Meer info rond om de Nike X Atmos ‘We Love Nike’ collectie! 1099

Een tijd geleden teasede atmos in een magazine een nieuwe Nike Air Max 90 en Nike Air Max 1. In de tussentijd zijn er nog wat kleine teasers langs gekomen, maar nu is er meer info over de Nike X Atmos ‘We Love Nike’ collectie.

De eerste berichten gingen allemaal over een Air Max 90 en een Air Max 1. Al snel bleek dat de collectie nog groter zou worden met twee paar Air Max 95. De collectie is zeer kenmerkend met het gebruik van afbeeldingen van Nike’s schoenendozen.

De Air Max 90 heeft op de overlay en de mudguard een print met de herkenbare rode/oranje schoenendozen. De Swoosh komt in een ‘slangenleer’ patroon en de sneaker heeft een, zo lijkt het, suède basis.

Er zij nu gelukkig ook betere foto’s van de Nike Air Max 1 ‘We Love Nike’. Deze sneaker is duidelijk gebaseerd op de ‘OG Blue’ colorway uit 1987. Net als deze colorway is de mudguard en Swoosh blauw even als de branding op de sneaker. De overlay bevat een zwart wit print van Nike schoenendozen. Anders dan de ‘OG Blue’ is deze sneaker gemaakt van leer.

Om de collectie af te maken zijn er nog twee Air Max 95 te ontworpen. De bovenste en de tweede baan van boven heeft ook weer de print gekregen die deze collectie uniek maakt. Deze sneakers zijn verder voornamelijk zwart met een zwarte midsole. De AM95’s worden door middel van kleur onderscheiden. Zo heeft de ene rode accenten terwijl de andere blauwe turquoise accenten heeft, die de Air Max 1 ‘Elephant’ ook heeft.

Atmos heeft gemeld dat de Air Max 95 in het blauw 28 april gereleased wordt bij Atmos New York en Japan. Wanneer de rest released is nog onbekend, maar ze worden april of mei verwacht. Houd voor updates sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 1

Releasedatum: april 2018


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 90

Releasedatum: april 2018


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 95

Releasedatum: 28 april 2018
Colorway: Black/Clear Jade-Medium Ash-DK
Stylecode: AQ0925-001


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 95

Releasedatum: april 2018

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 krijgt een Panda colorway met Pony Hair! 2

2019 staat helemaal in het teken van de Air Jordan 1. Met al een aantal keiharde releases gepland, zoals de Travis Scott 1’s en de Defiant Couture , draait het Air Jordan Brand op volle toeren. De volgende ‘Panda’ colorway is geïnspireerd op een wat minder bekende release, de Nike Dunk High ‘Panda’ uit 2008. 

De Air Jordan 1, wellicht het bekenste Air Jordan model wat er bestaat. Door de jaren heen is het model talloze keren aangepast of in frisse nieuwe colorways uitgebracht. Met een retake op de Nike Dunk High ‘Panda’ zet Jordan Brand weer iets neer waar we allemaal naar uit kunnen kijken.

De naam ‘Panda’ geeft natuurlijk al heel veel weg. Met een zwart en wit bovenwerk kun je eigenlijk nooit de fout ingaan. Jordan gooit er nog een schepje bovenop door een aantal leuke details toe te voegen. Met een bovenwerk waarvan de basis gemaakt is van een mooi natuurlijk leer zijn de zwarte pannels gemaakt van pony hair.

Het pony hair materiaal loopt door van de mudguard tot de heel collar en de Swoosh. Op de sidepannel is een 3d Jordan Wing logo aangebracht met grijze outlines. Het subtiele bovenwerk rust op een simpele witte midsole/zwarte outsole combo.

Een officiele release is helaas nog niet bevestigd door Nike of Jordan Brand maar we gaan er vanuit dat ze rond april 2019 zullen verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Panda
Panda
Panda
Panda
Panda
Pictures by: In5Factory


Nike Air Max 90 Essential ‘Neon’ 5

De Nike Air Max 90 is een van de meest geliefde sneakers van Nike. Door de jaren heen heeft deze sneaker veel colorways gehad en er wordt er nu weer een aan toegevoegd!

De iconische Nike Air Max 90 krijgt nu een nieuwe colorway met neon accenten erin. De sneaker zelf heeft een grijze basis en een zwarte mudguard. Als accenten worden de jaren 90 fuchsia en volt neon kleuren gebruikt. Deze kleuren zijn terug te vinden in een deel van de midsole en op het logo van Nike. De neon kleuren springen er echt goed uit en geven zo de neon look aan de sneaker. Als laatst wordt de sneaker afgemaakt met een witte midsole, zwarte outsole en grijze veters.

De sneaker wordt later in maart verwacht en gaan rond de €140,- kosten. Check hieronder de foto’s van deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Binnenkort: Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ 47

Na het overweldigende succes van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ komt Nike met een nieuwe ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’.

Wat direct opvalt aan de Nike Air Max 1 Premium Animal zijn de gekleurde ‘Snake’ details die gebruikt zijn voor de Swoosh en overlays. Zo gaat de buitenste Swoosh gekleed in een roze gekleurde slangenprint en het binnenste in het groen. De hiel is bekleed met een rood gekleurde slangenprint. Verder heeft de toebox overlay een snake print gekleurd in het geel. De sneaker heeft voor de rest een witte basis als upper met een witte midsole en outsole.

De Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ BV1977-100 is één van de 3 uit de Nike Animal ‘Snake’ pack. Naast deze Air Max 1 verschijnt deze Animal ‘Snake’ colorway namelijk ook op de Nike Air Force 1 en de Nike Air Max 98.

Heel even waren ze vandaag (20.02) al verkrijgbaar, maar inmiddels staat er ‘binnenkort verkrijgbaar’ bij de sneakers. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar houd vooral de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal