Nike Air Max 1 ‘Curry’ pack release info 10 & 12 mei 1366

Deze week is het zover, de releases van het nieuwe Nike Air Max 1 ‘Curry’ pack. Een pack bestaande uit twee nieuwe ‘Curry’ colorways en een retro van de originele ‘Curry’ colorway.

De originele Air Max 1 ‘Curry’ stamt ondertussen al weer uit 2003 en zijn dus al 15 jaar oud. De sneaker is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dus gemakkelijk en goedkoop is het niet om een paar te bemachtigen.

De Air Max 1 ‘Dark Curry’ zal op donderdag 10 mei gereleased worden. De ‘Dark Curry’ is de retro van het origineel uit 2003. De sneaker heeft een bruin met witte colorway. De ‘Dark Curry’ is gemaakt van mesh, nubuck en premium suède. Van de ‘Dark Curry’ zal op 10 mei ook een kids versie uitkomen!

Kinderversie van de Air Max 1 ‘Dark Curry’

De release van de Air Max 1 ‘Dark Curry’ is op 10 mei bij verschillende shops. Bij End.Clothing, Sneakersnstuff en 5 Pointz wordt er gewerkt met een ‘raffle’. Indien je kans wilt maken op een paar moet je je hier nu al voor inschrijven, en krijg je later bericht of het je is gelukt om een paar te scoren.

De andere colorways zullen twee dagen later releasen, op 12 mei. Er komt een nieuwe ‘Red Curry’ en een ‘Green Curry’. Beide sneakers zijn net als de ‘Dark Curry’ gemaakt van mesh, nubuck en premium suède. Zoals de namen al doen vermoeden zijn het een rode en een groene sneaker. De rode colorway heeft nog goudachtige accenten op het mesh, de veters en de Swoosh. De groene colorway heeft hier zilver grijze accenten en heeft als contrast een rode eyelid.

Ondanks dat de release van de Green en Red Curry op 12 mei staat, geeft Sneakersnstuff al aan dat zei hem op 10 mei al releasen! Check HIER de pagina van de ‘Red Curry’ een HIER de pagina van de ‘Green Curry’.

Check hieronder de foto’s en storelist links van alle drie de aankomende ‘Curry’ Air Max 1.


Nike Air Max 1 Premium Retro ‘Curry’

Releasedatum: 10 mei 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Dark Curry/Sport Blue/Black/True White
Stylecode: 908366-700
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 Premium Retro TD ‘Curry’

Releasedatum: 10 mei 2018
Prijs: €60,-
Colorway: Dark Curry/Sport Blue/Black/True White
Stylecode: AT3360-700
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 Premium Retro ‘Red Curry’

Releasedatum: 12 mei 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Tough Red/Rush Red/Pale Vanilla/Mushroom
Stylecode: 908366-600
Shoplink: Klik hier >>


Atmos x Nike Air Max 1 Premium ‘Green Curry’

Releasedatum: 12 mei 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Olive Flak/Peat Moss/Habanero Red
Stylecode: 908366-300
Shoplink: Klik hier >>


Images: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Neymar Jr. x Nike Shox // Release Reminder 1

De wereldberoemde voetballer Neymar Jr. is de samenwerking met Nike aangegaan. Eerder lieten zij via Instagram weten dat Neymar Jr. x Nike de Shox R4 een make-over hebben gegeven. Nu heeft de sneaker eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Het model zal op donderdag 30 mei uitkomen via nike.nl.

In het jaar 2000 debuteerde Nike zijn ‘Shox R4’ model. De sneaker had een agressieve, sci-fi look. Neymar Jr. herinnert zich zijn eerste reactie nog goed toen de sneaker uitkwam: “Dit is een sneaker van de toekomst.” Voor hem was de ‘Shox R4’ onmiddellijk een object van verlangen. De sneaker maakt langzamer hand een comeback, maar dat is ook niet zo gek, want dit jaar wordt de sneaker 19 jaar oud.

Neymar Jr. brengt samen met Nike 2 verschillende colorways uit van de ‘Shox R4’. Een volledig witte colorway en een colorway die beschikt over de kleuren rood en neon groen.
Op de zijkanten van de witte colorway staan heel veel kleine Swooshes. Ook heeft de witte colorway een rode Shox Unit. Echter staan er op de rode/neon groene colorway niet zoveel Swooshes. De colorway beschikt over een gradient die van rood naar neon groen loopt. Verder beschikt de colorway ook nog over een zilveren tong en zwarte vlakken over de upper.

Op donderdag 30 mei zullen de 2 ‘Shox R4’ colorways uitkomen die Neymar Jr. x Nike hebben ontworpen via nike.nl. Wil jij geen enkele release meer missen? Blijf dan goed onze releasekalender in de gaten houden! Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de 2 colorways.


Neymar Jr. x Nike

Neymar Jr. x Nike

Check het nieuwe model van Vans genaamd de Sid NI 8

Net op tijd voor de zomer brengt Vans een gloednieuw silhouet uit die is geïnspireerd op haar 1995 skate silhouet. Het nieuwe model komt uit onder de naam Vans Sid NI. Vorig jaar heeft het streetwear merk Supreme een samenwerking gehad met Vans en hebben we de Sid NI al eerder in actie gezien. Nu keert het model terug in een retro stijl.

Het retro-geïnspireerde silhouet zal beschikbaar zijn in twee colorways, namelijk blauw en zwart. Het bovenwerk van de Sid NI is bedekt met glitters en beschikt over een witte platform tussenzool. Op de buitenste zijkant van de sneaker is het “Flying-V” logo geborduurd. De tong is van canvas en op de sneaker zitten zilveren details.

De Sid NI zal in juni uitkomen. Scrol verder om de foto’s te bekijken.

Vans Sid Ni

Images by: Eddie Lee/Hypebae

First look: PSG x Air Jordan 6 9

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG