Step in the World of BALR. 0 230

BALR. is het populaire merk van de (oud) voetballers Demi De Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel dat in een zeer korte periode is uitgegroeid tot een waar luxury brand wereldwijd. Naast t-shirts, tassen en accessoires heeft BALR. inmiddels ook een gigantisch breed aanbod aan andere luxury items, waaronder sinds kort ook nieuwe sneaker modellen. De BALR. Fast Break Sneaker is één van die nieuwe modellen. Step in the World of BALR.

BALR. Fast Break Sneaker

De Fast Break Sneaker is een nieuw silhouet dat jouw sneaker game naar hoger level brengt. Met een uniek ontwikkelde foam zool zijn deze sneakers zeer comfortabel op een manier die je je haast niet kan voorstellen. Uiteraard zijn we van BALR. gewend dat ze aandacht hebben voor details. De Fast Break Sneakers zijn dan ook afgewerkt met de duidelijk herkenbare BARL. hexagon branding en worden geleverd met extra veters, waardoor dit een veelzijdige optie is om elke outfit compleet te maken.

De BALR. Fast Break Sneaker is verkrijgbaar in drie verschillende colorways, te weten: Black, Grey en White. Voor €160,- krijg jij deze BALR. sneakers thuis afgeleverd in een prachtige box, compleet met een BALR. dust bag. We moeten eerlijk bekennen, dat de prijs ons meevalt voor een paar van deze luxe BALR. sneakers. Dus de volgende keer dat jij weer een ‘L’ te pakken hebt bij een raffle, bedenk dan dat je voor hetzelfde geld bedrag ook een paartje van deze BALR. sneakers kan aanschaffen.

BALR. Fast Break Sneaker ‘Black’

Prijs: €160
Colorway: Black/White
Stylecode: 8719777017976
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneaker ‘Grey’

Prijs: €160
Colorway: Grijs/wit
Stylecode: 8719777018294
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneaker ‘White’

Prijs: €160
Colorway: White/Black
Stylecode: 8719777018188
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De adidas Prophere krijgt de “Desert Camo” look 0 3

adidas’ chunky nieuwe Prophere silhouet is klaar om de altijd-bewonderde “Desert Camo” look in te luiden. De look beschikt vooral over mesh op de upper. De drie strepen zijn centraal op de middenvoet te vinden in een zwarte kleur, zodat ze goed opvallen. Zwarte strepen zijn ook te vinden op de hiel, die zorgen voor extra details. De bolvormige en stekelige buitenzool die de sneaker zijn karakter geeft, krijgt een creamy sail kleur die perfect past bij de Desert Camo.

Check hieronder de foto’s van deze vette colorway op de adidas Prophere die nu verkrijgbaar zijn! Voor meer releases check je de releasekalender.


adidas Prophere

Prijs: €119
Colorway: Simple Brown/Core Black/Clear Brown
Stylecode: B37605
Shoplink: Klik hier >>

Concepts x adidas Energy Boost “Shiatsu” 0 5

Voordat de Ultra Boost een van de bekendste sneakersilhouetten ter wereld werd, was er de Energy Boost. De eerste Boost sneaker van adidas is de afgelopen jaren grotendeels overschaduwd door andere Boost silhouetten. Nu komt de Energy Boost terug en is klaar om in de schijnwerpers te staan. Deze Boost sneaker is in een speciaal “Shiatsu” jasje. Concepts heeft de sneaker samen met adidas uitgebracht, ter ere aan de Aziatische cultuur.

De schoenen hebben een jade groen met witte colorway, dat doet denken aan de klassieke adidas EQT lijn. Ze hebben een witte mesh als basis en mintgroene accenten op de doorzichtige middenvoet en hiel. De mintgroene kleur van de veters die nog een extra pop van kleur toevoegen, zijn ook te vinden op de buitenzool.  De Boost middenzool zorgt voor schokdemping over de gehele lengte, en de schoen wordt aangevuld met eene badstoffen inlegzool.

De “Shiatsu” Energy Boost zal beschikbaar zijn in Concepts winkels en op de webwinkel van Concepts op 21 juli. Bekijk hieronder alvast de foto’s en check de releasekalender voor meer sneaker!


Concepts x adidas Energy Boost “Shiatsu”

Releasedatum: 21 juli 2018
Prijs: €200
Storelist: Klik hier >>

Afbeeldingen: Sneakernews

De Air Jordan 3 ‘Pure White’ | 21 juli release info 0 19

De Air Jordan 3 viert dit jaar zijn 30e verjaardag. De verjaardag is natuurlijk al gevierd met de releases van de AJ3 ‘Black Cement’ en de AJ3 ‘Dunk Contest’. Nu wordt er op 21 juli de Air Jordan 3 ‘Pure White’ gereleased.

De volledig witte sneaker lijkt veel op de Air Jordan 3 ‘Pure Money’ uit 2007 en de Air Jordan 3 ‘25th Anniversary’ uit 2010. De ‘Triple White’ sneaker heeft een witte leren upper met de een witte cement print. Waar de ‘Pure White’ Air Jordan 3 anders in is dan de vorige Triple White’s is de transparante zool. In ieder geval is wel duidelijk dat het een hele cleane zomersneaker is!

We verwachten dat de sneaker snel uitverkocht zal zijn. Bekijk hieronder de lijst van alle shops waar de AJ3 ‘Pure White’ verkrijgbaar zal zijn. Houd voor meer sneakernieuws onze blogs en onze releasekalender in de gaten!


Air Jordan 3 ‘Pure White’

Releasedatum: 21 juli 2018 9:00
Prijs: €190,-
Colorway: White/White/White
Stylecode: 136064-111
Shops:

Images by: Sneakernews