Nieuwste Nike Air Max 1 voor de allerkleinsten! 3670

Wij hebben voor jullie een aantal nieuwe vette colorways voor de allerkleinsten gevonden! De sneakertjes zijn net uitgekomen of komen dat binnenkort.  Het gaat hier om de klassieke Nike Air Max 1. Ook in grote maten zijn er veel releases deze maand van de Air Max 1. Die vindt je HIER.


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Wit/Gunsmoke/Crimson Tint/Metallic Gold
Stylecode: 807607-104
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Sail/Mars Stone/Desert Sand/Vintage Coral
Stylecode: 807604-103
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Zwart/Wit
Stylecode: 807604-001
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 TD ‘Curry’

Releasedatum: 10 mei 2018
Prijs: €60,-
Colorway: Dark Curry/Sport Blue/Black/True White
Stylecode: AT3360-700


Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: White/Wolf Grey/Gunsmoke/Black
Stylecode: 807604-108
Shoplink: Klik hier >>


Rumours…

De populaire Nike Air Max 1 ”Watermelon” in tolder maten is al vekrijgbaar in Amerika! Wanneer deze sneakertjes in Nederland worden gereleased is nog niet duidelijk. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie!

Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: Summit White/Kinetic Green/Pure Platinum/Sunset Pulse
Stylecode: 807604-105

Nike Air Max 1 TD

Prijs: €60,00
Colorway: White/Blue Recall/Pure Platinum/Tour Yellow
Stylecode: 807604-107

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er is een kleurrijke Nike Air Max 1 ‘Multi’ onderweg 2

Het Nike Air Max 1 model is misschien wel het populairste model in Nederland. Nergens in de wereld zijn ze zo fan van de Air Max 1 dan bij ons in Nederland. We kunnen ons dan ook weer eindelijk verheugen op een nieuwe colorway, want er zijn foto’s opgedoken van een Nike Air Max 1 ‘Multi’!

In de afgelopen maand werd ook bekend gemaakt dat DENHAM x Nike een samenwerking klaar hebben staan en een van de sneakers die onderdeel uit maakt van deze collab is de Nike Air Max 1. Wil je meer te weten komen over deze aankomende DENHAM x Nike collab. KLIK HIER om meer te lezen.

Nike Air Max 1 ‘Multi’ | Closer Look

Op de kleurrijke Air Max 1 zijn aardig wat details te vinden en ook behoorlijk wat kleuren. De basis is gemaakt van wit leer, terwijl er verschillende overlays zijn van suède en leer. De overlays hebben kleuren gekregen als oranje, blauw, geel en zwart. Het blauwe is voornamelijk te vinden op de hiel en rondom de enkel, terwijl zwart de hele mudguard bedekt. Oranje is verder op de zijpanelen te vinden ondanks dat de Swoosh ook een zwarte kleur krijgt. Geel is te vinden rondom de veters.

Als we wat verder naar beneden afzakken zien we een witte midsole die bedekt is met allerlei spikkels van verschillende kleuren. Onder de spetter midsole loopt een rubberen kleurrijke outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Helaas is er nog geen releasedatum officieel bekend gemaakt, dus we zouden nog even moeten wachten op deze Nike Air Max 1. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Max 1 Multi
Air Max 1 Multi
Air Max 1 Multi
Air Max 1 Multi

De Nike WMNS Air Max 90 Cuban Link krijgt een vervolg 5

De jarige Air Max 90 van Nike is een icoon in de sneakerwereld. Het model bestaat dit jaar 30 jaar en heeft zich al meerdere keren bewezen en blijft ook maar weer verbazen. Zo ook met deze Air Max 90 Cuban Link ‘Midnight Navy’ colorway die recent is opgedoken. Het model is in een zeer opvallend jasje gestoken.

Het iconische model is al in ongelofelijk veel colorways gedropt en ook in 2020 is hij al vaak voorbij gekomen in nieuwe kleurtjes of andere materialen. Maar waarom zien we de sneaker in zoveel colorways in 2020? Dat komt omdat het model in 2020 30 kaarsjes uitblaast. Al 30 jaar lang domineert de Air Max 90 de Nederlandse sneakerwereld met nog een aantal andere modellen. Dit viert Nike natuurlijk groot. Zo ook met deze aankomende colorway.

Nike Wmns Air Max 90 Cuban Link ‘Midnight Navy’ | CT6047-400

Allereerst beginnen we natuurlijk bij het bovenwerk. De sneaker heeft een basis gekregen dat is gemaakt van mesh in een roze kleur. Hierop zijn meerder overlays te vinden in zowel donkerblauwe kleuren als witte kleuren. De donkerblauwe kleur is gemaakt van lakleer rondom de toebox, terwijl hij overloopt in rubberen eyestays en vervolgens ook in de tong en veters. Op de veters loopt een gouden ketting met onderaan de veters een gouden patch met Nike branding. Normaal gesproken zal je denken dat rood niet samengaat met roze, maar Nike heeft het toch voor elkaar gekregen om het te laten werken op deze sneaker. De Swoosh, branding op de hiel en rondom de Air Unit zijn rood van kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met hieronder een donkerblauwe outsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike Wmns Air Max 90 Cuban Link ‘Midnight Navy’. Check Sneakerjagers dagelijks om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.De Unity collectie van PUMA dropt maandag 13 juli 2020 25

Het geliefde merk PUMA zijn Unity collectie aangekondigd. Het is een pack dat de sport heritage en de kracht van sport die onze wereld verenigt, viert. Omdat het momenteel een moeilijke tijd is waar we in leven heeft PUMA besloten om $200.000 te doneren aan het U.N. COVID-19 Solidarity Response Fund.

Iedereen maakt onderdeel uit van deze wereld en de Unity collectie benadrukt dit. De donatie die PUMA doet ondersteunt vele landen wereldwijd om een COVID-19 pandemie te voorkomen. PUMA vindt het erg belangrijk om samen te bouwen aan een toekomst waarin iedereen kan blijven sporten en van de voordelen kan genieten.

De collectie van PUMA bestaat uit kleding, sneakers en accessoires. Eenvoudige zwart/witte designs hebben een levendige uitstraling gekregen met kleuraccenten die afkomstig zijn van internationale vlaggen.

De sneakers die onderdeel uitmaken van de Unity collectie zijn de Future Rider, Ralph Sampson, RS-2K, RS-X³ en de Cali Sport. Elke sneaker beschikt over zijn natuurlijke basis met kleuren als blauw, rood, groen en geel. Elk van deze sneakers past perfect bij het waterbestendige TFS trainingspak. Daarnaast beschikt de collectie ook nog over een rugzak die is gemaakt van veganistisch leer en een pet.

Release

Zoals we al zeiden dropt de Unity collectie van PUMA op maandag 13 juli 2020 via puma.com. Check onze Releasekalender voor meer informatie wat betreft de sneakers. Scroll naar beneden voor foto’s van de collectie.

Puma Future Rider 'Unity'

maandag 13 juli 2020

Naar alle aanbieders

Puma RS-X3 'Unity'

maandag 13 juli 2020

Naar alle aanbieders

Puma Cali Sport 'Unity'

maandag 13 juli 2020

Naar alle aanbieders

Puma Ralph Sampson 'Unity'

maandag 13 juli 2020

Naar alle aanbieders
PUMA Unity collectie
PUMA Unity collectie
Images by PUMA