De adidas Solarboost beschikt over nieuwe technologie! 534

adidas heeft een nieuwe sneaker toegevoegd aan zijn Boost lijn: the Solar Boost. De Solar Boost beschikt over een ultra comfortabele Boost zool. De nieuwe Solarboost komt in twee colorways, één voor mannen en één voor vrouwen.

De Boost zool beschikt over de nieuwste technologie genaamd Tailored Fiber Placement. Het nieuwe materiaal is ontworpen met nauwkeurige gegevens, dit omdat ze zo perfect kunnen meten of de vezels met elkaar verbonden zijn. De zool beschikt ook over Parley materiaal. adidas is toegewijd aan het creëren van producten, op manieren die hun impact op het milieu minimaliseren.

Parley for the Oceans pakt grote bedreigingen aan voor onze oceanen, het belangrijkste ecosysteem van onze planeet. Zij geloven dat de kracht van verandering in de handen van de consument ligt – als hij een keuze heeft – en de macht om deze nieuwe consumentengedachte vorm te geven in handen ligt van de creatieve industrie.

Buiten deze nieuwste technologie om, biedt de Solarboost een geactualiseerde Energie-Rail in de middenvoet voor extra stabiliteit, en een nieuwe StretchWeb zool ontwerp dat is gemaakt om te bewegen. De Boost -demping maakt de sneaker compleet.

De Solarboost voor mannen beschikt over een zwart bovenwerk. De adidas strepen op de zijkant van de sneaker zijn wit. De hiel beschikt over een aqua kleur en verkleurt dankzij een gradient in de kleur oranje en loopt zo door naar de teen. De Solarboost voor vrouwen heeft een donkere blauw bovenwerk, de adidas strepen hebben een mint kleur. De sneaker beschikt over lila/mint details. Beide schoenen zijn voorzien van een iconische witte Boost tussenzool en een zwarte buitenzool.

De sneaker worden op 17 mei gereleased. Wil je meer zien van adidas? Klik dan hier.


adidas Solarboost ‘Real Lilac’

Releasedatum: 10 mei, 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Mystery Ink/Clear Mint/Real Lila
Stylecode: BB6602
Storelist: Klik hier>>


adidas Solarboost ‘Hi-Res Aqua’

Releasedatum: 17 mei, 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Core Black/Grey/Hi-Res Aqua
Stylecode: CQ3168
Storelist: Klik hier>>

Previous ArticleNext Article

Neymar Jr. x Nike Shox // Release Reminder 1

De wereldberoemde voetballer Neymar Jr. is de samenwerking met Nike aangegaan. Eerder lieten zij via Instagram weten dat Neymar Jr. x Nike de Shox R4 een make-over hebben gegeven. Nu heeft de sneaker eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Het model zal op donderdag 30 mei uitkomen via nike.nl.

In het jaar 2000 debuteerde Nike zijn ‘Shox R4’ model. De sneaker had een agressieve, sci-fi look. Neymar Jr. herinnert zich zijn eerste reactie nog goed toen de sneaker uitkwam: “Dit is een sneaker van de toekomst.” Voor hem was de ‘Shox R4’ onmiddellijk een object van verlangen. De sneaker maakt langzamer hand een comeback, maar dat is ook niet zo gek, want dit jaar wordt de sneaker 19 jaar oud.

Neymar Jr. brengt samen met Nike 2 verschillende colorways uit van de ‘Shox R4’. Een volledig witte colorway en een colorway die beschikt over de kleuren rood en neon groen.
Op de zijkanten van de witte colorway staan heel veel kleine Swooshes. Ook heeft de witte colorway een rode Shox Unit. Echter staan er op de rode/neon groene colorway niet zoveel Swooshes. De colorway beschikt over een gradient die van rood naar neon groen loopt. Verder beschikt de colorway ook nog over een zilveren tong en zwarte vlakken over de upper.

Op donderdag 30 mei zullen de 2 ‘Shox R4’ colorways uitkomen die Neymar Jr. x Nike hebben ontworpen via nike.nl. Wil jij geen enkele release meer missen? Blijf dan goed onze releasekalender in de gaten houden! Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de 2 colorways.


Neymar Jr. x Nike

Neymar Jr. x Nike

Check het nieuwe model van Vans genaamd de Sid NI 8

Net op tijd voor de zomer brengt Vans een gloednieuw silhouet uit die is geïnspireerd op haar 1995 skate silhouet. Het nieuwe model komt uit onder de naam Vans Sid NI. Vorig jaar heeft het streetwear merk Supreme een samenwerking gehad met Vans en hebben we de Sid NI al eerder in actie gezien. Nu keert het model terug in een retro stijl.

Het retro-geïnspireerde silhouet zal beschikbaar zijn in twee colorways, namelijk blauw en zwart. Het bovenwerk van de Sid NI is bedekt met glitters en beschikt over een witte platform tussenzool. Op de buitenste zijkant van de sneaker is het “Flying-V” logo geborduurd. De tong is van canvas en op de sneaker zitten zilveren details.

De Sid NI zal in juni uitkomen. Scrol verder om de foto’s te bekijken.

Vans Sid Ni

Images by: Eddie Lee/Hypebae

First look: PSG x Air Jordan 6 9

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG