Jordan introduceert The Week Of The III’s 782

De Air Jordan III, in 1988 zag dit ontwerp voor het eerst het licht. Sindsdien is deze sneaker uitgegroeid tot een van de meeste gewilde sneakers. Om zijn verjaardag te vieren komt Jordan nu met The Week Of The III’s.

Ruim 30 jaar geleden heeft Tinker Hatfield de Air Jordan III ontworpen, een iconische basketball schoen. Omdat dit te vieren heeft Jordan deze week uitgeroepen tot The Week Of The III’s. Een week met iedere dag een release, vanaf 30 april tot en met 4 mei released er iedere dag een AJ3.

De eerste release is op 30 april geweest, dit was de re-release van de Air Jordan III ‘Tinker’. Gebaseerd op de eerste schetsen die Tinker had gemaakt wat uiteindelijk de Air jordan 3 is geworden. Maar dan blijven er nog steeds 4 releases staan waarvan we niet weten welke het gaat worden. Er zijn de afgelopen tijd wel een aantal nieuwe Air Jordan III’s bekend gemaakt en er staan er ook nog wat op de planning. Wij hebben deze op een rij gezet en misschien zijn dit wel de Jordan’s die deze week uit gaan komen.


Air Jordan 3 ‘JTH’

Begin 2018 kwam Jordan met een samenwerking met Justin Timberlake. Dit was niet zomaar een collab, hij had gekozen voor het model zoals Tinker hem had getekend. Voor deze release werd de ‘White Cement’ colorway gebruikt, maar er waren nog meer samples. Al snel werd er over gepraat en geschreven dat de Air Jordan 3 JTH “Bio Beige” gereleased zou worden. Hij wordt nu pas in juli verwacht, maar wie weet wat er deze week gaat komen.

Colorway: Bio Beige/Bio Beige
Stylecode: AV6683-200


Air Jordan 3 ‘Katrina’

De Air Jordan 3 Katrina is geen nieuwe sneaker. In 2006 was er al een veiling geweest om geld in te zamelen voor de nasleep van de orkaan. Nu is er bevestigd dat de sneaker een grotere release gaat krijgen. Voorlopig staat de releasedatum op 12 mei, maar misschien krijgt die wel een pre-release deze week.

Colorway: White/Fire Red/Cement Grey
Stylecode: 136064-116


Air Jordan 3 ‘Pure White’

Een witte Air Jordan is altijd goed, veel cleaner worden ze niet. De laatste release is al een tijdje geleden. De AJ3 ‘Pure White’ heeft een volledige witte colorway en een doorzichtige outsole. Deze release staat nu gepland op 21 juli, maar we houden de SNKRS app goed in de gaten deze week.

Colorway: White/White-White
Stylecode: 136064-111


Air Jordan 3 ‘Flyknit’

Met de AJ3 ‘Tinker’ gaat Jordan terug naar het verleden, met de AJ3 Flyknit gaan ze juist met met de hedendaagse technologie. De sneaker is gemaakt van het gebreide materiaal dat Nike sinds 2012 gebruikt. De release stond eerst op 18 maart maar is des tijd verzet naar 18 augustus. Zal de sneaker nu toch een eerdere release krijgen?

Colorway: Black
Stylecode: AQ1005-001


Air Jordan 3 ‘Dunk Contest’

Eerder dit jaar is de AJ3 ‘Dunk Contest’ uitgekomen, een sneaker die een eerbetoon brengt aan de iconische Dunk Contest van 1988. De sneaker is al uitgekomen, maar zal deze sneaker nog een re-release krijgen deze week?

Colorway: Black
Stylecode: AQ1005-001

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 9

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 29

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 12

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.