Whitaker Car Club x adidas NMD Racer ”Monaco” 775

Er komt een nieuwe variant op de adidas NMD-Racer, namelijk de Monaco Whitaker Car Club NMD Racer. De inspiratie komt van de klassieke car clubs en dat is te zien! Met elegante accenten van bruin leer in de hiel, een zwart/wit Primeknit bovenwerk en een Solid White Boost tussenzool wordt de sneaker vormgegeven. Op de pull-tab staat ‘Whitaker Car Club’. De sneaker heeft een grijs gespikkelde kraag op bovenkant en op de zijkant zitten strepen, wat je een ‘snel’ effect geeft en dus goed bij het race thema past.

De Social Status heeft via hun instagram de sneaker aangekondigd. Dit deden ze door een teaser video te plaatsen. Op de video krijg je beelden te zien hoe verschillende raceauto’s met de logo’s van Social Status, A Ma Maniere, APB, en Prosper aan het racen zijn.

The NMD Racer ‘Monaco’ will be releasing midnight Saturday the 26th of May both in store and online.


Whitaker Car Club x adidas NMD Racer ”Monaco”

Prijs: €180,00
Colorway: White/ Brown/ White
Stylecode: AC8223
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

De geperforeerde adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar 47

Na meerdere releases van de adidas Falcon in verschillende colorways, is er nu een gloednieuwe variant. Dit model is afwijkend van wat we vaker zagen. Met deze rustige colorway ben je helemaal ready voor de zomer. De nieuwe adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar.

Er zijn de afgelopen tijd enorm veel varianten van de Falcon gereleased. Vorig jaar maakte dit model zijn debuut. Vanaf dat moment is het 90s-geïnspireerde ontwerp erg populair geworden. Dit kwam ook voornamelijk door Kylie Jenner die het model op de markt heeft gezet. De sneaker ging de strijd aan om de mannelijke tegenhanger, de Yung-1, te overtreffen. De nieuwste Falcon Alluxe W wijkt af van de welbekende retro-kleuren en kiest voor iets rustigers. Hierdoor is de sneaker ook perfect voor de zomer. Daarbij heeft dit model voor de eerste keer een volledig geperforeerde bovenkant.

De details

De sneaker heeft een compleet frisse uitstraling door de nieuwe colorway. De basis is van wit met een midsole in een beige kleur. De welbekende adidas stempel is weer aanwezig naast de veters, op de hiel en op de tong van de sneaker. Een opmerkelijk detail van de nieuwe adidas Alluxe W is de geperforeerde bovenkant. Hierdoor is het ook een ideale sneaker voor de zomer. Door het basic kleurgebruik valt de sneaker ook goed te combineren met je outfit. De gloednieuwe adidas Falcon Alluxe W is verkrijgbaar vanaf €125,- bij verschillende retailers waaronder adidas zelf.


Images by adidas

adidas Originals & Hender Scheme nieuwste collab 52

adidas en Hender Scheme hebben al meerdere keren samengewerkt. De eerste keer vond plaats in 2017 doordat beide merken de relatie tussen prestatie- en lifestylesneakers aan het verkennen waren. Tijdens deze samenwerking heeft de oprichter en designer van Hender Scheme, Ryo Kashiwazaki, het bekende Duitse sportmerk inzichten gegeven in het designererfgoed. Telkens als er een nieuwe samenwerking plaatsvindt, wordt het enthousiasme voor creatie bij beide merken weer herenigd.

De nieuwste samenwerking tussen adidas Originals en Hender Scheme richt zich op de adidas Lacombe en adidas Sobakov. Dit zijn niet de meest bekende modellen, maar daarom is het juist leuk om die modellen een make-over te geven. Beide modellen krijgen twee nieuwe colorways.

Hender Scheme x adidas Lacombe

Als eerste kijken we naar de adidas Lacombe. Dit model heeft wat weg van de adidas Stan Smith en dat is ook eigenlijk niet zo gek. De Lacombe is namelijk, net zoals de Stan Smith, ontworpen voor de tenniswereld. Normaal gesproken worden de drie strepen op de Lacombe gecreëerd door een geperforeerd lijnpatroon. Bij de nieuwe colorways zijn er echter stroken van leer door deze gaatjes geweven. Bij de ene colorway valt dit net iets meer op dan bij de andere. Dit komt door het kleurgebruik op beide sneakers.

De ene colorway is voornamelijk wit met een aantal beige details. De andere is juist donker door het gebruik van veel zwart, maar ook hier is de beige kleur weer terug te vinden op de sneaker. De adidas branding op de tong en de Hender Scheme branding aan de zijkant van de sneakers hebben op beide colorways een gouden kleur gekregen.


Hender Scheme x adidas Sobakov

Het tweede model dat een make-over krijgt dankzij deze samenwerking, is de adidas Sobakov. Dit model brengt een eerbetoon aan de moderne voetbalcultuur. Net zoals de Lacombe, doet de Sobakov je misschien ook denken aan een ander adidas model. Kijk maar eens naar de Kamanda. Beide sneakers hebben namelijk een opvallend bewerkte zool. Naast de zool van de Sobakov trekken ook de drie strepen de aandacht. Deze strepen zijn geïnspireerd op voetbalschoenen van adidas aan het begin van de 21ste eeuw.

Ook dit model heeft twee nieuwe colorways gekregen. Waar echter de kleur Wit een rol speelde bij de Lacombe, is deze kleur bij de Sobakov weggelaten. Wel vind je nog zwart en beige terug op de sneakers. Een opvallend element op dit model is de flap die over de veters heen valt. Hierop is heel minimalistisch ” Hender Scheme” te vinden.


De twee verschillende modellen uit de samenwerking tussen adidas Originals en Hender Scheme zullen uitkomen op vrijdag 26 april. Hoeveel deze sneakers gaan kosten is helaas nog niet bekend, maar als we kijken naar de vorige samenwerkingen kunnen we wel een flink prijskaartje verwachten. Voor de laatste informatie blijf je onze releasekalender in de gaten houden.


Alexander Wang brengt samen met adidas nieuwe colorways uit 77

Er komt opnieuw een samenwerking uit tussen Alexander Wang en adidas aanstaande zaterdag, 20 april. Er zullen 4 colorways uitkomen voor 3 verschillende sneaker modellen.

De langdurige samenwerkingen tussen Alexander Wang en adidas lijken nog niet voorbij. Opnieuw komen de twee met 4 nieuwe colorways verdeeld over 3 verschillende sneakermodellen. De 3 modellen die nieuwe colorways krijgen zijn de ‘Bball’, ‘Bball soccer’ en de ‘Wangbody Run’. Van de ‘Wangbody Run’ komen zelfs 2 verschillende colorways uit.

Aanstaande zaterdag, 20 april, zullen deze nieuwe colorways uitkomen van de samenwerking tussen Alexander Wang en adidas via adidas.com. Ook zullen de sneakers bij verschillende webshops belanden dus houd onze releasekalender goed in de gaten om op up-to-date te blijven.


De details

De ‘Bball’ beschikt over een roze upper en een witte zool. Deze uitvoering heeft eentonige kleuren. Op de hiel staat in het roze “Alexander Wang”. Verder beschikt de sneaker over een elastische band net boven de enkel en een geperforeerde neus en het geperforeerde adidas Originals logo op de tong dat omgedraaid is.

Alexander Wang en adidas

Deze uitvoering van de ‘Bball soccer’ is zo goed als het tegenovergestelde van de ‘Bball’. De andere uitvoering was erg eentonig, terwijl de ‘Bball Soccer’ dat helemaal niet is. Zijn standaard laag is een beetje beige/creme kleurig, maar de overlappende lagen zijn een donkerdere kleur. Ook bij dit model staat op de hiel “Alexander Wang”.

Alexander Wang en adidas

Dit is een vrij simpele colorway die uitkomt van de ‘Wangbody Run’. De gehele upper is zwart en is gemaakt van materialen als mesh, leer en suède. Alleen de zool beschikt over een witte kleur. Ook de veters beschikken over een zwarte kleur met witte blokjes erop. Op de wreef staat groot, verticaal in witte letters ‘adidas’.

Alexander Wang en adidas

In tegenstelling tot de andere colorway is deze colorway een stuk kleurrijker. Ook deze colorway bestaat uit verschillende lagen materialen mesh, leer, en suède. De zool beschikt over een crème-achtige kleur net als de upper. De onderste mesh laag is gemaakt met een witte kleur en de overliggende suède laag heeft een beige kleur. Echter beschikt deze colorway over 3 banden die de veters in positie houden in een opvallende paarse kleur.

Alexander Wang en adidas
Afbeeldingen: Sneakernews