Deze schoenen ga je terugzien in de halve finales! 0 52

De loting voor de halve finale van de Champions League en de Europa League begon op 13 april om 13:00. Als eerst werden de halve finales van de Champions League geloot: Bayern Munchen – Real Madrid en Liverpool – AS Roma.

Na deze loting begon de loting voor de Europa League: Arsenal – Atletico Madrid en Olympic Marseille – FC Salzburg. Hieronder de belangrijkste spelers uitgelicht van deze duels!

Bayern Munchen – Real Madrid

Hier heb je een strijd tussen twee Europese grootmachten waarbij er meerdere spelers belangrijk zijn. Maar bij Bayern Munchen is de 29 jarige Lewandowski de grote man van dit seizoen. Hij heeft er in de Bundesliga al 26 in liggen en is ruimschoots de topscorer. Ook in de Champions League heeft hij er al 5 in liggen. De voetbalschoenen waarop Lewandowski zal aantreden zullen de Nike Hypervenom zijn.

Bij Real Madrid is er natuurlijk maar één man, de man die ze naar de halve finale schoot van elf meter. Het gaat natuurlijk over Cristiano Ronaldo! Cristiano Ronaldo heeft er dit jaar al 23 in liggen in La Liga en 15 in de Champions League. De voetbalschoenen waarop Cristiano Ronaldo in de halve finale tegen Bayern zal spelen, zijn de door hem ontworpen Nike Mercurial Superfly 6.

De wedstrijd is 24 keer eerder gespeeld waarbij beide ploegen allebei 11 keer hebben gewonnen en er 2 keer gelijk is gespeeld. Dit betekend dat het een spannende wedstrijd zal worden tussen deze twee grootmachten.

Liverpool – AS Roma

Dit is bij voorbaat een mooie wedstrijd omdat dit betekend dat een “underdog” in de finale zal staan tegen of Bayern Munchen of Real Madrid! De wedstrijd is vijf keer eerder gespeeld waarbij Liverpool twee keer de winst pakt, twee keer een gelijkspel en één keer de winst voor AS Roma.

Bij Liverpool is dit jaar de grote man natuurlijk Mohamed Salah. Salah heeft dit jaar al 29 goals in de competitie en 10 in de Champions League. Salah maakt zich hiermee wekelijks onsterfelijk bij het publiek van Liverpool. Salah speelt het liefst op de adidas X en zal dan ook in de halve finale van de Champions League op deze voetbalschoenen spelen.

Bij AS Roma zal er niet specifiek één speler zijn die eruit springt. AS Roma staat echt bekend om de kracht van het team en presteert dan ook zeer goed als team. Dat toonde ze ook tegen FC Barcelona, de veerkracht van het team leverde een halve finale plaats op.

Arsenal – Atletico Madrid

Dit is een heerlijke pot om op de donderdag avond van te genieten. Dit zijn ploegen die normaal volop strijden in de Champions League maar dit jaar gaan vechten om de andere Europese prijs, de Europa League.

Bij Arsenal is er maar één man die op elke speler een assist kan geven. Mesut Ozil is de grote man bij Arsenal dit jaar. Op zijn adidas Predator geeft Ozil elke 100 minuten 1 assist in de Europa League. De Koning van de assist zal dan hopelijk ook in de halve finale mooie passes geven!

Bij Atletico Madrid is de grote naam Antoine Griezmann. Op zijn puma’s heeft Griezmann al 18 goals gemaakt in La Liga en heeft er in de Europa League ook al drie in liggen.

Olympic Marseille – FC Salzburg

Voor de neutrale voetballiefhebber is het geweldig om te zien dat een “underdog” als FC Salzburg in de halve finale staat van de halve finale van de Europa League. Maar ook deze wedstrijd heeft spelers die onder het vergrootglas zullen komen.

Bij Olympic Marseille is dit Payet. De man die elke vrije trappen er in kan schieten zal in deze halve finale een grote rol kunnen spelen voor Olympic Marseille. Wij hopen uiteraard dat hij er in de halve finale ook een heerlijke vrije trap zal inschieten met zijn Nike Mercurial.

Bij FC Salzburg is het ook een echte teamprestatie. Waarbij zij in de competitie iedere ploeg te sterk af zijn, doen ze in de Europa League niet anders. Ze winnen keer op keer en hebben tegen Lazio Roma pas het eerste verlies gehad in de Europa League.

TOTO?

Wij durven zelf geen toto in te zetten op deze wedstrijden omdat er daadwerkelijk alles mogelijk is maar uiteraard heeft iedereen een voorkeur voor de finale wedstrijden van de Champions League en van de Europa League. Laat ons weten wat jullie voorkeur is!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 jaar snelheid op het WK met de Nike Mercurial 0 73

De Nike Mercurial is al 20 jaar de snelste schoen op de velden. De Nike Mercurial maakte zijn debuut in 1998 op het WK in Frankrijk. Om het 20 jarige bestaan van de Nike Mercurial te vieren brengt Nike nieuwe Nike ID mogelijkheden uit op de nieuwste Nike Mercurial Superly 6 en Vapor 12.

De mogelijkheden zijn om de Nike Mercurial van het WK van 1998, 2002, 2006, 2010 en 2014 opnieuw te bemachtigen in de vorm van de Nike Mercurial Superfly 6 of Vapor 12. Hieronder zijn alle colorways zichtbaar van de iconische Mercurials. Alle schoenen zullen gedragen worden door een speler afkomstig uit het land van de winnaar van het desbetreffende WK.

WK 1998 Frankrijk

De Nike Mercurial uit 1998 was de allereerste Mecurial die gedragen werd door niemand minder dan Ronaldo Lima op het WK in Frankrijk. Het WK in 1998 werd gewonnen door Frankrijk. De vernieuwde modellen zullen dan ook gedragen worden door de Franse voetballers Kylian Mbappé (superfly 6) en de Ousmane Dembélé (vapor 12).

WK 2002 Japan en Zuid-Korea

De Nike Mercurial uit 2002 van het WK in Japan en Zuid-Korea werd gewonnen door de goddelijke kanaries (Brazilië). Omdat Brazilië dit WK heeft gewonnen is Phillipe Coutinho de uitgekozen man die deze heerlijke Mercurial zal gaan dragen. Hij zal spelen op de Vapor 12.

WK 2006 Duitsland

De Mercurial uit 2006 van het WK in Duitsland werd gewonnen door de Italianen. Dit was een memorabele finale waarbij Zinedine Zidane een kopstoot uitdeelde aan Marco Materazzi. Omdat Italië de WK finale had gewonnen zal Federico Chiesa van Fiorentina aantreden op deze legendarische Mercurials. Helaas neemt Italië dit jaar niet deel aan het WK, dus wij zijn benieuwd welke spelers op de Mercurial uit 2006 zullen aantreden.

WK 2010 Zuid-Afrika

De Mercurial van het WK uit 2010 in Zuid Afrika is een schoen die vele Nederlanders zich nog wel zullen herinneren. Het WK waaraan wij liever niet herinnert worden zal dan ook gedragen worden door de Spaanse speler Marco Assensio. Hij zal spelen op de Superfly 6. Wij zijn echter zelf wel van mening dat het ook zomaar Justin Kluivert had kunnen zijn als de grens had afgevlagd voor buitenspel van Iniesta 😢.

WK 2014 Brazilië

De Mercurial van het WK 2014 in Brazilië zal gedragen worden door Leroy Sané. De winnaar was Duitsland die zeer overtuigend door het WK in 2010 wandelde. Het WK in 2010 won Duitsland dan ook ongeslagen. Het enige puntverlies was tegen Ghana. Vleugelspeler Leroy Sané zal gaan spelen op de Superfly 6, wellicht maakt hij Duitsland opnieuw Weltmeister!

Nike Air Max 270

Voor de voetbal/sneaker liefhebbers heeft Nike deze geweldige colorways ook uitgebracht op het populaire model van nu, namelijk de Nike Air Max 270. Het nieuwste model Nike Sneaker is op het moment zeer populair en heeft daarom ook deze gelimiteerde colorways gekregen.

Wij kijken erg uit naar het WK in Rusland om weer een zomer heerlijke voor de TV te zitten. Wij zijn benieuwd wat jullie vinden van deze unieke colorways, dus laat het ons weten in de reacties!

De Nike Hypervenom “Game of Gold” 0 95

De Nike Hypervenom “Game of Gold” is de allernieuwste Hypervenom die is uitgebracht door Nike. De “Game of Gold” is ontworpen als een schoen voor de beste spitsen van de wereld. Op dit moment spelen al veel grote spitsen op de Hypervenom, maar nu mogen zij gaan scoren op de “Game of Gold”.

De taak van een spits is heel simpel.. SCOREN! Met de Hypervenom hebben veel grote namen, waaronder Harry Kane, Cavani, Icardi en Lewandowski, al menig doelpunt gemaakt voor land en club. Maar nu ze steeds vaker spelen om prijzen moet er natuurlijk een Nike Hypervenom zijn die ervoor zorgt dat ze nog vaker het net vinden. Daarom introduceert Nike de “Game of Gold”.

De Nike Hypervenom waarmee jij gaat strijden voor goud heeft uiteraard veel details. Zo heeft de Hypervenom een zwarte upper met gouden details. De details zijn te vinden in de Swoosh en op de wreef van de Hypervenom. Op de wreef hebben ze een soort net gemaakt van goud, dit staat voor “het net” vinden oftewel SCOREN!

Ben jij de spits/ spita/ nummer 9 of goalgetter van jouw team, dan kunnen deze Nike Hypervenom “Game of Gold” niet ontbreken. Shop daarom de nieuwe Nike Hypervenom hier!

Nike Hypervenom “Game of Gold”

Prijs: €240 – €270
Colorway: Zwart/Metallic Vivid Gold
Stylecode: AJ3805-090 / AJ3803-090
Shoplink: Klik hier >>

CHapter VI: Pride Of Portugal 0 129

Chapter VI of VII: Er is geen opoffering te groot om jouw land te mogen bedanken waarin je bent opgevoed. Het land waarin je geleerd wordt dat alleen goud (de winst) telt en je nooit genoegen moet nemen met minder dan goud (of de winst). Dit hoofdstuk gaat over het land waar Cristiano Ronaldo is geboren: Portugal.

Cristiano is trots op het gegeven dat hij een Portugees is. Dankzij zijn opvoeding daar is hij een geboren leider en winnaar geworden en dat laat hij nu ook zien in het zesde hoofdstuk van zijn verhaal. Hieronder een korte samenvatting van de hoofdstukken 1 tot en met 5:

Chapter I “Savage Beauty”

De schoen bevat een lavaprint wat kenmerkt is voor het eiland waar hij is opgegroeid, namelijk Madeira. Het eiland zal altijd in zijn hart blijven en was dan ook trots dat er een schoen gemaakt werd speciaal voor hem.

Chapter II “Natural Diamond”

De schoen is blauw gekleurd met zwart. Daarnaast heeft het een diamante swoosh wat kenmerkt dat Ronaldo een diamant is. Toen ronaldo namelijk 12 jaar oud was verliet hij zijn thuis voor een kans op een profcarrière. Ronaldo werkt altijd hard en wilt altijd de beste zijn, een diamant is altijd te slijpen om nog mooier (beter) te worden.

Chapter III “Discovery”

Deze schoen is gemaakt ter ere van de ontdekking van Cristiano Ronaldo door Sir Alex Ferugson in een oefenwedstrijd tegen Manchester United. Vijf dagen na de wedstrijd was de transfer rond tussen Cristiano Ronaldo en Manchester United. De groene kleur op de schoen staat symbool voor de clubkleuren van Sporting Lissabon. Achterop de schoen staat de datum 07-08-03 dit is de datum dat de wedstrijd tussen Sporting Lissabon en Manchester United plaats vond.

Chapter IV “Forged For Greatness”

Deze schoen staat voor de switch naar nummer 7 bij Manchester United. Hiervoor speelde hij met nummer 28 die in romeinse cijfers op de hak staat geschreven. Hij had niet verwacht dat hij nummer 7 zou krijgen bij Manchester maar Sir Alex Ferguson stond erop. Ronaldo kreeg hierdoor een grote taak bij de club omdat hij wist welke grootheden in het shirt van Manchester hebben gespeeld met rugnummer 7.

Chapter V “Cut For Brilliance”

De witte kleuren zijn gekozen omdat hij nu een succes is bij zijn huidige club Los Blancos (Real Madrid). De diamante kleur over de schoen heen is omdat het een diamant is die perfect geslepen is en waar geen record meer veilig voor is. Het gekleurde bovenwerk (flyknit) staat voor het licht dat door een diamant heen gaat. Waar het in Chapter II nog een ruwe diamant is, is het bij Chapter V een perfect geslepen diamant die alleen maar presteert en alles binnenhaalt wat binnen zijn bereik ligt.


Chapter VI “Pride of Portugal”

Dit verhaal gaat over de trots voor zijn land en de winst die hij met Portugal behaalde op het EK in 2016. Ronaldo was geblesseerd geraakt in de finale en moest zijn team naar de overwinning coachen/juichen vanaf de zijlijn. Hij kon niet de ster/leider zijn die hij wilde zijn voor Portugal tijdens de finale maar hij is niet minder trots op zijn land. Hoofdstuk 6 van de 7 draait dan ook volledig om de winnaarsmentaliteit en de trots op zijn land Portugal.

Cristiano Ronaldo zal in de wedstrijd tegen Egypte gaan spelen op de Nike Mercurial Superfly 360.


Nike Mercurial CR7 Chapter VI
Prijs: €185-€295
Colorway: Clear Jade/Zwart/Hyper Turquoise/Metallic Vivid Gold
Shoplink: >>hier<<