Diary of a sneakerhead // Guess who’s back! 0 160

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen… Hallo allemaal, Ik ben Gwen en ik ben verslaafd.
Ah dat lucht op!
Naast een sneaker addict ben ik ook nog eens een sneaker journalist! Via mijn blog www.kickoutofthebox.com vertel ik mijn eigen sneakerverhalen en sneakerliefde en die van velen andere sneakerheads van over de hele wereld.
Sneakerjagers is ook een groot voorstander van het delen van sneakerliefde, dus vanaf nu kunnen jullie de komende weken weer elke vrijdag genieten van één van mijn blogposts op sneakerjagers.nl.

Wij Nederlanders zijn een heel werelds volk, dus dat de posts in het Engels zijn is vast geen probleem! Mocht het toch niet helemaal lukken is er een dikke vriend die je vast wel wil helpen… dan ga je gewoon voor quality time met mr. van Dalen.

Deze week praat ik jullie bij over mijn afgelopen 2 maanden en waarom ik even afwezig ben geweest, maar belangrijker nog…  ik vertel kort over mijn Sneakerness Amsterdam ervaring en ik geef jullie een kijkje in de Sneakers & Streetwear Popup Shop van Approved Sneakers. Een verfrissende manier om de sneakercultuur te beleven…


Okay, so I’ve been silent for quite some time now and I feel like the time has come for me to start sharing those sneaker stories again.
I’ve missed participating in our culture big time, I just didn’t have the energy. I’m a lot of different things to a lot of different people, but first and foremost I’m a mother. It’s crazy how life teaches you that everything is replaceable except for your loved ones. This is something we all know, but I didn’t truly realize on a daily basis. Until life forced me to understand what’s really important that is… The last two months my oldest daughter has been ill, up until the point that she was fighting for her life. The thought that I could’ve lost her still drives me crazy, but I have to be happy and grateful that we all got another chance. A chance to appreciate each other on a deeper level. A chance to show her that life is beautiful and that one should enjoy every minute of it! A chance to show her how important love is…
As crazy as it sounds, I’m forever grateful for everything we went through as a family… it taught us some very valuable lessons and made us stronger in the end.

Now the time has come for us to enjoy life to the fullest… to  breathe, to laugh, to relax, to make sure that everyday life doesn’t get to us like it used to! And what better way then through our very own sneaker culture to do so?
Sneakerness Amsterdam was my very first event after all of this. Seeing everybody again and feeling the love was just what I needed and it was so inspiring. It felt like I was charging my battery, just like in Dragon Ball Z LOL.

The thing I love most about our culture is the diversity of people who are part of it and this was beautifully displayed on the “Bespoke wall”. I’m grateful and honored that my very own “Mad Scientist” was included.

I have to admit that I missed that important diversity on the seller’s tables. I hope  that during the upcoming events more private sellers surprise us with gems and that the rest steps up their game and brings us those grails.

Next stop was the Sneakers & Streetwear Popup Shop curated by Approved Sneakers. I loved the laid-back vibe of it all. It allowed me to just sit back and chill, to take it all in and check out all of those dope pieces. It felt like a living room filled with friends, great kicks, sneaker books, streetwear, accessories and sneaker stories. To me it was a refreshing way to enjoy the culture. I hope we’ll see more of this in the future!

Okay so this was me telling you about my journey and the fact that I’m back in town… I have so much more to tell you about all of the love I have received from the culture and those beautiful people who are in it and who had my back during the last two months. And of course about my pick ups!!! So be sure to keep your eyes on the blog, I’ll be telling plenty of stories (>‿◠).


Wanna know which closet door I’m kickin’ in next week?
Share the love and please:
– Like FB: kick out of the box
– Follow IG: kickoutofthebox

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KixFix // Nike Air Max 1 Gold Medal Pick Up & Restoration 0 10

Deze week heb ik voor jullie een pick-up video gecombineerd met een kleine restauratie. Ik ben lang op zoek geweest naar de Air Max 1 Gold Medal en nu kan ik mezelf eindelijk eigenaar noemen van de volledige 2008 Medal pack. Enjoy and have a nice day!

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.

Stylecodes

Gold Medal     – 314252 071

Bronze Medal – 314252 121

Silver Medal   –  314252 201

 

Update: Nieuwe Foto’s Nike Zoom Fly SP “Doernbecher” 0 7

Voor het weekend zagen we al een foto van de mogelijke Nike Zoom Fly SP “Doernbecher” maar nu zijn er meer foto’s verschenen van de sneaker. De Doernbecher sneakers zijn altijd ontworpen door patiënten uit het Doernbecker Children’s Hospital in Portland. Alle opbrengsten van de sneakers gaan naar het kinderziekenhuis in Portland. Eerder waren al modellen als de Jordan 4, Vapormax, Uptempo en vele andere modellen. Nu is dus de geliefde Zoom Fly SP uitgekozen voor een Doernbecher  makeover.

De Nike Zoom Fly Sp “Doernbecher” is ontworpen door Payton Fentress. Payton werd in 2010 gediagnosticeerd met de zieke van Crohn. Payton is groot fan van honkbal en het team de Chicago Cubs en dat is terug te zien in het ontwerp van de sneaker. Zo staan de jaartallen 1977 en 2016 op de zijkant van de hak. Deze jaartallen staan voor de jaren dat de Chicago Cubs de Worldseries honkbal wonnen. Op de zwarte midsole staan de worden “Greatest Of All Time” in het fel groen.

Een ander opvallend detail is het logo dat op de tong van de sneaker staat. Het logo is een honkbal en ook daar wordt weer gerefereerd naar de jaren 1977 en 2016. Daarnaast hebben de zooltjes in de schoen ook iets te maken met honkbal. Op het linker zooltje is een foto van de cover van Sports Illustrated te zien met de overwinning van de Chicago Cubs in 2016. In tegenstelling tot het linker zooltje is de rechter een honkbal. Tenslotte heeft de sneaker veel felle kleuren met de White/Green Shock-Blue Hero-Habanero Red.

De prijs en release datum van de Nike Zoom Fly SP “Doernbecker” zijn nog niet bekend maar er wordt verwacht dat hij ergens in november releases. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Zoom Fly SP “Doernbecker” 

Releasedatum: November
Colorway: White/Green Shock-Blue Hero-Habanero Red

Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Image by @hanzuying

Nike komt met een Air Safari Olive Canvas 0 26

Nike Air Safari Olive Canvas

Tinker Hatfield heeft de allereerste sneaker van Nike ontworpen met een safari print. Later zagen we de print terug op vele Nike modellen. Denk aan de Air Max 90 en de Air Max 95. Nu komt de originele Nike Safari dus terug in een Olive colorway. De Nike Air Safari Olive Canvas is nu verkrijgbaar bij Asphaltold.

De Air Safari Olive Canvas heeft een bovenwerk van leer, mesh en nubuck. Het leer en mesh op de neus hebben de olijf groene kleur. Net als de veters en tong. Daarnaast heeft de swoosh en het stuk mesh bij de enkel een zwarte kleur. Deze combinatie van zwart en olijf groen maakt de sneaker uniek. Eerder zagen we vaak de safari print in combinatie met een wat rode zand kleur. Hierdoor kreeg de sneaker een woestijn vibe. Door het olijf groene heeft de sneaker een jungle vibe gekregen, en dat misstaat het Safari model niet. De midsole is een combinatie van wit en zwart. Het bovenste deel van de midsole is zwart en het onderste deel van de midsole is wit.

De Nike Air Safari Olive Canvas is verkrijgbaar bij Asphaltgold

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Safari Olive Canvas 

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Colorway: Olive Canvas/Black-White
Stylecode: 371740-304
Prijs: €100,-
Bekijk hier de stoplink >>

Nike Air Safari Olive Canvas Nike Air Safari Olive Canvas Nike Air Safari Olive Canvas