Top 10 witte Reebok sneakers 1117

Een wit paar sneakers is altijd handig! Vooral nu de zomer er aan komt is het fijn om een lichte paar sneakers in je collectie te hebben. Het is makkelijk te combineren met welke kleding dan ook. Reebok is een merk dat deze zomer helemaal hot gaat worden. Daarom hebben wij voor jou de top 10 witte Reebok sneakers op een rijtje gezet!

Profiteer nu ook nog eens van 25% korting tijdens de Reebok x Sneakerjagers Friends & Family actie!

  • Geldig op in-line, Your Reebok en outlet producten.
  • Vanaf 20 april 00:00 tot en met 25 april 2018.
  • Alleen geldig met de kortingscode: JAGERS25

Shop via reebok.nl/sneakerjagers of via een van de links hieronder.


1. Reebok x Face Stockholm Classic Leather

Prijs: €88,95
Color: Intense White
Stylecode: 22329
Shoplink: klik hier >>


2. Reebok Club C 85 Archive

Prijs: €119,95
Color: White/Carbon/Excellent Red
Stylecode: CN0648
Shoplink: klik hier >>


3. Reebok Freestyle Hi

Prijs: €89,95
Color: Intense White/Silver
Stylecode: 2431
Shoplink: klik hier >>


4. Reebok Club C 85 Hardware

Prijs: €99,95
Color: White/Chalk
Stylecode: BS9595
Shoplink: klik hier >>


5. Reebok Club C 85 

Prijs: €79,95
Color: White/Light Grey
Stylecode: BS7685
Shoplink: klik hier >>


6. Reebok Club C 85 

Prijs: €79,95
Color: Intense White/Green
Stylecode: AR0456
Shoplink: klik hier >>


7. Reebok Classic Leather Archive

Prijs: €119,95
Color: White/Carbon/Red/Grey
Stylecode: CM9670
Shoplink: klik hier >>


8. Reebok Club C 85

Prijs: €79,95
Color: White / Light Grey / Gum
Stylecode: BS7686
Shoplink: klik hier >>


9. Reebok Workout Plus

Prijs: €89,95
Color: White/Royal
Stylecode: 2759
Shoplink: klik hier >>


10. Reebok Classic Leather Hardware

Prijs: €109,95
Color: White/Chalk
Stylecode: BS9594
Shoplink: klik hier >>

Previous ArticleNext Article

First look: PSG x Air Jordan 6 0

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG


HUMAN MADE x adidas NMD Hu komt later dit jaar uit 5

Nadat Nigo’s HUMAN MADE zijn eerste debuut samenwerking had in de vorm van een adidas SOLARHU Glide sneaker, wordt deze samenwerking doorgezet! Het HUMAN MADE hart wordt gezet op de adidas NMD Hu.

De details

De upper van HUMAN MADE x adidas NMD Hu bevat een witte sok, rood geborduurd HUMAN MADE logo op de voorvoet, rode veters, Witte BOOST midsole en een zwarte outsole. De mogelijkheid is er ook nog dat er een friends and family editie uit gaat komen voor deze sneaker. Eerder zijn er ook beelden naar buiten gekomen van een wit met blauwe variant. Deze variant is waarschijnlijk een Japan only release.

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt voor de HUMAN MADE x adidas NMD Hu. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze blog in de gaten voor meer informatie!


HUMAN MADE x adidas NMD Hu
Image by Anrosa

Nike voegt een Air Max 98 toe aan de ‘BHM’ collectie 9

Sinds dat er in 2005 een Air Force 1 ‘Black History Month’ is gedropt, released Nike ieder jaar een gehele ‘BHM’ collectie. Dit gebeurt altijd in de maand februari. Dit doen ze om stil te staan bij de geschiedenis van de African-Americans en om meer positiviteit te creëren. Afgelopen februari heeft Nike al zeven nieuwe paartjes uitgebracht van deze collectie.

De details

Schijnbaar is Nike nog niet klaar want ze hebben een Air Max 98 aan deze collectie toegevoegd. Dit model is wat kleurrijker dan de rest van de modellen die in februari uitkwamen. De sneaker zit vol met stevig lijnwerk en agressieve contouren waardoor hij heel druk is maar precies klopt. De mudguard is blauw met zwarte geometrische accenten en een paarse achtergrond. De basis van de upper heeft een bruine kleur met zwart en paarse accenten. Het element tussen de mudguard en de upper is van zwart net leer, net zoals de overlays op de upper en de veterstrook. De Swooshes op de sneaker zijn geborduurd in een paarse kleur. De tong is blauw en in plaats van ‘Air Max’ staan de letters ‘BHM’ erop.

De exacte datum van deze sneaker is nog niet bekend, maar naar verwachting zal het niet lang meer gaan duren. Dit pareltje gaat €190,- kosten. Ben jij benieuwd wanneer deze beauty’s eindelijk gaan droppen? Houd dan onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Max 98 BHM CD6090-001 Release Date
Nike Air Max 98 BHM CD6090-001 Release Date
Nike Air Max 98 BHM CD6090-001 Release Date
Nike Air Max 98 BHM CD6090-001 Release Date
Nike Air Max 98 BHM CD6090-001 Release Date
Nike Air Max 98 BHM CD6090-001 Release Date
Images by: Nike