Skip to content
Upcoming

UPDATE: De Vans x Lazy Oaf collectie is een musthave!

24 april 2018 16:13
UPDATE: De Vans x Lazy Oaf collectie is een musthave!

UPDATE: Wij zouden jullie op de hoogte houden over de Lazy Oaf x vans collectie en wij hebben nieuws! De collectie is na een tijdje verkrijgbaar te zijn geweest in Amerika nu ook (bijna volledig) verkrijgbaar in Nederland!

Hieronder kun je meer informatie lezen over de collectie. Je kunt de collectie online shoppen! De meeste spullen van de collectie zijn verkrijgbaar, helaas moeten we nog wel even wachten op de Vans x Lazy Oaf Authentic en Vans x Lazy Oaf Style 29. De kleurrijke collectie is een perfecte match voor de zomer!


Vans heeft samengewerkt met het Londonse Fashion merk Lazy Oaf. De collectie is exclusief voor vrouwen. Vans heeft zijn typische ”Off The Wall” style gemixed met de brutale style van Lazy Oaf. Zo hebben ze verschillende sneakers, kleding en accessoires ontworpen. ”Vans en Lazy Oaf fans zijn vergelijkbaar” zegt Gemma Shiel, oprichter en creatief directeur van Lazy Oaf. Iedereen die Vans of Lazy Oaf draagt houdt van de ”keep it weird” mentaliteit.

De Vans x Lazy Oaf collectie laat een visie zien van jeugdige creativiteit met behulp van Lazy Oaf’s opvallende kleuren en brutale stijl. Dankzij een bijzonder kleurenpallet van roze, zwart en wit wordt de collectie vormgegeven. Bij het dambord patroon zitten ogen verstopt, wat tevens ook het logo is van Lazy Oaf. Het dambord patroon, wat wordt gebruikt op de Slip-on en verschillende kledingstukken. De ”Sorry I’m Late” t-shirt is uitgerust met een borduurwerk op de borst. De Off The Wall t-shirt heeft een oversized pasvorm waar het dambord patroon terug komt in de hals. De ”Bear Floral” heeft ook een dambord patroon met geborduurde bloemen. De a-lijn rok is volledig bedekt met het patroon. De baby doll jurk is inclusief met een t-shirt wat oversized valt. De Bear Floral Crew en Off The Wall Lazy Hoodie kunnen ook worden gezien als street- en sportswear.

De collectie beschikt over vier klassieke vans. De Old Skool Platform heeft een zwarte suede bovenwerk. De veters hebben een dambord patroon en aan de zijkant heb je een roze sidestripe. Op de zool staan als versiering 3 witte harten. De Old Skool Platform is afgewerkt met een brutaal borduurwerk ”Bad for you” op de hiel. Bij Vans Style 29 is het canvas volledig roze. De zool en de teen cap zijn zwart en vormen een goed contrast. De Style-29 is afgewerkt met een speelse ”Sorry I’m Late” tekst op de veters en een dambord patroon voering. Het dambord patroon zie je ook terugkomen bij de Vans Slip-on. Wat deze sneaker uniek maakt is dat het logo van Lazy Oaf in het patroon is verwerkt. De zwarte zool zorgt voor een edgy look. De Vans Authentic heeft een bloemenprint op het bovenwerk en beschikt over een zwarte zool.

The Vans x Lazy Oaf Collectie is helaas nog niet verkrijgbaar in Europa. De collectie is al wel te koop in Amerika. Ben je geïnteresseerd? Check dan de foto’s hieronder! Houd onze website in de gaten voor meer informatie.


Vans x Lazy Oaf Authentic

Prijs: €65,00
Colorway: Multi/Black
Stylecode: VNA38EMQ8V


Vans x Lazy Oaf Platform

Prijs: €99,00
Colorway: Black/Pink
Stylecode: VN0A3B3UR2O
Shoplink: Klik hier>>


Vans x Lazy Oaf Checkered Slip On

Prijs: €65,00
Colorway: Checkerboard/Eyeballs
Stylecode: VN0A38F7QD0
Shoplink: Klik hier>>


Vans x Lazy Oaf Style 29

Prijs: €90,00
Colorway: Almond Blossom/Black
Stylecode: VNA3MVHR4H