Hyprints: The first Hyprints sneaker coloring book! 368

Hyprints biedt de nieuwste trends in mode en sneakers op hoge kwaliteit prints voor u om op te hangen in huis. Waarom je stijl beperking in kleding en sneakers als het ook in kunst kan? Hieronder kun je weer een nieuwe blog lezen wat gaat over een van de nieuwste producten van Hyprints! Vergeet niet een kijkje te nemen op de website van Hyprints. Veel leesplezier!


This Sunday – June 3rd – the very first Hyprints sneaker coloring book will be available to buy! I got inspired by my niece a couple of weeks ago, who just loves to color. This weekend is her birthday and I wanted to surprise her with a coloring book I made myself – and what is more awesome to color than sneakers? Yeah, nothing. So I contacted my go to printing company, selected a bunch of my sneaker prints, turned them into black and white coloring pages, made a badass cover and voila the first ‘Hyprints Sneaker Coloring Book’ was born!

The coloring book consists of ten unique coloring pages, all made out of previous Hyprints designs, ranging from Nike Air Max 1’s to Nike x Supreme ‘Suptempo’s’. Because this is a pilot, a limited run of five books is produced (of which one is reserved for my niece <3). The book will be made available June 3rd. Depending on its success, a second batch might be produced. The cover is printed on 170 grams recycled paper and the inside on 115 grams recycled paper, making it as sustainable as possible.

The book is not just made for kids, did you know there’s a whole market for adult coloring books? You might wonder why grown-up men and women are coloring all different kinds of coloring images. The answer is quiet simple – coloring works stress relieving, reduces anxiety and allows us to find tranquility and mindfulness. So look up your old crayons and coloring pencils and start coloring your favourite things in the world: Sneakers! Check out the list below for all images in the coloring book and check out the pictures for an impression.

  • Pagina 1: Nike Air Max 1
  • Pagina 2: Nike Air Jordan 1
  • Pagina 3: Adidas Powerphase ‘Calabasas’
  • Pagina 4: Adidas Yeezy 700 ‘Wave Runner’
  • Pagina 5: Nike Air Max 97
  • Pagina 6: Nike Air Max 1/97
  • Pagina 7: Nike x Supreme Air Force 1
  • Pagina 8: Nike x Supreme Air Max 98
  • Pagina 9: Nike x Supreme ‘Suptempo’
  • Pagina 10: Bonus – 3 BE@RBRICKS

 

Cool right? A musthave for every sneakerhead! Vergeet niet om even een kijkje te nemen op de website en social media van hyprints!

 

 

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 2

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 3

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 7

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11