De adidas Originals NMD R1 komt terug in twee colorways!

Het NMD R1 model van adidas Originals blijft de aandacht trekken ondanks de vele colorways waarin het silhouet al is verschenen. De runner sneaker gaat met deze nieuwste twee colorways terug naar de basis met een camo look.

De eerste NMD R1, genaamd “Trace Cargo”, heeft een bovenwerk met lichtgroene camouflageprint en olijfkleurige EVA bumpers. De andere colorway, de “Gray Four” editie, krijgt donkerdere kleuren. Beide paren hebben een BOOST middenzool over de volledige lengte. Dit geeft het silhouet de klassieke look en ondersteuning. De heel pull tabs geven een extra “Originals touch”.

Beide camo adidas NMD R1 colorways zullen op 1 augustus gereleased worden op de website van adidas en bij geselecteerde retailers. Check hieronder alvast de foto’s en pick your favorite! Benieuwd naar meer adidas sneakers die zeer binnenkort gereleased worden? Klik dan gauw hier, want er komt een adidas HEAT WAVE aan! Ga voor meer naar de releasekalender.

adidas NMD R1

Releasedatum: 01-08-2018
Prijs: TBA
Colorway: Sesame/Trace Cargo-Base Green
Stylecode: D96617adidas NMD R1

Releasedatum: 01-08-2018
Prijs: TBA
Colorway: Core Black/Grey Four-F17-Grey Five
Stylecode: D96616

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *