Hyprints: The first Hyprints sneaker coloring book! 650

Hyprints biedt de nieuwste trends in mode en sneakers op hoge kwaliteit prints voor u om op te hangen in huis. Waarom je stijl beperking in kleding en sneakers als het ook in kunst kan? Hieronder kun je weer een nieuwe blog lezen wat gaat over een van de nieuwste producten van Hyprints! Vergeet niet een kijkje te nemen op de website van Hyprints. Veel leesplezier!


This Sunday – June 3rd – the very first Hyprints sneaker coloring book will be available to buy! I got inspired by my niece a couple of weeks ago, who just loves to color. This weekend is her birthday and I wanted to surprise her with a coloring book I made myself – and what is more awesome to color than sneakers? Yeah, nothing. So I contacted my go to printing company, selected a bunch of my sneaker prints, turned them into black and white coloring pages, made a badass cover and voila the first ‘Hyprints Sneaker Coloring Book’ was born!

The coloring book consists of ten unique coloring pages, all made out of previous Hyprints designs, ranging from Nike Air Max 1’s to Nike x Supreme ‘Suptempo’s’. Because this is a pilot, a limited run of five books is produced (of which one is reserved for my niece <3). The book will be made available June 3rd. Depending on its success, a second batch might be produced. The cover is printed on 170 grams recycled paper and the inside on 115 grams recycled paper, making it as sustainable as possible.

The book is not just made for kids, did you know there’s a whole market for adult coloring books? You might wonder why grown-up men and women are coloring all different kinds of coloring images. The answer is quiet simple – coloring works stress relieving, reduces anxiety and allows us to find tranquility and mindfulness. So look up your old crayons and coloring pencils and start coloring your favourite things in the world: Sneakers! Check out the list below for all images in the coloring book and check out the pictures for an impression.

  • Pagina 1: Nike Air Max 1
  • Pagina 2: Nike Air Jordan 1
  • Pagina 3: Adidas Powerphase ‘Calabasas’
  • Pagina 4: Adidas Yeezy 700 ‘Wave Runner’
  • Pagina 5: Nike Air Max 97
  • Pagina 6: Nike Air Max 1/97
  • Pagina 7: Nike x Supreme Air Force 1
  • Pagina 8: Nike x Supreme Air Max 98
  • Pagina 9: Nike x Supreme ‘Suptempo’
  • Pagina 10: Bonus – 3 [email protected]

 

Cool right? A musthave for every sneakerhead! Vergeet niet om even een kijkje te nemen op de website en social media van hyprints!

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ heeft een releasedatum gekregen 1

Kort geleden doken er foto’s op van een nieuwe colorway op de Nike SB Dunk Mid Pro. Het is niet zomaar een colorway, maar een colorway die is geïnspireerd op de Air Griffey Max 1 ‘Freshwater’. Op woensdag 1 april 2020 zal de sneaker gereleased worden.

Zoals we al zeiden is de colorway geïnspireerd op de Air Griffey Max 1 ‘Freshwater’. Dit was de eerste signature sneaker van niemand minder dan de Amerikaanse oud honkbalspeler, Ken Griffey Jr. In 1996 werd de sneaker voor het eerst uitgebracht. De sneaker werd ontworpen door niemand minder dan Tracy Teague. Ze werden voor het eerst geretroed in 2009 en zijn vervolgens vaak gereleased.

Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ | CV5474-001

De basis van de sneaker is verwerkt in een blauwgroene tint met hier overheen zwarte overlays. Op de zijkanten zijn natuurlijk de kenmerkende Swooshes te vinden die zijn verwerkt in een witte kleur. Ook de Swoosh op de toebox heeft een witte kleur gekregen. Als we kijken naar de strap die over de veters heen loopt zien we hierop ’58’ staan en een mini-swoosh die is verwerkt in een blauwgroene kleur. Verder heeft de sneaker witte veters gekregen en is er op de tong Nike SB branding te vinden. Onder het bovenwerk loopt een zwarte mid- en outsole om de sneaker af te maken.

Woensdag 1 april 2020 zal de sneaker releasen via Caliroots. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €115,-. Voor meer informatie kan je onze Releasekalender checken. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Nike SB Dunk Mid 'Griffey'

woensdag 1 april 2020

Naar alle aanbieders
SB Dunk Mid Pro
SB Dunk Mid Pro
SB Dunk Mid Pro
Images by Caliroots

De klassieke Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ zal binnenkort releasen 4

We hebben er lang op moeten wachten, maar op zaterdag 11 april 2020 is het eindelijk zo ver. De iconische Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ zal releasen.

In 2006 verscheen voor het eerst een Defining Moments Pack van Jordan Brand op de Air Jordan 6. Het pack beschikte onder andere over een Air Jordan 6 en een Air Jordan 11. Momenteel worden deze sneakers op platformen als StockX voor veel geld verkocht. Nu is de Air Jordan 6 opnieuw onderweg en zal deze binnenkort releasen.

Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’ | CT4954-007

Als we gaan kijken naar de sneaker zien we dat hij er kwalitatief gezien goed uit ziet. Ook wijkt de retro colorway weinig af van de OG colorway uit 2006. Het bovenwerk is gemaakt van zwart suède en zijn er meerdere gouden tinten te vinden. Op bijvoorbeeld de tong en op de midsole. Zo is het Jumpman logo op de tong verwerkt in de gouden kleur. Ook is er op de hiel een gouden detail te vinden. Als we wt verder naar beneden zien we de zwart/gouden midsole met hieronder een transparante outsole om de sneaker helemaal af te maken.

Zaterdag 11 april 2020 om 09:00u ’s ochtends zal de Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’ releasen via onder andere Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €200,-. Denk er niet te makkelijk over, want de sneaker zal enorm gewild zijn. Scroll naar beneden voor foto’s en houd onze Releasekalender in de gaten voor nog meer informatie.


Air Jordan 6 Retro 'Defining Moments'

zaterdag 11 april 2020

Naar alle aanbieders
Air jordan 6 DMP
Images by Nike

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt op 9 april 4

Jordan Brand brengt tijdens pasen 2020 weer een nieuwe colorway uit voor de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ krijgt een kleurrijke make over in een bijna ‘What The’ thema.

Jordan Brand probeert sinds eind vorig jaar de Air Jordan 1 Mid weer tot leven te brengen. Dit deden zij door middel van de ‘Fearless’ collectie. Deze collectie bevatten maar liefst zes Air Jordan Mid’s, waarvan er een paar erg gewild waren. Een van deze releases was de Blue The Great x Air Jordan 1 Mid. Deze sneaker lijkt wel het tweeling zusje van de ‘Lightbulb’.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Het bovenwerk van de sneaker komt in een kleuren combinatie van Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green color. Wat deze sneaker nog meer zo bijzonder maakt zijn de verschillende materialen die zijn gebruikt. Zo worden er op het bovenwerk gebruik gemaakt van leer, mesh, lakleer en suede. Om de upper af te ronden zijn er op sommige plekken zichtbare stiksels te zien.

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ komt uit op 9 april voor €120,- bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike