Top 8 Nike Air Max 97’s 0 351

Een silhouet van Nike dat de laatste tijd vaak terugkeert in nieuwe colorways is de Nike Air Max 97. Bijvoorbeeld de Air Max 97 ‘Portugal Patchwork’ van Ronaldo of een nieuwe hybride, de Nike Air VaporMax 97. Omdat er al middels een groot assortiment bestaat aan colorways, hebben wij voor jou een top 8 gemaakt van opvallende 97’s. Als je graag originele sneakers hebt dan zit er misschien wel wat voor jou bij! Scroll snel verder voor de 8 colorways die we voor jou hebben uitgezocht.


1. Nike WMNS Air Max 97 Ultra ’17 LX

Prijs: €189,00
Colorway: Gunsmoke / Summit White / Atmosphere Grey
Stylecode: AH6805 001
Shoplink: klik hier >>


2. Nike Air Max 97

Prijs: €180,00
Colorway: Dark Grey / Gym Red/ Wit/ Wolf Grey
Stylecode: 921826-007
Shoplink: klik hier >>


3. Nike WMNS Air Max 97

Prijs: €180,00
Colorway: White / Court Purple / Emerald Green
Stylecode: AH6806 102
Shoplink: klik hier >>


4. Nike WMNS Air Max 97 ‘Confetti’

Prijs: €190,00
Colorway: Light Pumice / Fiberglass / Anthracite
Stylecode: AO2325-001
Shoplink: klik hier >>


5. Nike Air Max 97

Prijs: €179,00
Colorway: Desert Dust / White / Metallic Red Bronze / Black
Stylecode: 921826 200
Shoplink: klik hier >>


6. Nike Air Max 97

Prijs: €190,00
Colorway: Vast Grey / White
Stylecode: AO2326 100
Shoplink: klik hier >>


7. Nike Air Max 97 Ultra ’17 Premium ‘Splatter’

Prijs: €190,00
Colorway: Zwart / Vast Grey / Zwart
Stylecode: AO2325-002
Shoplink: klik hier >>


8. Nike Air Max 97 Ultra ’17

Prijs: €180,00
Colorway: Obsidian / Wit / Diffused Blue
Stylecode: 918356-404
Shoplink: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De adidas Prophere krijgt de “Desert Camo” look 0 3

adidas’ chunky nieuwe Prophere silhouet is klaar om de altijd-bewonderde “Desert Camo” look in te luiden. De look beschikt vooral over mesh op de upper. De drie strepen zijn centraal op de middenvoet te vinden in een zwarte kleur, zodat ze goed opvallen. Zwarte strepen zijn ook te vinden op de hiel, die zorgen voor extra details. De bolvormige en stekelige buitenzool die de sneaker zijn karakter geeft, krijgt een creamy sail kleur die perfect past bij de Desert Camo.

Check hieronder de foto’s van deze vette colorway op de adidas Prophere die nu verkrijgbaar zijn! Voor meer releases check je de releasekalender.


adidas Prophere

Prijs: €119
Colorway: Simple Brown/Core Black/Clear Brown
Stylecode: B37605
Shoplink: Klik hier >>

Concepts x adidas Energy Boost “Shiatsu” 0 5

Voordat de Ultra Boost een van de bekendste sneakersilhouetten ter wereld werd, was er de Energy Boost. De eerste Boost sneaker van adidas is de afgelopen jaren grotendeels overschaduwd door andere Boost silhouetten. Nu komt de Energy Boost terug en is klaar om in de schijnwerpers te staan. Deze Boost sneaker is in een speciaal “Shiatsu” jasje. Concepts heeft de sneaker samen met adidas uitgebracht, ter ere aan de Aziatische cultuur.

De schoenen hebben een jade groen met witte colorway, dat doet denken aan de klassieke adidas EQT lijn. Ze hebben een witte mesh als basis en mintgroene accenten op de doorzichtige middenvoet en hiel. De mintgroene kleur van de veters die nog een extra pop van kleur toevoegen, zijn ook te vinden op de buitenzool.  De Boost middenzool zorgt voor schokdemping over de gehele lengte, en de schoen wordt aangevuld met eene badstoffen inlegzool.

De “Shiatsu” Energy Boost zal beschikbaar zijn in Concepts winkels en op de webwinkel van Concepts op 21 juli. Bekijk hieronder alvast de foto’s en check de releasekalender voor meer sneaker!


Concepts x adidas Energy Boost “Shiatsu”

Releasedatum: 21 juli 2018
Prijs: €200
Storelist: Klik hier >>

Afbeeldingen: Sneakernews

adidas wil in 2024 enkel gerecycled plastic gebruiken 0 10

We worden steeds meer bewust van de natuur en de schade die wij toebrengen. Ook merken zien dit in en nu heeft adidas aangekondigd dat het streeft om in 2024 enkel gerecycled plastic te gebruiken.

Opzich is het voor adidas niet iets nieuws om gebruik te maken van gerecycled plastic. Het merk heeft namelijk een ‘Parley’ lijn, een lijn met artikelen die gemaakt worden van gerecycled oceaan afval. Parley is dan ook meer dan een lijn, het is een netwerk voor mensen die zich inzetten voor schonen oceanen. Parley werkt niet alleen samen met adidas maar ook met merken zoals Levi’s  en G-Star.

Maar het merk spreekt nu hard op uit dat het uiteindelijk volledig van nieuw plastic af wilt zijn. In 2014 is het de bedoeling dat men enkel gerecycled plastic gebruikt. Door de grote van adidas is het niet mogelijk om in een keer alles van gerecycled materiaal te maken. Zo is het streven om de zomer collectie van 2019 voor 42% uit gerecycled materiaal te laten bestaan. Ook zal adidas stoppen met het gebruiken van nieuw plastic in de kantoren, winkels en distributie centra.

Hoe het voor de consument gaat worden is nog afwachten, op dit moment zijn de Parley sneakers een stuk duurder dan de normale uitgaves. Of adidas een manier heeft om voor de zelfde prijs producten aan te blijven bieden is even afwachten. Maar de gestelde doelen zijn erg goed!