Nike geeft de Air Max 90 een Chenille Swoosh

Nike’s Air Max 90 gaat terug naar zijn roots uit de jaren 90 met een Chenille swoosh, dat zorgt voor old school “teddy bear” vibes. De sneaker bevat verschillende materialen in bruine en baby blauwe kleuren. De sneaker heeft een bovenwerk van suede en textiel in verschillende kleuren bruin, geaccentueerd met lichtblauwe details onder andere rondom de Chenille swoosh. Ook is de buitenzool gedeeltelijk in dezelfde lichtblauwe kleur.

De retro esthetiek is helemaal terug en dat is goed terug te zien op de nieuwste Nike Air Max 90. Het stevige silhouet heeft een combinatie van bruin tinten en gebreide materialen, tegenover de frisse, witte buitenzool met de iconische Air bubble.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, verwachten wij ze binnenkort bij Nike en geselecteerde retailers. Houd dus goed de releasekalender in de gaten en klik hier voor meer sneaker nieuws!

Nike Air Max 90 “Chenille”

Releasedatum: Juli 2018 verwacht
Prijs: €145,-
Stylecode: 858954-200
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *