8 NBA Playoffs sneaker momenten 806

De eerste 3 ronden van de NBA Playoffs zijn voorbij en dat betekend naast een heleboel basketbal ook een heleboel sneakers. Van customs tot nooit eerder vertoonde sneakers. Hier zijn de 8 meest opvallende sneakers van de 2018 NBA Playoffs.

Nike Kyrie 4 “March Madness” Costum – Amir Johnson 

Nike Kyre 4 "March Madness" - "Street Fighter" Custom

In de eerste ronde van de NBA Playoffs zagen we Amir Johnson met een geweldige custom van de Nike Kyrie 4. Met de Philadelphia 76ers speelde Johnson tegen de Miami Heat en met deze ‘Street Fighter’ custom liet Johnson zien dat hij klaar was om de Miami Heat K.O. te slaan. De custom is gebaseerd op de video game ‘Street Fighter’ waar het slaan van een K.O. centraal staat. Het is de 76ers ook prima gelukt om Miami K.O. te slaan en wonnen de serie met 4-1.

Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” – P.J. Tucker 

Travis Scott x Air Jordan 4 "Cactus Jack"

Basketballer en sneakerhead P.J. Tucker speelde de wedstrijd tussen de Rockets en de Timberwolves op de Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack”. Tucker verschijnt wel vaker in opvallende sneakers op het veld en deze Air Jordan 4 is hier geen uitzondering op. P.J. Tucker was echter niet de enige die de “Cactus Jack” droeg. Travis Scott zelf, die aanwezig was bij de wedstrijd, droeg ook zijn eigen Air Jordan 4’s. De Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” komt uit op 23 Juni. Houd de releasekalender in de gaten voor meer informatie.

Travis Scott x Air Jordan 4 "Cactus Jack"

Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” Purple – Travis Scott

Travis Scott x Air Jordan 4 "Cactus Jack" Purple

Als groot fan van de Houston Rockets is Travis Scott regelmatig aanwezig bij wedstrijden. Tijdens game 7 van de western conference had hij een nog nooit eerder vertoonde collorway van de Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” aan. Travis had namelijk een paarse uitvoerig aan van de Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack”.

Nike Kobe AD Mid “Scary Terry” – Terry Rozier 

Nike Kobe AD Mid "Scary Terry"

Terry Rozier, beter bekend als Scary Terry, speelde de eerste wedstrijd van de Playoffs in deze custom van de Nike Kobe AD Mid. Het lukte aardig om zijn tegenstanders bang te maken en won de wedstrijd met 113-107 van de Milwaukee Bucks.

OFF WHITE x Converse – Russel Westbrook

OFF WHITE x Converse

Als we het hebben over opvallende verschijningen in de NBA, dan hebben we het vaak over Russel Westbrook. Hier is hij te zien met de OFF WHITE x Converse voor de wedstrijd met de Oklahoma City Thunder tegen de Utah Jazz.

adidas Ultraboost 4.0  – Drake

adidas Ultraboost 4.0

Tijdens de wedstrijd tussen de Toronto Raptors en de Washington Wizards zien we Drake met de adidas Ultraboost. In principe is dit niet heel speciaal, alleen bevestigd deze actie van Drake dat hij wellicht de overstap gaat maken van Air Jordan naar adidas.

OFF WHITE x Air Jordan 1 “UNC” – Chris Paul

OFF WHITE x Air Jordan 1 "UNC" Air Jordan 1 "Homage To Home"

Hier zien we Chris Paul, speler van de Houston Rockets, in aanloop naar de wedstrijd met de Golden State Warriors met een paar OFF WHITE x Air Jordan 1 “UNC”. Eerder zagen we Chris Paul ook al in ronde 2 met de Air Jordan 1 “Homage To Home”.

Air Jordan 5 “Oregon Ducks” – P.J. Tucker

Air Jordan 5 "Oregon Ducks"

P.J. Tucker staat bekend als de grootste sneakerhead van de NBA. Dit laat hij maar al te goed zien in game 2 tegen de Utah Jazz. De Air Jordan 5 “Oregon Ducks” staan bekend als een van de zeldzaamste schoenen in de wereld. Hij bezit dus niet alleen een paar van een van de moeilijkst vindbare sneaker, maar speelt er ook nog eens basketbal mee.

De speler van de Golden State Warriors en de Cleveland Cavaliers mogen zich gaan opmaken voor de Finals die donderdag 31 mei beginnen. Daar verwachten we natuurlijk weer een hoop opvallende en unieke sneakers!

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Carhartt WIP x Converse “GORE-TEX” Collectie 17

Carhartt WIP en Converse hebben laatst hun nieuwe “GORE-TEX” collectie geteased.

GORE-TEX is een technologie die gemaakt is om je droog te houden in welke omstandigheden dan ook. De slogan “GUARANTEED TO KEEP YOU DRY” komen ze dan ook goed na. GORE-TEX word gebruikt in jassen, schoenen, handschoenen en nog vele andere producten.

In deze Carhartt WIP x Converse samenwerking wordt dus ook de focus gelegd op het gebruik van GORE-TEX. De Chuck Taylor All Star ’70 Hi wordt ruiger gemaakt in de kleuren zwart en wit met gebruik van GORE-TEX. Op de hiel van de sneaker komt een reflecterende streep en op de zijkant het grote logo van GORE-TEX. De sneaker wordt afgemaakt met een cream kleurige zool en accenten van geel en neon.

De prijs is nog niet bekend, maar de Carharrt WIP x Converse “GORE-TEX” collectie wordt donderdag 21 februari verwacht exclusief bij Carhartt WIP winkels en carhartt-wip.com. Scroll naar beneden om de teaser van de collectie te zien!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Kixfix // Nike SB Dunk Low Clark Kent 112 Unboxing, Review & on Feet 21

Vandaag heb ik weer een unboxing video voor jullie met 2 paartjes. Eén is een verassing en het andere paar is de super vibrant DJ Clark Kent 112 SB Dunk Low. Een gruwelijk paar naar mijn mening! Check de video, kom erachter hoe ik aan deze kicks ben gekomen en laat mij weten wat je ervan vindt!

Iedere week, op maandag om 17:00 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Nike SB Dunk Low Clark Kent 112

Prijs: €155,-
Colorway: metallic silver/lack-volt
Stylecode: 504750-017Mallet Spring/Summer ’19 collectie 27

De Spring/Summer ’19 collectie van Mallet stroomt langzamerhand de winkels binnen. 21 februari komen er weer sneakers van Mallet uit.

In 2015 werd het merk Mallet door Tommy Mallet opgericht. Tommy Mallet is een enthousiaste sneaker collector. Hij had het idee om unieke sneakers op de markt te brengen en kreeg dit idee maar niet uit zijn hoofd. Binnen 24 maanden was het merk Mallet een feit. Tegenwoordig zijn de sneakers niet uit de winkels weg te denken.

Mallet komt met een aantal verschillende colorways voor de 4 toffe sneaker modellen. Scroll snel naar beneden voor foto’s informatie per sneaker model.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mallet BTLR Hiker Khaki/Navy/Black/Stone Suède

Colorways: Khaki, Navy, Black, Stone
Stylecodes: TE1017KHKS-5, TE1017NVYS-5, TE1017BLKS-5, TE1017STN-5

De BTLR Hiker Khaki Suède sneaker is gemaakt van het beste suède dat er is, handgemaakt leer en scuba dat op een comfortabele manier is toegevoegd op de kenmerkende Italiaanse zool. Ook de andere colorways zijn van hetzelfde materiaal gemaakt.

Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1017BURG-5

Het kleurgebruik bij de Hiker Burgandy maakt de schoen af. De kleuring matched perfect met het suède. Deze schoen is een mix van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker White Gum

Colorway: White
Stylecode: TE1017WHTG-5

Deze colorway van de BLTR Hiker is gemaakt van hoge kwaliteit mesh, scuba en elastiek. Mesh is een lichtgeweven stof die heel luchtdoorlatend is.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1017CAMINK-5

Deze uitvoering van de Hiker is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1017STLTH-5

De Stealth uitvoering is van handgemaakt leer en premium scuba gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Navy Suède

Colorway: Navy
Stylecode: TE1016NVYS-5

De BTLR Elat Navy Suède sneaker is gemaakt van het beste suède dat er is, handgemaakt leer en scuba dat op een comfortabele manier is toegevoegd op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1016BURG-5

De Elast Burgandy heeft een sportieve look door de band die over de sneaker heen loopt. Deze schoen is een mix van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Stone

Colorway: Stone
Stylecode: TE1016STN-5

Deze sneaker is gemaakt van handgemaakt leer, suède en het beste scuba dat er is. Dit alles is gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1016CAMINK-10

De Elast Camo Ink is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Navy

Colorway: Navy
Stylecode: TE1033NVY-5

Mallet heeft voor de Archway 1.0 een herontwerp gemaakt op de BTLR-zool van premium suède. Dit ontwerp is geïnspireerd door het Noord-Londen district, vandaar ook de naam.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1033STLTH-5

Dit is hetzelfde model als de Archway 1.0 Navy, maar deze schoen heeft een andere colorway en is van ander materiaal gemaakt. Deze colorway is gemaakt van handgemaakt leer en hoge kwaliteit scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Stone

Colorway: Stone
Stylecode: TE1033STN-5

Deze sneaker behoort tot de nieuwe Archway 1.0. Om deze sneaker te maken werden weer andere materialen gebruikt dan voor de voorgaande twee. Voor deze sneaker werdt gebruik gemaakt van handgemaakt leer, suède en premium scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 White Gum

Colorway: White
Stylecode: TE1033WHTG-5

Dit is de vierde en laatste colorway van de Archway 1.0 collectie. Anders dan de andere sneakers, is dit de enige sneaker die van handgemaakt leer is gemaakt.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Navy Suède

Colorway: Navy
Stylecode: TE1018NVYS-5

De Diver Navy Suède is gemaakt van van premium suède, handgemaakt leer en van scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1018BURG-5

De BTLR Diver Burgandy is een mooie sneaker gemaakt van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de herkenbare zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Stone

Colorway: Stone
Stylecode: E1018STN-5

Dit is de BTLR Diver Stone en deze schoen is gemaakt van handgemaakt leer, suède en premium scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1018CAMINK-5

De BTLR Diver Camo Ink is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt. Achterop deze sneaker zit een zwarte glansende hielclip en de zool is voor de helft wit en de andere helft zwart.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1018STLTH-5

Gemaakt van handgemaakt leer en premium scuba is dit een stoere sneaker. Deze sneaker is helemaal zwart. De hielclip is glanzend zwart.

Mallet Spring Summer
Afbeeldingen: Mallet