Big Sean en Puma releasen een tweede collectie!

Puma en Big Sean staan klaar om hun eerste collectie op te volgen met nog een aantal Clyde en Suede sneakers. Op de Big Sean manier, heeft ook deze tweede collectie weer het terugkerende thema van luxueuze streetwear in combinatie met de esthetiek van Puma. In tegenstelling tot de vorige collectie, zijn de sneakers deze keer in felle opvallende kleuren. De Suede en Suede Mid beschikken over de colorways “Jelly Bean” en “Melon”. Het Clyde silhouet daarentegen heeft een zwart uiterlijk in premium leer.

Naast een serie sneakers zal de collectie ook kleding bevatten, zoals bijpassende jassen, shorts, t-shirts en hoodies. Ook de kleding komt in de “Melon” en “Jellybean” kleuren. De tweede Puma collectie van Big Sean is verkrijgbaar bij retailers wereldwijd en bij Puma.com vanaf 26 mei. Check de foto’s alvast hieronder! Benieuwd naar meer komende releases? Bekijk dan gauw de releasekalender.

Puma x Big Sean

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *