Nu verkijgbaar: de Converse x Miley Cryus Pride collectie 1079

De 2018 Converse Pride Collectie is ontworpen door Miley Cyrus. Het is een eerbetoon aan iedereen die strijdt voor een toekomst waarin jonge mensen echt zichzelf kunnen zijn. Alle opbrengsten van de Converse Pride Collectie worden gebruikt om onze bij bij LGBTQ+ jeugdorganisaties wereldwijd te ondersteunen. 

In de collectie zitten vier schoenen. Allemaal zijn ze heel opvallend en maken ze gebruik van regenboog kleuren, wat natuurlijk het kenmerk is van LGBTQ. Twee hoge Chuck Taylor’s, een lage Chuck Taylor en een hoge Chuck Taylor met platform zool. Hieronder kan je alle sneakers bekijken en shoppen. Naast sneakers bevat de collectie ook andere items. Klik hier om de gehele collectie te bekijken. 


De hoge All Star met normale zool is bedekt in een glimmend patroon. De schoen is niet alleen glimmend maar bevat ook strepen met kleuren van de regenboog. Zowel op de outsole als op de sneaker zelf.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star High Top Platform

Prijs: €110,-
Colorway: Multi/White/Black
Stylecode: 162250C
Shoplink: klik hier >> 


De hoge platform sneaker heeft een witte upper, een hele dikke regenboog midsole en een paarse outersole. Ook zit er aan de buitenkant van de schoen een smiley met H’s als ogen. Dit is omdat deze sneaker ontworpen is voor het Happy Hippie Fountdation. Die is opgericht door Miley Cyrus zelf, hiermee probeert ze jonge mensen te helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star High Top Platform

Prijs: €100,-
Colorway: Silver/White/Candy Grape
Stylecode: 562251C
Shoplink: klik hier >> 

 


Naast deze twee hoge modellen is er nog een. Deze is bedekt in stippen in de kleuren van regenboog. Ook deze schoen heeft weer een regenboog outsole.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star High Top

Prijs: €75,00
Colorway: White/Multi/White
Stylecode: 162252C
Shoplink: klik hier >> 


Het laatste model dat bij de collectie hoort is de enige lage Chuck Taylor van allemaal. Terwijl de andere drie modellen veel wit bevatten, heeft deze een zwarte upper. Die is net zoals de hierboven genoemde sneaker bedekt in stippen. En net zoals de outsole ook in regenboogkleuren.

Converse x Miley Pride Chuck Taylor All Star Low Top

Prijs: €75,00
Colorway: Black/Multi/White
Stylecode: 162253C
Shoplink: klik hier >>


 

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 7

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 11

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 10

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb