Nike Air Huarache komt in een “Black/Pure Platinum” colorway!

De Nike Huarache wordt in verschillende colorways is gereleased, zoals de ”Moon Particle” look bijvoorbeeld. Nike blijft zich maar uitbreiden! Nu komt het Huarache model in een “Black/Pure Platinum” colorway. De colorway geeft een schone rustige look door zijn witte palet, dankzij zwarte accenten in multi textiel wordt de sneaker opgepimpt. Op de bovenkant zitten vlakken van mesh en leer. Er is veel variatie in de textuur en detaillering te vinden bij dit ontwerp, zoals de zwarte gekleurde zijpanelen. De zwarte kleur komt ook terug in het Nike logo op de hiel en op de tong. De doorzichtige, zwarte, rubberen hak  zorgt voor een mooi contrast.

De Nike Huarache “Black/Pure Platinum” is nu verkrijgbaar bij enkele shops. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie waar je deze te gekke kicks kan kopen! Scroll verder naar beneden om de foto’s te bekijken!


Nike Air Huarache “Black/Pure Platinum”

Verwachte prijs: €130
Colorway: White/Black-Pure Platinum
Stylecode: 318429-110

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *