De Nike Air Max 95 komt in licht blauwe tinten!

De Nike Air Max 95 krijgt nu een koele licht blauwe colorway met verschillende ijzige tinten op de upper. Er wordt zowel mesh als synthetische materialen gebruikt voor het kenmerkende golfpatroon op de zijpanelen. De geperforeerde leren neus maakt de look compleet.

Als aanvulling op het gehele palet, krijgt het silhouet een grijze tussenzool met de iconische Air Max bubbels van het model. Het silhouet heeft witte veters en een Swoosh aan de zijkant van de schoen in dezelfde kleur. De branding achter op het haksegment is een in reliëf gemaakt Nike Air-logo, ondergedompeld in een blauwgrijze tint.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar de nieuwe Nike Air Max 95’s zullen binnenkort verschijnen op Nike.nl. Bekijk hieronder alvast de foto’s en houd voor updates onze blogpagina in de gaten.


Nike Air Max 95

Releasedatum: TBA
Prijs: €160
Stylecode: 749766-036

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *