Step in the World of BALR. 0 382

BALR. is het populaire merk van de (oud) voetballers Demi De Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel dat in een zeer korte periode is uitgegroeid tot een waar luxury brand wereldwijd. Naast t-shirts, tassen en accessoires heeft BALR. inmiddels ook een gigantisch breed aanbod aan andere luxury items, waaronder sinds kort ook nieuwe sneaker modellen. De BALR. Fast Break Sneaker is één van die nieuwe modellen. Step in the World of BALR.

BALR. Fast Break Sneaker

De Fast Break Sneaker is een nieuw silhouet dat jouw sneaker game naar hoger level brengt. Met een uniek ontwikkelde foam zool zijn deze sneakers zeer comfortabel op een manier die je je haast niet kan voorstellen. Uiteraard zijn we van BALR. gewend dat ze aandacht hebben voor details. De Fast Break Sneakers zijn dan ook afgewerkt met de duidelijk herkenbare BARL. hexagon branding en worden geleverd met extra veters, waardoor dit een veelzijdige optie is om elke outfit compleet te maken.

De BALR. Fast Break Sneaker is verkrijgbaar in drie verschillende colorways, te weten: Black, Grey en White. Voor €160,- krijg jij deze BALR. sneakers thuis afgeleverd in een prachtige box, compleet met een BALR. dust bag. We moeten eerlijk bekennen, dat de prijs ons meevalt voor een paar van deze luxe BALR. sneakers. Dus de volgende keer dat jij weer een ‘L’ te pakken hebt bij een raffle, bedenk dan dat je voor hetzelfde geld bedrag ook een paartje van deze BALR. sneakers kan aanschaffen.

BALR. Fast Break Sneaker ‘Black’

Prijs: €160
Colorway: Black/White
Stylecode: 8719777017976
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneaker ‘Grey’

Prijs: €160
Colorway: Grijs/wit
Stylecode: 8719777018294
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneaker ‘White’

Prijs: €160
Colorway: White/Black
Stylecode: 8719777018188
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook opvallen in het donker? Check de Nike Air Force 1 Low Utility met glow in the dark zool 0 21

Een overvloed aan Nike-klassiekers heeft een unieke make-over gekregen in 2018. Denk bijvoorbeeld aan de Air Jordan 1 Rebel, de Air Force 1 Jester en een hele reeks aan hybride-modellen. De volgende die deel gaat nemen aan opvallende make-overs is de Air Force 1 Low Utility. Deze is ontworpen door een van Nike’s top ontwerpers; Ben Kirschner.

Deze Air Force 1 is zo anders dan normaal omdat dit model geen veters heeft zoals gewoonlijk. Op de plek waar de veters zitten heb je namelijk twee brede zwarte straps. De bovenste kan aan elkaar geklikt worden. Ook op de hiel en de tong zit een strap in dezelfde stijl als de twee hier boven genoemde. Dit geeft een beetje Off-White vibes af. De upper van de sneaker is wit en is bedekt in getrommeld leer. Om deze futuristische look af te maken, licht de zool groen op in het donker. Hoe tof is dat? Dan kan je zelfs in het donker opvallen!  Er is geen officiële releasedatum van Air Force 1 Utility uitgebracht, maar zie hieronder de eerste officiële beelden. Tot nu toe is alleen bekend dat het gaat om een release in Azië die waarschijnlijk zal plaatsvinden op 26 september.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 Low Utility

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Black/White
Stylecode: AV6247-100

TEASER: Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon 0 88

Maak je borst maar nat, de Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon keert TERUG! Sean Wotherspoon heeft namelijk via zijn instagram bekend gemaakt dat er een vervolg komt! Uiteraard waren de samples al eerder te zien op de instagram van Sean, maar dankzij de enorm populariteit van de Sean Wotherspoon Air Max 97 release in maart 2018, kon een vervolg niet langer uit blijven. De Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon is namelijk één van de hottest sneaker releases van 2018! Waar de originele Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon over veel kleur beschikt, wordt er bij dit nieuwe paar hoofdzakelijk blauw gebruikt.

De sneaker beschikt over een Air Max 97 upper die komt in een vintage blauwe kleur en is uiteraard weer van corduroy. Dit geheel staat op de klassieke Air Max 1 midzool. In juli hebben we van het nieuwe paartje al een tease gezien en de sneaker lijkt er veel weg van te hebben. Echter heeft Sean Wotherspoon bekend gemaakt nog lang niet klaar te zijn met het ontwerp. Sean heeft nog enkele ideeën zoals een golvend verloop, infrarood Air Unit en een aantal nieuwe patches. Wat vind jij er tot nu toe van?

Tease juli 2018

Air Jordan 11 “Platinum Tint”; Closer Look 0 20

Er zijn foto’s verschenen van de Air Jordan 11 “Platinum Tint”. De sneaker was in 1994 ontworpen door de bekende Thinker Hatfield en komt nu dus na meer dan 20 jaar in een “Platinum Tint” uit.

Michael Jordan speelde het seizoen 1994-1995 op de Air Jordan 11. De originele colorway van de Air Jordan 11 was wit met zwart. Echter droeg het gehele Chicago Bulls team een volledig zwarte schoen vanwege de NBA regels voor kleuren en schoenen. Michael Jordan speelde echter op de wit met zwarte Air Jordan 11 en kreeg daarom een behoorlijk aantal boetes van de NBA. Elke wedstrijd dat Jordan de wit met zwarte 11’s droeg kreeg hij een boete van $5000. Jordan speelde de halve finales van de NBA-Finals op de 11’s maar ruilde zijn sneakers toch in na twee wedstrijden door de boetes.

De Air Jordan 11 “Platinum Tint” heeft rode details. Zo is het Jumpman logo rood en de streek ernaast heeft dezelfde kleur. De sneaker heeft een Sail kleurige midsole en een melkkleurige outsole. Wat erg opvalt aan de “Platinum Tint” is dat het boven niet gemaakt is van het traditionele lakleer maar van een meer suède achtige leer. De sneaker lijkt hierdoor mat en glimt lang niet zo veel meer als de eerdere modellen en krijgt een meer casual look.

Bekijk de foto’s van de Air Jordan 11 “Platinum Tint” en laat ons weten wat je er van vind. De Air Jordan 11 zal releasen ergens in oktober maar de exacte release datum is nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 11 "Platinum Tint"
Images by chicagoemporium