Hyprints: De 5 coolste non-sneaker items op Sneakerness Amsterdam 1574

Hyprints biedt de nieuwste trends in mode en sneakers op hoge kwaliteit prints voor u om op te hangen in huis. Waarom je stijl beperking in kleding en sneakers als het ook in kunst kan? Hieronder kun je een blog lezen wat gaat over de 5 coolste non-sneakers items op Sneakerness Amsterdam. Vergeet niet een kijkje te nemen op de website van Hyprints. Veel leesplezier!


De 5 coolste non-sneaker items op Sneakerness Amsterdam

Tijdens het weekend van 19 en 20 mei was de Kromhouthal in Amsterdam Noord omgetoverd tot een walhalla voor sneakerfreaks. Voor de tweede keer was Hyprints aanwezig met een tafel om een selectie van 14 verschillende sneaker art prints te verkopen. Tussen de hijskranen en stalen constructies, was de 3.500 m² industriele hal tot de nok gevuld met sneakers en randzaken waar een verzamelaars hart sneller van gaat kloppen. En terwijl ik dagen zou kunnen praten over de meest exclusieve, meest dure, meest geweldige sneakers die daar te vinden waren (ja ik heb het over jou Nike Air Max 1 SP ”Berlin” Friends & Family), doe ik nu iets anders. Daarom schrijf ik over de 5 coolste non-sneaker – maar sneaker gerelateerde – items op Sneakerness Amsterdam.

1. De kleine sneaker kunstwerkjes van Artwars

Kunstenaar Eloy Guerra Navarro uit Spanje maakt deze geweldige kleine kunstwerkjes. Met een ontzettend goed oog voor detail en een vaste hand, creëert Eloy de meest gedetailleerde 3D sneaker sculpturen uit karton, glas en ander materiaal. Zijn werk trok een heleboel aandacht bij de Art Wall in het midden van de hal, omdat Eloy de enige was die deze unieke kunstwerken aanbood. Neem een kijkje op zijn website of Instagram pagina voor meer foto’s en producten.

2. Deze custom Adidas ZX-500 rollschaats van Sir-Jo Customs

Ik was in de mogelijkheid om Sir-Jo Customs het hele weekend aan het werk te zien, aangezien zijn tafel naast die van mij zat. Te vaak werd de aandacht van geïnteresseerden aan mijn tafel weg getrokken door mijn buurman en dat kwam vooral door deze schoonheid. Sir-Jo heeft een Adidas ZX-500 en een onderkant van een rolschaats samengevoegd en daar hand geschilderde details aan toegevoegd, om dit prachtige werk te kunnen maken. Bekijk zijn website of Instagram pagina voor meer foto’s en customs.

3. Sneaker displays van Sneaker Displays

Een bekend gezicht op Nederlandse sneaker conventions – aangezien ze er al op aardig wat zijn geweest – is Sneaker Displays. Sneaker Displays is een Nederlands bedrijf die grote plastic displays maken om je grootste grails in ten toon te stellen. Plak er wat custom stickers op en je setup is compleet! Sneakers zijn kunstwerken en deze displays zijn één van de tofste manieren om jou verzameling in te showcasen. Ga naar hun Instagram pagina om toffe voorbeelden te zien!

4. De kermis-klauw-kraan-achtige-sneaker-machine van Presented By

Oke, deze past misschien niet helemaal goed in het lijstje, maar ik kon het niet weerstaan om het te delen. Presented By was vertegenwoordigd met een grote stand naast de ingang van Sneakerness. Bezoekers kregen de kans om hun geluk te testen met deze sneaker arcade machine. Diegene die het lukte om de sleutel precies goed te krijgen, gingen naar huis met een gratis paar kicks! Voor welke zou jij zijn gegaan?

5. Sneaker art van Hyprints

Een klein beetje schaamteloze zelfpromotie! Just kidding. Ik zou graag nog even de mogelijkheid willen nemen om de ervaringen met Hyprints op Sneakerness Amsterdam te delen. Het was de tweede keer dat wij aanwezig waren op een sneaker convention en we hebben het wederom geweldig gehad! 5 nieuwe prints waren toegevoegd aan de line-up, waardoor er in totaal 14 prints te koop waren. Zaterdag begon met een ontzettend grote groep mensen, die al lang voordat de deuren open gingen zich verzamelden voor diezelfde deuren. Helaas vetrokken ze ongeveer net zo snel als dat ze kwamen, waardoor het vanaf een uur of 3 al heel erg rustig was. Zondag ging het er heel anders aan toe. De zon scheen lekker en het leek dat er meer mensen op de been waren. Van sneaker-moeders tot hypebeasts, van sneaker-koppels tot old school verzamelaars, we hebben het allemaal langs de tafel zien passeren. De overvloed aan sneakers, de randactiviteiten die Sneakerness had georganiseerd in combinatie met de bijzaken die te doen en te koop waren maakte het weekend een groot succes! Oh and by the way, de nieuwe prints zijn nu te koop online.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scoor de Nike Air Max 90 ‘Chinese New Year’ met 30% korting 6

2020 is het jaar van de Nike Air Max 90 en daar is geen twijfel over mogelijk. Zo zagen we al vele colorways verschijnen dit jaar. Ook de Nike Air Max 90 ‘Chinese New Year’ dook op en deze is nu met 30% korting verkrijgbaar. Lees verder voor meer informatie.

De Air Max 90 die is geïnspireerd op het Chinese New Year is nog niet eens zo heel lang verkrijgbaar. Sinds 29 april 2020 is de sneaker pas verkrijgbaar. Op de sneaker is een eentonige graphic te vinden die is geïnspireerd op de volkunst van papier knippen. Het graphic is een eerbetoon aan belangrijke elementen die samenvielen met het jaar van de rat.

De ‘Chinese New Year’ colorway is verwerkt in de kleuren wit, zwart, bordeaux en goud. De basis van de sneaker heeft een overheersende witte kleur gekregen, terwijl de mudguard een zwarte kleur heeft gekregen. Ook de bovenste eyestays van de veters zijn verwerkt in een zwarte kleur. De eyestays hieronder zijn gekleurd in rood, evenals een gedeelte van de midsole. Alle branding die op de sneaker is te vinden is goud van kleur. Zo is de Swoosh verwerkt in een gouden kleur, maar ook de Nike Air branding onder de Swoosh en achterop de hiel. De sneaker wordt afgemaakt door het symbolische teken op de tong. Het teken verwijst naar het begin van een nieuw decennium en een nieuw dierenriemcyclus.

De Nike Air Max 90 ‘Chinese New Year’ is zoals we al zeiden met 30% afgeprijsd. Dit betekent dat je nu de sneaker met €42,- KORTING kan shoppen en de AM90 dus voor €98,- voor jou is! Om de 30% korting te krijgen moet je wel de kortingscode: NIKE30 invoeren tijdens het afrekenen. Shop de sneaker via het blokje hieronder en vergeet niet om onze ‘Sneaker Steal Festival’ pagina te checken voor nog veel meer steals.


Nike Air Max 90 'CNY'

CU3005-171 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Nike
Chinese New Year
Chinese New Year
Chinese New Year

De Air Jordan 1 High Zoom komt in een ‘Rage Green’ colorway 9

De Air Jordan is qua populariteit op zijn piek. Het model is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en iedereen is opzoek naar de nieuwste en meest wilde colorway. Een Iteratie op de Air Jordan 1 High is deze Air Jordan 1 High Zoom. Enige tijd geleden zagen we al een Racer Blue colorway van de Air Jordan 1 High. Jordan Brand komt nu ook met deze nieuwe Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’. 

De colorway van deze Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’ is er eentje die we nog nooit gezien hebben. Zo is het bovenwerk gemaakt van groen/zwarte kleur in combinatie met kleurrijke details. Deze kleurrijke details zien we eigenlijk voornamelijk op de outsole. Hier zien we een gradiënt van rood naar groen lopen.

Op het bovenwerk heeft Nike gebruik gemaakt van een harig suede materiaal in combinatie met glad leer. Het is nog niet helemaal duidelijk maar het ziet ernaar uit dat de swoosh gemaakt is van een 3M materiaal.

Een vaste releasedatum van deze sneaker is nog niet bekend. Houd in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor updates en meer informatie over deze release. De kans is wel groot dat ze zullen droppen bij Nike.com en geselecteerde retailers.

Rage Green
Rage Green
Rage Green

Pak de Nike Air Max 270 React OG voor €78,73 16

Het Sneakerjagers Sneaker Steal Festival is begonnen. Dat betekent 7 dagen lang de beste STEALS op jouw favoriete sneakers! Vandaag hebben we voor jullie de Nike Air Max 270 React in een OG colorway. Namelijk die van de Air Max 1. En het beste nieuws is natuurlijk dat de sneaker flink is afgeprijsd en je hem nu kan scoren voor maar €78,73.

De Nike Air Max 270 React is natuurlijk een heerlijke sneaker voor de zomer. En zeker met deze originele colorway van de Air Max 1 kan jij met volle vertrouwen de zomer tegemoet. Door de combinatie van een witte en rode kleuren op het bovenwerk heeft de sneaker een hele frisse uitstraling. Zo zijn de Swoosh en de mudguard rood gekleurd en is het mesh bij de tenen wit gekleurd. Richting de veters komen wat grijzigere kleuren tevoorschijn die we ook zagen op de originele colorway van de Air Max 1.

Zoals de naam van de sneaker al zegt beschikt de sneaker over zowel de Air Max technologie als de React technologie. Hierdoor is deze sneaker een van de meest comfortabelste op de markt.

De Nike Air Max 270 React in de ‘Original’ color way is nu verkrijgbaar tijdens het Sneaker Steal Festival voor maar €78,73. Gebruik dan wel de code NIKE30 bij het afrekenen. Check de knop hieronder om de sneaker te scoren!

Voor meer steals check je de Sneaker Steal Festival pagina!

Nike Air max 270 React 'Original' (Air Max Celebration Pack)

CW2625-100 · Nu voor €112,-

Bekijken bij Nike
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Air Max 270 React