De Nike Hypervenom “Game of Gold” 967

De Nike Hypervenom “Game of Gold” is de allernieuwste Hypervenom die is uitgebracht door Nike. De “Game of Gold” is ontworpen als een schoen voor de beste spitsen van de wereld. Op dit moment spelen al veel grote spitsen op de Hypervenom, maar nu mogen zij gaan scoren op de “Game of Gold”.

De taak van een spits is heel simpel.. SCOREN! Met de Hypervenom hebben veel grote namen, waaronder Harry Kane, Cavani, Icardi en Lewandowski, al menig doelpunt gemaakt voor land en club. Maar nu ze steeds vaker spelen om prijzen moet er natuurlijk een Nike Hypervenom zijn die ervoor zorgt dat ze nog vaker het net vinden. Daarom introduceert Nike de “Game of Gold”.

De Nike Hypervenom waarmee jij gaat strijden voor goud heeft uiteraard veel details. Zo heeft de Hypervenom een zwarte upper met gouden details. De details zijn te vinden in de Swoosh en op de wreef van de Hypervenom. Op de wreef hebben ze een soort net gemaakt van goud, dit staat voor “het net” vinden oftewel SCOREN!

Ben jij de spits/ spita/ nummer 9 of goalgetter van jouw team, dan kunnen deze Nike Hypervenom “Game of Gold” niet ontbreken. Shop daarom de nieuwe Nike Hypervenom hier!

Nike Hypervenom “Game of Gold”

Prijs: €240 – €270
Colorway: Zwart/Metallic Vivid Gold
Stylecode: AJ3805-090 / AJ3803-090
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Nike HyperAdapt BB nieuwste colorway 21

Nike komt met een nieuwe colorway voor de HyperAdapt BB. Dit keer komt de sneaker die zichzelf strikt in een MAG colorway. De MAG is een sneaker die door Nike werd uitgebracht voor de film “Back To The Future II”.

Eerder bracht Nike een zwarte colorway uit van dit model. Niet veel later kwam er ook een donkergrijze colorway uit. A’ja Wilson, basketballer in de WNBA’s, plaatse op haar Instagram account een foto van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB. Zoals je wel kan zien heeft Nike zich door de MAG laten inspireren voor deze nieuwe colorway. De sneaker beschikt over een grijze upper en blauwe spetters op de zool en hak. Rode, gele, groene en blauwe stippen staan achterop de hak net als bij de MAG. Ook op de tong beschikt de sneaker over stippen in dezelfde kleuren.

Op woensdag 29 mei komt de nieuwe colorway uit in Amerika. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van $350. Of de nieuwe colorway uitkomt via nike.nl in Europa is helaas nog niet bekend. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB.


HyperAdapt BB
HyperAdapt BB
HyperAdapt BB

Nike Vapor Street PEG, het nieuwste silhouet met Japanse details 51

Nike laat zijn nieuwste silhouet zien voor de spring/summer 2019 collectie. Dit nieuwe model is de Nike Vapor Street PEG. Dit nieuwste silhouet van Nike is geïnspireerd op de old-school Air Pegasus en het moderne Nike model de Vapor Street Flyknit.

De Nike Vapor Street is ontworpen ter ere aan de oude training sneakers van Nike. Nike gaat twee colorways uitbrengen voor de Vapor Street. Namelijk “Plum Dust” en “Cargo Khaki”. Deze colorways worden geplaatst op de water dichte syntetische upper. Alle twee de colorways hebben Japanse en Gyakusou geïnspireerde details. Zo zijn er namelijk Kanji (Japans schrift) designs te vinden op de kurk insole en een Japanse zon op de hiel. Verder is de upper van de Nike Vapor Street PEG geplaatst op een Lunarlon sole system om zo extra comfort te bieden.

Beide colorways zullen releasen op dinsdag 21 mei voor €160,- via Nike.nl en bij andere Nike retailers. Bekijk hieronder de afbeeldingen en store-lists. Benieuwd naar andere releases? Check dan onze releasekalender.


Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG

Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG
Images by Nike

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb


Nieuwe Air Jordan 1 Cargo komt in het zwart 25

Een maand geleden introduceerde Jordan een nieuw model, genaamd de Air Jordan 1 Cargo. Toen brachten zij een witte colorway uit en nu is er een zwarte colorway onderweg. De AJ 1 Cargo beschikt over allerlei lagen die over elkaar heen lopen. De ontwerpers van het nieuwe model hebben hun inspiraties gehaald uit reizen en vliegen.

Air Jordan 1 Cargo “Black”

AJ1 Cargo’s nieuwste colorway behoudt de kenmerkende, kruisende lagen op de zijkanten. Door middel van de overlappende lagen zie je de witte Swoosh amper. Op de tong en op de veters zitten kleine oranje details. De upper is gemaakt van leer en textiel, dit zorgt voor een enorm licht en comfortabel gevoel. Op de tong zit een kliksluiting en deze is geïnspireerd op een bagagelabel. Ook de rubberen zool beschikt over een witte kleur. Op de enkel aan de binnenkant staat in witte letters “Inspired by greatness designed for flight”.

In Amerika is de nieuwe colorway al uitgekomen. Wanneer de colorway in Europa zal uitkomen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat hij binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Air Jordan 1 Cargo
Air Jordan 1 Cargo
Images by Nike