UPDATE | Nu verkrijgbaar: Het Nike ‘All White Rainbow’ pack 991

UPDATE: Nadat de Nike Air Max 95 “Rainbow” bekend is gemaakt hebben we goed nieuws voor jullie! Het  ”Rainbow” pack zoals velen hem noemen heet officieel het ”All White” pack. De ”All White” colorway zal ook op de Air Max 97 en Air Force 1 verschijnen! Dat er van deze mooie kleurrijke colorway een pack is verschenen hadden we niet durven dromen…

De Nike Air Force 1 is een tijdloze sneaker die nooit uit de mode zal gaan. Op de Air Force 1 zijn veel verschillende kleurrijke colorways uitgebracht zoals, ”Easter” en ”Sail”. Dit keer zal het klassieke paar witte sneakers met behulp van multi-kleuren worden vormgegeven. De gehele sneaker is wit en gemaakt van leer. De ”Air” tag is subtiel geplaatst op de achterkant van de tussenzool. De schoen beschikt over opvallende multi-kleur stiksels dat kan worden gezien op verschillende kanten van de sneakers.

De Nike Air Max 97 blijft een van Nike’s populairste modellen, en dat is grotendeels te wijten aan de introductie van nieuwe colorways zoals de ”Rainbow”. Deze 97 heeft een witte colorway. De sneaker beschikt over strepen op de zijkant van de sneaker, de strepen zijn in verschillende kleuren van de regenboog.


Nike Air Max 97 ”All White”

Prijs: €160,-
Colorway: Tea Berry/Bordeaux/Tea Berry/Metallic Silver
Stylecode: AQ4137-100
Shoplink: Klik hier>>

Nike Air Force 1 Lo ”All White”

Prijs: €110,-
Colorway: White/White-white
Stylecode: AQ4139-100
Shoplink: Klik hier>>


Nike komt met een nieuwe colorway van de Air Max 97! De sneaker is exclusief voor vrouwen verkrijgbaar. De sneaker is van all-white leer. Het bovenwerk is van mesh. De randen van de panelen worden versierd met een regenboog patroon dat varieert van licht rood tot blauw. Het bijzondere aan dit ontwerp is dat alleen de binnenste lagen van de panelen zijn bedekt in een kleur. De sneaker beschikt over subtiele kleuren. De kleuren zijn rood, blauw, roze en neon geel. De rode kleur wordt ook gebruikt bij de swoosh die op de hiel is te vinden. De swoosh is ook zichtbaar op de tong en inlegzool.

Soort gelijke kleuren zijn gebruikt bij het ”Panache” pack. Het enige verschil was dat de heldere kleuren bij die sneakers gebruikt werd op verschillende panelen.

De officiële releasedatum is nog niet bekend maar wij verwachten dat de sneaker in mei gereleased gaan worden. Houd goed onze releasekalender in de gaten voor meer informatie.


Nike Air Max 95 

Prijs: €170,-
Colorway: White/White-white
Stylecode: AQ4138-100
Shoplink: Klik hier>>

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Neymar Jr. x Nike Shox // Release Reminder 1

De wereldberoemde voetballer Neymar Jr. is de samenwerking met Nike aangegaan. Eerder lieten zij via Instagram weten dat Neymar Jr. x Nike de Shox R4 een make-over hebben gegeven. Nu heeft de sneaker eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Het model zal op donderdag 30 mei uitkomen via nike.nl.

In het jaar 2000 debuteerde Nike zijn ‘Shox R4’ model. De sneaker had een agressieve, sci-fi look. Neymar Jr. herinnert zich zijn eerste reactie nog goed toen de sneaker uitkwam: “Dit is een sneaker van de toekomst.” Voor hem was de ‘Shox R4’ onmiddellijk een object van verlangen. De sneaker maakt langzamer hand een comeback, maar dat is ook niet zo gek, want dit jaar wordt de sneaker 19 jaar oud.

Neymar Jr. brengt samen met Nike 2 verschillende colorways uit van de ‘Shox R4’. Een volledig witte colorway en een colorway die beschikt over de kleuren rood en neon groen.
Op de zijkanten van de witte colorway staan heel veel kleine Swooshes. Ook heeft de witte colorway een rode Shox Unit. Echter staan er op de rode/neon groene colorway niet zoveel Swooshes. De colorway beschikt over een gradient die van rood naar neon groen loopt. Verder beschikt de colorway ook nog over een zilveren tong en zwarte vlakken over de upper.

Op donderdag 30 mei zullen de 2 ‘Shox R4’ colorways uitkomen die Neymar Jr. x Nike hebben ontworpen via nike.nl. Wil jij geen enkele release meer missen? Blijf dan goed onze releasekalender in de gaten houden! Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de 2 colorways.


Neymar Jr. x Nike

Neymar Jr. x Nike

Check het nieuwe model van Vans genaamd de Sid NI 8

Net op tijd voor de zomer brengt Vans een gloednieuw silhouet uit die is geïnspireerd op haar 1995 skate silhouet. Het nieuwe model komt uit onder de naam Vans Sid NI. Vorig jaar heeft het streetwear merk Supreme een samenwerking gehad met Vans en hebben we de Sid NI al eerder in actie gezien. Nu keert het model terug in een retro stijl.

Het retro-geïnspireerde silhouet zal beschikbaar zijn in twee colorways, namelijk blauw en zwart. Het bovenwerk van de Sid NI is bedekt met glitters en beschikt over een witte platform tussenzool. Op de buitenste zijkant van de sneaker is het “Flying-V” logo geborduurd. De tong is van canvas en op de sneaker zitten zilveren details.

De Sid NI zal in juni uitkomen. Scrol verder om de foto’s te bekijken.

Vans Sid Ni

Images by: Eddie Lee/Hypebae

First look: PSG x Air Jordan 6 9

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG