUTURECRAFT 4D zijn opgedoken 0 3

Technologie staat nooit stil ook niet als het op sneakers aankomt. Nu zijn er foto’s van de adidas Iniki FUTURECRAFT 4D opgedoken.

FUTURECRAFT 4D

4D printen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en word gezien als de toekomst. Adidas heeft de technologie omarmt en al toegepast op eerdere modellen en met succes. De zool is ontworpen aan de hand van bestaande data. Hierdoor is de zool zo gemaakt dat het optimaal de energie kan door geven tijdens het lopen. Bekijk hier onder het filmpje van adidas zelf en zie hoe futuristisch het design en de technologie is.

adidas 4D-5923 FUTURECRAFT 4D

Er zijn foto’s bekend gemaakt van de adidas 4D-5923 FUTURECRAFT 4D sample. Ondanks dat de technologie meer gefocust is op performance is het goed toe te passen op lifestyle sneaker. De normale I-5923 is dan ook een echte lifestyle sneaker. De sample heeft een grijze upper en natuurlijk de herkenbare 4D zool. De zool is hier mintgroen wat goed staat bij de grijze upper. De zool past goed op dit model en wij zijn erg benieuwd naar wat de toekomst brengt voor dit model.

Over een release is nog niks bekend, maar adidas is druk bezig met de FUTURECRAFT 4D technologie. We verwachten de aankomende jaren veel van adidas en de 4D technologie.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nog meer colorways van de Nike React Element 55 0 8

Nadat er bekend gemaakt is dat er een React Element 55 uit gaat komen, zijn er nu nog twee colorways bekend gemaakt van Nike React Element 55.

De React Element 55 is het broertje van de React Element 87. In de naam een klein verschil maar ook in het model zelf. Het verschil is de stof, waar de RE 87 gemaakt is van doorzichtige stof is de RE 55 gemaakt van een dichte stof. Hierdoor is de sneaker wat minder heftig.

Eerder melden we al de twee eerste colorways van de React Element 55, maar er komen er dus nog twee bij. Een zwart met witte colorway, deze heeft een witte midsole en Swoosh. Dit is dan ook altijd een klassieke colorway en staat goed op de RE 55. De andere colorway bestaat uit de kleuren zwart en lichtblauw. De upper en midsole zijn hier zwart, de blauwe accenten zitten op de Swoosh en de details op de midsole.
Wanneer deze twee colorways uit komen is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte over deze release.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55 ‘Black & Jade’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht 130,-
Colorway: Black/Jade
Stylecode: BQ6166-004


Nike React Element 55 ‘Black & White’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht 130,-
Colorway: Black/White
Stylecode: BQ6166-003

Binnenkort de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ restock 0 16

De datum van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ restock is eindelijk bekend gemaakt. En hij komt er al snel aan!

In 2017 was de eerste release van de ‘Cream White’ Yeezy. Een cleane ‘Triple White’ colorway die perfect op dit model past. De Yeezy 350 V2 is binnen korte tijd uitgegroeid tot een moderne klassieker. Met de Boost zool bied de sneaker heerlijk loop comfort en met zijn strakke design is de sneaker gewild bij vele.

Dat er een restock aanzat te komen is al een tijd bekent, maar nu staat het volledig vast. Op 21 september zal er een wereldwijde release zijn van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’. Deze release zal de grootste Yeezy Boost release ooit zijn!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’

Releasdatum: 21.09.2018
Prijs: €220,-
Colorway: Footwear White/Footwear White
Stylecode: CP9366
Bekijk hier de storelist>>

Images: 2017 release Solebox