Nike WMNS Air Max 1 ‘Spring Mix’ 1281

Aangezien het mooie weer er weer aan zit komen vindt Nike dat het wel tijd is om op 20 april een WMNS Air Max 1 met bloemenprint te releasen. Dit paar is exclusief voor vrouwen. Lees hieronder meer over de Nike WMNS Air Max 1 ‘Spring Mix’.

Het bovenste deel van de schoen heeft een kleurrijk patroon van mint groen, oranje en rode bloemen op een zwarte basis. Met extra veel contrast door een lichtroze swoosh, mint kleurige vetergaten en een zwart nubuck-spatbord. De bloemige esthetiek van de schoen is samengebonden met een witte tussenzool en een gum zool die perfect past bij het bloemenpatroon van het bovenwerk.

UPDATE: De Nike WMNS Air Max 1 QS is vanaf 20 april voorlopig alleen beschikbaar in de US. Of er een EU release is tot op heden nog niet bekend. Houd de releasekalender in de gaten voor meer.


Nike WMNS Air Max 1 ‘Spring Mix’

Releasedatum: TBA
Prijs: €140,-
Colorway: Black / Silt Red / Summit / White / Gum Yellow
Stylecode: 633737-003
Storelist: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Social Status X Air Jordan 6 RELEASE: do 21 februari 9

Het is eindelijk zo ver. De Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’. Hier hebben veel sneakerfans op gewacht. Op 14 februari werd deze premium editie al gereleased bij Social Status tijdens het NBA All-Star Weekend. De grotere release van deze populaire sneaker is op donderdag 21 februari bij Nike.

Sinds het begin is de Jordan 6 altijd een van Jumpman’s meest iconische sneakers geweest. De Social Status x Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’ laat precies zien wat deze sneaker zo bijzonder maakt. Deze premium editie heeft een ingetogen kleur in vergelijking met de andere modellen. Toch heeft deze sneaker enkele klassieke kenmerken van het Jordan Brand in zich. Dit is gecombineerd met een opvallend ontwerp. Zo is er gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals ponyhaar. De sneaker is geïnspireerd door Michael Jordan zijn succes. De Air Jordan 6 was ook de sneaker waarin Michael Jordan in 1991 zijn eerste NBA-kampioenschap won.

Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’

Deze Air Jordan 6 is voorzien van een zwarte onderlaag met slangenhuid over de bovenkant. Het opmerkelijke detail van de sneaker is dat er gebruik is gemaakt van ponyhaar. Dit is aangebracht op de hiel, de zijkant en aan de voorkant van de sneaker. Het Jumpman-logo is te zien op de tong van de sneaker. Michael Jordan is ook de inspiratie van de sneaker. Hij werd ook wel de “Black Cat” genoemd. Daarom is de sneaker ontworpen met twee kleuren: zwart en concord. De Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’ haalt zijn inspiratie uit de locatie van het evenement. Dit is te zien aan de kleur details op de sneaker. Concord-accenten zorgen voor een mooi contrast op de Jumpman-tong, het lipje van de hiel en wat accenten op de midsole.

De Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’ is op 14 februari al gereleased bij Social Status zelf tijdens het NBA All-star Weekend. De volgende grote release zal plaatsvinden op donderdag 21 februari bij Nike en zal €190 gaan kosten. Blijf op de hoogte via de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Social Status X Air Jordan 6 NRG 'PONY HAIR'
Social Status X Air Jordan 6 NRG 'PONY HAIR'
Social Status X Air Jordan 6 NRG 'PONY HAIR'
Images by Sneakerjagers

Alexander McQueen’s oversized hologram sneaker 18

Kort geleden heeft het merk Alexander McQueen een nieuwe kleur uitgebracht van de oversized sneaker voor de Spring/Summer 2019 collectie.

Alexander McQueen staat momenteel bekend om de Oversized Sneaker. Het Britse merk is opgericht in 1992. Het staat al jaren aan de top van de designerwereld. Wanneer er een collectie uit komt wordt deze geprezen. De collecties worden gemaakt met de focus op handwerk, kwaliteit en de beste materialen.

De details

Sinds 2016 is Alexander McQueen’s oversized sneaker een kenmerkende schoen geworden en is het een grote trend. De sneaker is ondertussen in veel verschillende kleuren uitgebracht. Nu heeft Alexander McQueen een hele toffe colorway uitgebracht, de Hologram colorway. Net zoals de andere oversized sneakers, is deze colorway gemaakt in Italië en bestaat de sneaker uit kalfsleer. Op de hiel is het van leer gemaakte label te vinden in de hologram kleur. De veters op deze schoen zijn groot en plat. De oversized zool is gemaakt van rubber. Op de onderkant van de zool is het logo van Alexander McQueen erin gestempeld.

Wil jij deze bijzondere kleur toevoegen aan je schoenencollectie? Deze kleur is sinds dinsdag 19 februari verkrijgbaar bij Eleganza voor €420,-. Scroll naar beneden voor meer info en foto’s van de schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Alexander McQueen Oversized Sneaker – Hologram

Prijs: €420,-
Colorway: Hologram
Stylecode: 561580WHVI59375
>> Shop deze sneaker voor heren hier <<
>> Shop deze sneaker voor dames hier <<
>> Meer Alexander McQueen shoppen? Klik dan hier <<

Alexander McQueen Oversized Hologram
Alexander McQueen Oversized Hologram
Afbeeldingen: Eleganza

Nike Air Max 720 Saturn RELEASE info 19

De Nike Air Max 720 Saturn maakte zijn debuut tijdens het All-Star Weekend in het zwart met geel. Nu in een gloednieuwe colorway. Dit is een combinatie van wit, zwart en university rood. De release hiervan is op zaterdag 23 februari.

Met de aanloop naar Air Max Day op 26 maart laat Nike zien wat de Air Max 720-technologie kan doen met een sneaker. De Air Max 720 is een speciaal model, vanwege de Air Max unit, de bijzondere zool en het high-top model. Hierdoor krijgt de sneaker een vrij futuristisch uiterlijk. We hebben meerdere colorways gezien van de Air Max 720. Nu met een nieuw Air Max 720-model dat de ‘Saturn’ wordt genoemd. Het debuut van deze sneaker was tijdens het All-Star Weekend in een zwart en gele colorway en zag eruit als een race-schoen die je zou zien als Moto-GP. Nike komt terug met nog een gloednieuwe colorway van de Air Max 720 Saturn. Deze keer in wit, zwart en university rood.

Nike Air Max 720 Saturn ‘White’

Deze schone colorway heeft een basis van wit met zwarte details zoals: de veters, de tong, en enkele zwarte strepen aan de zijkant. De Nike Swoosh is rood omlijnd. Er is ook een ritssluiting aan de zijkant die de Swoosh eigenlijk doorsnijdt. Op de rits staat Nike Air Max wat je met het ritsen open haalt. Het is een vrij innovatief ontwerp dat mee gaat met de tijd. De Air unit is verbonden aan de sneaker. Hierdoor is de sneaker een compleet geheel. Beide colorways van de Nike Air Max 720 Saturn sluiten goed op elkaar aan. Het model is exact hetzelfde.

De release van deze gloednieuwe sneaker is op zaterdag 23 februari en zal rond de €200,- gaan kosten. Benieuwd waar je de Nike Air Max 720 Saturn kan bemachtigen? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Images by Nike