PUMA onthult 2 nieuwe colorways op het Thunder Electric model 1000

Zoals ons al wel duidelijk was geworden, is de “Dad sneaker” dé trend van 2018 tot nu toe. Nadat het gehypte Balenciaga Triple S silhouet uitkwam en enorm populair werd, konden andere merken natuurlijk niet achterblijven en brachten verschillende chunky sneakers uit. Ook PUMA laat deze trend niet onopgemerkt voorbij gaan met de Thunder Electric sneaker, in twee nieuwe colorways.

PUMA staat bekend om hun slanke en verfijnde ontwerpen maar gooit nu hun hoed in de ring met twee nieuwe colorways van de Thunder Electric. Dit model is PUMA’s nieuwste chunky sneaker geïnspireerd op de details van hun McQ Tech Runner Low model, die ontworpen is door Alexander McQueen.

De schoenen hebben een extra grote chunky middenzool, vergelijkbaar met de zool van de populaire Balenciaga Triple S. De Thunder Electric bevat meerdere panelen van mesh en leer op de upper voor de gelaagde look die elke goede “Dad Sneakers” hoort te hebben. De eerste colorway heeft een cleane grey/white colorway met een opvallend blauwe detail op de hak en de kenmerkende PUMA streep in helder metallic silver. De tweede colorway biedt een meer grillige look met verschillende grijstinten op de upper, een beige middenzool en een bruine gum buitenzool. Een helder opvallend detail is de PUMA streep in een paarse kleur op de zijkant van de schoen.

Helaas is er nog geen officiele releasedatum bekend, maar ze worden verwacht in mei bij Puma.com. Blijf op de hoogte via de blogs en de releasekalender en check de vette sneakers alvast hieronder! Benieuwd naar meer “Dad Sneakers”? Check hier de top 5 underrated Dad Sneaker en bekijk hier de nieuwste chunky Nike M2K Tekno!

Images: PUMA

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 9

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 29

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 12

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.