Release datum van de Air Jordan 11 ‘Concord’ is bekend 1104

Een van de meest bekende colorways van de Air Jordan 11 keert terug. In december 2018 wordt de Air Jordan 11 ‘Concord’ verwacht.

2018 is al een goed jaar voor Jordan liefhebbers, met verschillende releases is er iedere maand wel een toffe Jordan sneaker uitgekomen. Jordan Brand zet deze lijn voorlopig nog door met de bekendmaking van de AJ11 ‘Concord’.

De ‘Concord’ colorway bestaat uit zwart, wit en heeft paarse accenten onder de zool. De upper van de sneaker bestaat uit wit mesh en een wit leren hielstuk. Het meest herkenbare aan de sneaker is de glimmende mudguard in het zwart. Of er op de hiel Michael’s nummer 23 of 45 komt te staan is nog niet bekend.

Houd voor updates over de AJ 11 ´Concord´ Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Air Jordan 11 ‘Concord’

Releasedatum: 8 december 2018
Colorway: White/Concord-Black
Stylecode: 378037-100

Air Jordan 11 'Concord'

Air Jordan 11 ‘Concord’ (2011 Release) 
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Size? en adidas brengen samen een ZX 10.000 C uit 1

Size? en adidas hebben vorige maand de ZX 5000 onthuld en nu hebben de twee hun handen gericht op de nieuwste toevoeging tot de familie, namelijk de adidas ZX 10.000C. De sneaker werdt voor het eerst geïntroduceerd aan het einde van 2018. Het ontwikkeling team verwerkten veel van het originele DNA in de adidas ZX 10.000 C. Size? en adidas hebben net als bij de ZX 5000 de kleuren zwart, wit en oranje gebruikt, alleen hebben ze dit keer de witte kleuren omgedraaid naar zwart om de sneaker zo een dominantere kleur te geven.

adidas ZX Serie

In 1984 lanceerde adididas de ZX-serie, een collectie schoenen die zijn ontworpen voor hardlopers van alle soorten en niveaus. Jacques Chassaing en Markus Thaler leiden de gehele ZX-serie. De producten werden gestructureerd in twee silo’s waar trainingsmodellen en wedstrijdmodellen werden gemaakt. De modellen werden onder verdeeld in kleurencodes. Chassaing gaf elke sneaker een numerieke aanduiding. De sneaker begon eerst met ZX 500 en ZX 800 en liepen in eind jaren 80 op tot ZX 4000 en ZX 5000. Het bekende adidas Torsion systeem wordt gebruikt in de ZX modellen. In 2014 heeft adidas de ZX-serie geüpdate met de ZX Flux, een lichtgewicht, minimalistische hardloper op basis van de ZX 8000.

Size? x adidas ZX 10.0000 C

De Size x adidas ZX 10.000 C begint met een donker grijze mesh base. Over deze mesh base zijn verschillende overlays te vinden van suede en plastic. Op de toebox en achterop de sneaker is zwart suede geplaatst terwijl er op de midfoot meer licht grijs suede is geplaatst. De drie strepen op de midfoot zijn zwart met een vleugje oranje erin verwerkt. Size? en adidas branding is geplaatst op de hiel, tong en nestels. Het bovenwerk zit op een Torsion midsole. Deze midsole lijkt verkleurd en geeft de sneaker zo een mooie touch.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt van de Size x adidas ZX 10.000 C, maar wordt in de aankomende maanden verwacht. Check de afbeeldingen hieronder en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Size? x adidas ZX 10.000 C
Size? x adidas ZX 10.000 C
Size? x adidas ZX 10.000 C
images by Size?

Release Reminder: Pharrell Williams x adidas Superstar 4

Gister lanceerde adidas zijn nieuwste ‘Change Is a Team Sport’ campagne die de vijftigste verjaardag van de adidas Superstar. Dit werdt gevierd doormiddel van een korte film waarin verschillende sterren in speelden, waarvan er een Pharrell Williams was. In tegenstelling tot alle klassieke wit op witte colorways, zagen we Pharrell Williams in zijn eigen speciale verzie van het model.

Pharrell Williams

Pharrell Williams is een Amerikaanse zanger en muzikant. Williams krijg eind jaren negentig bekendheid, omdat hij samen met Chad Hugo nummers schreef en produceerde onder de naam The Neptunes. Ook solo heeft Williams enorm veel hits op zijn naam staan. Samen met Snoop Dogg maakte hij “Drop It Like It’s Hot” en bracht hij in 2013 de hit “Happy” uit. We kennen Pharrell Williams natuurlijk niet alleen van zijn muziek. Williams heeft ook zijn eigen kleding met genaamd Billionaire Boys Club en nog een kledingmerk genaamd Ice Cream. Samen met adidas heeft hij al een rijke geschiedenis aan releases, maar is zijn meest populaire release toch wel de Pharrell Williams x adidas SMD HU.

Pharrell Williams x adidas Superstar

De sneaker komt in een witte en zwarte colorway. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Over het primeknit materiaal zijn verschillende kleuren overlays geplaatst. Het lijkt net of dat deze overlays van andere sneakers zijn afgescheurd en op deze sneaker geplaatst zijn. De Huma Race branding is geborduurd op de hiel van de sneaker. De sneaker wordt afgerond door een witte outsole bij de witte colorway en een zwarte outsole bij de zwarte colorway.

De Pharrell Williams x adidas Superstar komt uit op vrijdag 3 juli bij adidas. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Pharrell Williams X adidas Superstar 'White'

vrijdag 3 juli 2020

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams x adidas Superstar
Pharrell Williams x adidas Superstar
Pharrell Williams x adidas Superstar
Pharrell Williams x adidas Superstar

Pharrell Williams X adidas Superstar 'Black'

vrijdag 3 juli 2020

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams x adidas Superstar
Pharrell Williams x adidas Superstar
Pharrell Williams x adidas Superstar
Images by adidas

De releasedatum voor de Thatboii x KangaROOS Ultralight ‘Steel Grey’ is bekend 5

KangaROOS is de samenwerking aangegaan met Thatboii. Samen hebben zij het populaire Ultralight model van KangaROOS een make-over gegeven. Ook is er een releasedatum bekend gemaakt van de Thatboii x KangaROOS collab.

Thatboii is niet zo maar een merk dat je overal tegenkomt. De sleutel tot succes van het merk is het combineren van streetwear essentials en items van hoge kwaliteit in beperkte oplagen. In 2016 werd het merk opgericht door CHELO. Het in München gevestigde merk staat voornamelijk bekend om zijn Tees en de speciale items die worden gemaakt in Duitsland. De kenmerkende look van het merk is clean en simpel, deels streetwear, deels High Fashion en deels alledaags design met een unieke tint in elke collectie die zij creëeren.

Samen hebben zij een sneaker samengesteld die men doet denken aan een BMX silhouet, terwijl het KangaROOS model oorspronkelijk een handbalschoen was uit de jaren ’80. Chelo, oprichter van Thatboii, vindt de sneaker een absolute allrounder en de sneaker werkt met vele verschillende outfits. Dit was voor hem ook heel belangrijk.

Thatboii x KangaROOS Ultralight ‘Steel Grey’ | 4707T0002009

Als we naar de sneaker kijken valt het snel op dat het bovenwerk volledig grijs van kleur is. De basis van de sneaker bestaat uit mesh, met verschillende overlays van suède. Verder beschikt de sneaker over een grote tong die overigens ook van mesh is gemaakt. De buitenkant is versiert met de branding van KangaROOS, terwijl op de binnenkant de branding van Thatboii is te vinden. Onder het bovenwerk loopt een beige zool die de sneaker helemaal afmaakt.

Zoals we al zeiden is er ook een releasedatum bekend gemaakt. Op vrijdag 10 juli 2020 zal de sneaker releasen via Sneakerbaas en 43Einhalb om 00:00u ’s nachts. Bij Sneakerbaas moet je je van te voren inschrijven om kans te maken op een paartje. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.


Thatboii X KangaROOS 'Grey'

vrijdag 10 juli 2020

Naar alle aanbieders
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS