UPDATE: Nieuwe colorways van de Golf Le Fleur Converse! 962

Er komen een nieuwe colorways van de Golf Le Fleur Converse! Tyler, The Creator is een Amerikaanse rapper en producer. Hij is vooral bekend als de leider en medeoprichter van de hiphop collectief Odd Future. Na de onvergetelijke show van Tyler, The Creator op Coachella heeft hij op zijn Instagram een sneak peak gegeven van de nieuwe colorway van de Golf Le Fleur. Ook zijn er andere beelden opgedoken van 3 andere Golf Le Fleur sneakers. De Golf Le Fleur Converse sneakers zijn dankzij hun kleurrijke colorway een doorslaand succes! En wij snappen waarom! Zijn deze Converse niet de allerleukste zomersneakers?!


Nay Golf Le Fleur

De nieuwe Golf Le Fleur heeft een marineblauwe colorway. Tyler’s handtekening, het bloemenlogo komt op de zijkant van de sneaker. Het bloem logo is door witte stiksels bevestigd en past goed bij de witte veters en zool. Op de tong zit het logo van Golf Le Fleur. De gehele sneaker is van suede. De witte middenzool maakt het ontwerp af. Hoewel er nog geen beelden zijn van de onderkant van de zool kunnen we er wel vanuit gaan dat ze zijn voorzien van een gedrukte bloem patroon, dit was namelijk bij de afgelopen Golf Le Fleur Converses releases ook zo.

Green Golf Le Fleur

Deze beelden van groen getinten Golf Le Fleur sneakers zijn nog maar een voorproefje! Zoals op de afbeelding te zien is, beschikt de linkersneaker over een paarse suede kleur. De stripes en het bloem logo is een groene kleur. De witte middenzool past goed bij de witte veters. De rechtersneakers heeft een volledige donkergroene kleur. De sneaker heeft  een creme middenzool. De witten stiksels zorgen voor extra details op de sneaker.

Black Golf Le Fleur

Deze beelden zijn al een tijdje geleden opgedoken. De sneaker heeft dankzij zijn witte stiksels een opvallende look. Het bloem logo zit aan de zijkant van de sneaker en is een van de belangrijkste dingen aan het design van de Golf Le Fleur.

Spiderman Golf Le Fleur

(Update) – Er is weer een nieuwe colorway opgedoken van een Golf Le Fleur Converse. Dit keer is het een Spiderman geïnspireerde colorway. De Sneaker is bedekt in rood suède met Royal Blue details.  De witte veters en de witte zool zorgen voor contrast.


Er zijn nog geen officiële releasedatums of prijzen bekend van deze nieuwe colorways. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie! Klik hier als je de huidige collectie van de Golf Le Fleur Converse wilt bekijken!

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 8

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 7

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 11

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11