Nieuwe colorways van de Puma Thunder Spectra! 1572

Het nieuwe model van puma genaamd Thunder Spectra gaat helemaal mee in de ”dad shoe” trend. Tegenwoordig zijn de chunky sneakers weer helemaal hip. Ook Puma doet mee aan deze trendy look met de ‘Thunder Spectra’ sneaker. Geïnspireerd door de jaren ’90 ontwerpen en de samenwerking met Alexander Mcqueen is de ‘Thunder Spectra’ onstaan. De sneakers bevat een dikke tussenzool waardoor je het jaren ‘90- gevoel terugkrijgt. Het is een sportieve maar fashionable sneaker. De sneaker bevat retro kleur blokken, in de kleuren rood, geel en blauw. De structuur van de sneaker is gemaakt van premium gaas en nubuck met TPU voor aanvullende ondersteuning.

Naast de sneaker die je hierboven ziet komen er ook 2 nieuwe colorways van de Puma Spectra electric Chunky! 2018 is tot nu toe het jaar van de ”dad shoe” trend. Puma staat meestal bekend om hun stijlvolle en verfijnde ontwerpen. Nu gooit Puma de handdoek in de ring met twee nieuwe kleuren van de Electric Chunky.

De sneakers zijn voorzien van een extra grote tussenzool, die vergelijkbaar is met de Balenciaga Triple S. Op de bovenkant zitten meerdere panelen van mesh en leer wat zorgt voor een gelaagde look. De eerste colorway is voorzien van een schone grijs/witte colorway met een detail van blauwe kleuren op de hiel van de sneakers Op de zijkant is er een paneel is het metallic zilver. De tweede colorway biedt een meer grillige look door de verschillende tinten grijs op de bovenkant. De gymzool en de tan-tussenzool zorgen dankzij hun kleur voor een andere look. Op de zijkant van de sneaker bevindt zich een paarse streep wat een mooi detail is.

Er is nog geen officiële releasedatum of prijs bekend van de twee nieuwe Thunder Spectra electric colorways maar we verwachten dat er snel nieuwe informatie komt. De Puma Spectra word op 28 april gereleased. Houd onze pagina en releasekalender goed in de gaten voor meer informatie.


Puma Thunder Spectra

Releasedatum: 28 april, 2018
Prijs: €130,00
Colorway: Black/Red/Yellow/White/Blue
Stylecode: 36751601
Storelist: Klik hier >>


Puma Thunder Electric Spectra

 


Puma Thunder Electric Spectra

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 4

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 7

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 7

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb