Nieuwste Nike Air Max 1 voor de allerkleinsten! 3077

Wij hebben voor jullie een aantal nieuwe vette colorways voor de allerkleinsten gevonden! De sneakertjes zijn net uitgekomen of komen dat binnenkort.  Het gaat hier om de klassieke Nike Air Max 1. Ook in grote maten zijn er veel releases deze maand van de Air Max 1. Die vindt je HIER.


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Wit/Gunsmoke/Crimson Tint/Metallic Gold
Stylecode: 807607-104
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Sail/Mars Stone/Desert Sand/Vintage Coral
Stylecode: 807604-103
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Zwart/Wit
Stylecode: 807604-001
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD ‘Curry’

Releasedatum: 10 mei 2018
Prijs: €60,-
Colorway: Dark Curry/Sport Blue/Black/True White
Stylecode: AT3360-700
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: White/Wolf Grey/Gunsmoke/Black
Stylecode: 807604-108
Shoplink: Klik hier >>


Rumours…

De populaire Nike Air Max 1 ”Watermelon” in tolder maten is al vekrijgbaar in Amerika! Wanneer deze sneakertjes in Nederland worden gereleased is nog niet duidelijk. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie!

Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Summit White/Kinetic Green/Pure Platinum/Sunset Pulse
Stylecode: 807604-105

Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: White/Blue Recall/Pure Platinum/Tour Yellow
Stylecode: 807604-107

Previous ArticleNext Article

Een nieuwe colorway op de GEL-LYTE III OG van Asics Sportstyle dropt al in april 2020 2

Het Japanse merk Asics is weer terug met een heerlijk nieuw sneakertje hoor! De Sportstyle Gel-Lyte lll OG komt in een nieuwe colorway genaamd ‘Kobe Beef’. Je moet alleen eventjes geduld hebben, ze zijn pas verkrijgbaar vanaf 5 april 2020. Nog heel even wachten dus!

Het ontstaan van Asics

In 1949 begon het allemaal, nadat Kihachiro Onitsuka terug kwam van de oorlog. Kihachiro was een man die heel veel gaf om gezondheid, sporten was daarom natuurlijk heel belangrijk voor hem. Hij vond dat je met sporten een beter mens zou worden en dat het je ook profijt geeft in de toekomst. Zijn eerste uitgebrachte schoen was een basketbalschoen, die heeft hij de ‘OK Basketball’ genoemd. De Japanner had het bedrijf eerst vernoemd naar hem zelf, ‘Onitsuka Tiger’. Dit heeft geduurd tot 1977, toen heeft hij het bedrijf de naam Asics gegeven. Elk letter van het merknaam heeft een betekenis, Anima Sana In Corpore Sano wat vertaald naar het Nederlands ‘een gezonde ziel in een gezond lichaam’.

ASICS SportStyle GEL-LYTE III OG “Kobe Beef” | 1191A347-700

De Gel-Lyte lll bestaat nu 30 jaar. Het zijn hardloopschoenen die bij zijn klassieke look blijven, die in 1990 zijn ontworpen. Wat een echt kenmerk is aan de Asics, is dat ze een gespleten tong hebben. Dit zie je ook zeer zeker terug in de ‘Kobe Beef’. Het bovenwerk is van leer, die een roze kleur heeft die mooi neutraal is. Natuurlijk zit er in de hiel de kenmerkende demping voor de comfort die je gewend bent van Asics. Op de zijkant staan tekens.

Release info

Het duurt niet heel lang meer voordat de Asics Sportstyle Gel Lyte lll OG uitkomen in de ‘Kobe Beef’ versie. Vanaf 5 april 2020 zijn ze verkrijgbaar. Dus zet het in je agenda want deze heerlijke sneakers wil je niet missen. Op de hoogte blijven van andere of meerdere sneakers? Neem een kijkje op onze releasekalender.


ASICS Gel-Lyte III OG 'Kobe Beef'

zondag 5 april 2020

Naar alle aanbieders
Asics Sportstyle Kobe Beef
Asics Sportstyle Kobe Beef
Image by 43einhalb

Nike Air Max 90 ‘Time Warp’ designed by Sneakerjagers 34

Nike heeft half februari bekend gemaakt dat er voor de jarige Air Max 90 nieuwe ‘Nike By You’ opties beschikbaar zullen komen.

Met deze nieuwe opties op de tijdloze Air Max 90 krijg je de beschikking over een Nike By You kleurenpalet, geïnspireerd op jaren 90-prints en op de crinkle-nylon kleding uit de Nike Archives.

Team Sneakerjagers was hier al een tijdje van op de hoogte en werkte op uitnodiging van Nike -in het diepste geheim- als één van de eersten aan een ontwerp voor de nieuwe Nike Air Max 90 Premium By You ‘Time Warp’.
Afgelopen week ontvingen wij na een paar weekjes wachten het eindresultaat. Uiteraard willen wij dit avontuur graag met je delen!

Nike Air Max 90 'Time Warp'

Nike Air Max 90 By You ‘Time Warp’

Afgelopen januari kregen wij van Nike de gelegenheid om alvast aan de slag te gaan met de nieuwe AM90 opties of zoals Nike deze benoemt: De Nike Air Max 90 Premium By You ‘Time Warp’ opties. De opties zijn geïnspireerd op jaren-90 prints die we vast allemaal wel herkennen door de felle kleuren en abstracte prints en de crinkle-nylon jasjes van Nike uit die tijd.

Voor de iets ouderen onder ons: We herinneren ons vast allemaal nog wel de Nike Windbreaker trainingspakken met de Air Max-jes eronder.

Naast deze ‘nostalgische’ opties zijn er ook diverse materiaal- en kleurkeuzes te maken zoals gespikkelde middenzolen of doorzichtige 90’er jaren printzolen, felle neon kleuren en is er een Air Max-logo beschikbaar; alles om deze AM 90s te personaliseren.

Nike Air Max 90 'Time Warp'

Nike Air Max 90 'Time Warp'

Het ontwerp

Voor dit ontwerp hebben wij ons laten inspireren door de Air Max 90 OG colorway; de ‘Infrared’. Dit is voor ons namelijk dé colorway die de Air Max 90 tot een icoon hebben gemaakt. Helaas is de ‘Infrared’ kleur niet beschikbaar, maar wel de ‘Laser Crimson’ die niet veel onderdoet aan de OG kleur. Deze ‘Laser Crimson’ kleur hebben we gebruikt op de kenmerkende Air Max 90 details zoals de midzool wedge, de eyestay en de heel patch om zo de OG look te creëren.

Daarnaast hebben we voor de mudguard en zijkant overlays gekozen voor het zwart/witte Nike Logo Mash up-print die wat ons betreft oude tijden doet herleven. Het materiaal op de upper is van poly woven in combinatie met een zwart leren overlay op de tong. Om de sneaker toch een eigentijdse look te geven hebben we als finishing touch gekozen voor een transparante outzool met de Nike Logo Mash up-print erin verwerkt.

Nike Air Max 90 'Time Warp'


‘REMAKE YOUR OWN

TIMELESS AIR MAX 90′

Creëer je eigen Air Max 90 By You ‘Time Warp’

Hebben wij jou weten te inspireren om zelf aan de slag te gaan met de Nike By You configurator op de Air Max 90, zorg dan dat je op maandag 24 februari om 18:00 uur klaar zit achter je PC/laptop, tablet of mobiel. Dan zijn namelijk de AM90 ‘Time Warp’ opties beschikbaar.

TIP! Wees er wel snel bij want bij eerdere nieuwe Nike By You releases waren de populairste opties binnen no-time uitverkocht. Daarnaast moet je nog wel even geduld hebben om ze uiteindelijk te rocken. Gemiddeld duurt het 4 weken voordat je de Nike By You sneaker ontvangt.

Images by Sneakerjagers
Photography: Nikki van Toorn
Model: Jaro.b

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 9 7

Sneaker Releases week 9

Deze week zijn er weer verschillende Hottest Sneaker Releases, maar er steken er twee met kop en schouders bovenuit. Natuurlijlk hebben we het over de Travis Scott X Nike SB Dunk en de Air Jordan 1 High ‘Pine Green’. Naast deze twee zijn er meerdere releases in de Hottest Sneaker Releases van week 9!

Zoals we de laatste tijd wel gewent zijn geraakt is het meteen op de maandag al feest! Dit keer komt Nike dan ook met de nieuwe By You opties voor de Air Max 90 Re-Craft. En laten wij hier net al een paartje van hebben mogen ontwerpen en ontvangen! Meer info volgt snel, heel snel! *hint* Maar natuurlijk gaat veel aandacht uit naar de Travis Scott Dunk, check in deze blog alle raffles! Een andere hyped sneaker deze week is de Air Jordan 1 ‘Pine Green’. Deze sneaker heeft al lange tijd de meeste upvotes van de gehele releasekalender!

Zoals je gewend bent vind je hieronder de Hottest Sneaker Releases van week 9! En voor meer release check je natuurlijk de releasekalender.


Nike Air Max 90 Premium By You

maandag 24 februari 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Premium By You

adidas 4D Run 1.0 'Signal Coral'

donderdag 27 februari 2020

Naar alle aanbieders
adidas 4D Run 1.0 'Signal Coral'

Midnight Studios x Converse Pro Leather Mid 'Egret'

donderdag 27 februari 2020

Naar alle aanbieders
Midnight Studios x Converse Pro Leather Mid 'Egret'

Stella McCartney X adidas AlphaEdge 4D 'Core Black'

donderdag 27 februari 2020

Naar alle aanbieders
Sneaker Releases week 9

Nike Air Fear of God 1 'String'

vrijdag 28 februari 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Fear of God 1 'String'

Kiko Kostadinov X ASICS Gel-Kiril 'Black'

vrijdag 28 februari 2020

Naar alle aanbieders
Sneaker Releases week 9

Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Voor alle raffles check dit bericht!

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

Nike Air Max 90 Bubble Pack

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders
Sneaker Releases week 9