Releasedatum bekend van de Air Jordan X Levi’s collab

Air Jordan en Levi’s zijn begin van 2018 al een samenwerking aangegaan met als resultaat een blauwe denim Air Jordan 4. Het was direct een succes en ook een goede sneaker voor customs. Nu komt er een vervolg op deze Air Jordan 4 X Levi’s collab!

Onder een goede broek horen goede schoenen en boven een goede sneakers hoort natuurlijk een goede broek. Air Jordan en Levi’s combineren dit door op de Air Jordan 4 te werken met denim stof. De twee Amerikaanse grootheden hebben nu weer de handen in een geslagen voor twee nieuwe variaties op de eerdere Jordan X Levi’s collab.

Dat er een zwarte versie aanzat te komen was al snel het gerucht, zo melde we begin dit jaar als dat die in juni zou uitkomen. Deze Air Jordan 4 X Levi’s ‘Black Denim’ Heeft een zwarte colorway met een aantal licht grijze accenten. Deze uitvoering heeft een zwarte midsole en een gum-outsole. De witte variant heeft een volledig witte colorway met de herkenbare Levi’s details. Om de sneaker clean te houden heeft hij een volledig witte midsole met een gum-outsole.

Beide colorway hebben een aantal iconische Levi’s branding details. Zo zit er op de overlay de rode tag met LEVIS erop en heeft het ene leren Flight branding op de tong.

Maar het goede nieuws is de releasedatum, deze is eindelijk bekend! Op 20 juni 2018 zal de release zijn van beide colorway bij geselecteerde Nike retailers.

Houd voor updates omtrent deze release Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten!


Air Jordan 4 X Levi’s ‘White Denim’

Releasedatum: 30 juni 2018
Prijs: €250,-
Colorway: White/White
Stylecode: AO2571-100
Storelist: Klik hier >>


Air Jordan 4 X Levi’s ‘Black Denim’

Releasedatum: 30 juni 2018
Prijs: €250,-
Colorway: Black/Black
Stylecode: AO2571-001
Storelist: Klik hier >>

Images: Sneakersnstuff

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *