Nike Pre Love O.X. komt in een “Atmosphere Grey” colorway 0 45

Olympisch atleet Steve Prefontaine, de ster leerling van Nike co-founder Bill bowerman, heeft een onuitwisbare invloed gehad op de sneakerwereld. Omdat hij een grote rol had in de ontwikkeling, vanaf de eerste sneakers van Bowerman, is het verhaal van Prefontaine verweven met Nike’s iconische erfgoed. Nu, in 2018, is zijn nalatenschap nog steeds niet vergeten. Nike’s nieuwe Pre Love O.X. brengt eer aan zijn prestaties en invloeden.

De schoen heeft een clean grijs bovenwerk van suède dat een vorm heeft die lijkt op de Air Pegasus 83. De enorme swoosh, die in een opvallende holografische kleur komt, raakt bijna de veters en de middenzool aan. Een retro Nike logo vind je aan de binnenkant van de label de tong. De ‘care instructions’ aan de voorkant van de label op de tong geven een interessant contrast. Meer details zijn de “Nike Swoosh” tekst op de hielen en een gelaagde witte en lichtblauwe middenzool. De look van de schoen wordt afgemaakt met een retro-future semi-doorschijnende blauwe buitenzool. Deze ‘herdenkingssneakers’ van Nike zullen ergens in juni verschijnen bij Nike. Check ze gauw hieronder en neem een kijkje op de releasekalender voor meer komende sneakerreleases!


Nike Pre Love O.X.

Releasedatum: Juni
Prijs: €100
Colorway: Atmosphere Grey/Summit White-Vast Grey
Stylecode: AO3166-001
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Air Jordan 1 Rebel XX krijgt een nieuwe colorway 0 1

Een van de meest populaire silhouetten uit het 1 Reimagined pack, de Air Jordan 1 Rebel XX, komt in een nieuwe colorway. Hoewel de originele colorway een roomwitte tint had, heeft deze versie het uiterlijk bijgewerkt met subtiele, neutrale tinten van ‘Moon Particle’ grijs suède. De leren panelen zijn getint in een ‘Phantom’ witte kleur. De sneaker heeft geperforeerde details op de teen, een Swoosh branding op de zijkant en een schuin Air Jordan embleem op de hiel. De kenmerkende asymmetrische veters die scheef over het bovenwerk van het silhouet lopen dienen meer als design dan dat ze functioneel zijn. In plaats daarvan kun je met een verborgen ritssluiting aan de binnenkant de sneakers gemakkelijk aan en uit trekken.

Wanneer deze versie van Nike’s exclusieve Air Jordan 1 “Rebel XX” verkrijgbaar zullen zijn in Nederland is nog niet bekend, dus houd de releasekalender goed in de gaten!

adidas Skateboarding onthult het nieuwe 3MC silhouet! 0 3

adidas Skateboarding heeft de laatste tijd productie uitgebreid met zijn gloednieuwe 3ST serie. Nu is adidas Skateboarding klaar om nog een nieuwe sneaker te onthullen in drie colorways: de 3MC.

De nieuwe 3MC heeft een combinatie van designelementen die zorgen voor een perfecte alledaagse schoen, maar de sneakers zij ook geschikt voor specifieke doelen. Het skate-team van Trefoil Brand heeft de nieuwe Geoflex buitenzolen van de sneakers getest en goedgekeurd. De adidas Skateboarding MC3 haalt inspiratie uit het iconische silhouet van Gazelle, een van de meest invloedrijke modellen van adidas.

Fans van deze gloednieuwe adidas skate sneaker hebben de keuze tussen de colorways wit, marine en zwart. De sneakers zullen vanaf 5 juli verkrijgbaar zijn. Houd voor updates onze blogpagina in de gaten en check de releasekalender voor meer sneakerreleases!

 

Check de gekleurde Supreme x Vans collectie! 0 6

Deze week werd eerder de samenwerking tussen Supreme en Vans officieel aangekondigd. Supreme en Vans hebben een pack ontworpen dat de modellen Sk8-Mid en Lampin bevat.

De sneakers beschikken over contrasterende panelen op elke schoen. Het bijzondere aan dit pack zijn de colorways van de sneakers en de verschillende texturen. Op het bovenwerk van de sneakers is een krokodil relief textuur te vinden wat een luxe uitstraling geeft. De rest van de sneaker bestaat uit 12-wale corduroy. De Sk8-Mid heeft een Orange/Pink colorway en de Lampin een Olive Green/Black. De sneakers beschikken ook over een aantal details zoals het supreme borduurwerk op de hiel en de tong

De Supreme x Vans collectie is al verkrijgbaar bij de verschillende winkels in London en Parijs. In New York en Los Angeles worden ze vandaag gereleased via de Supreme webshop. De collectie is beschikbaar bij Japanse retailers vanaf 23 juni. Of de collectie ook in Nederland gereleased word is nog niet bekend. Houd goed onze pagina in de gaten voor updates.


Supreme x Vans