Wil jij een keer iets anders? Check dan nu deze Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce”! 0 278

De Amerikaanse sneaker-boetiek CONCEPTS slaat weer toe met een nieuwe samenwerking met het skatemerk Vans voor het “Old skool” model genaamd “Forty Deuce”.

We kunnen er niet onderuit dat de Vans Old Skool zijn weg terug weer volledig gevonden heeft naar de straatcultuur. Zo heeft de sneaker eind 2016 tot heden een enorme comeback gemaakt en is hij, samen met de SK8-Hi weer overal op straat terug te vinden.

Voor de volgende collab, genaamd “Forty Deuce”, heeft Concepts zijn inspiratie gehaald uit New York’s 42nd Street gedurende de jaren 70. Concepts heeft ook inspiratie gehaald uit een voorafgaand project. Binnen dat project haalde Concepts vooral zijn inspiratie uit een van de meest populaire plekken New York, Time Square.

De sneaker zelf bestaat uit gebleekte denim upper met zwart denimkleurige details. Verder heeft de sneaker gewaxte zwarte veters en een extra gewaxd wit setje. De heel is voorzien van CNCPTS Branding en over de gehele sneaker zijn gekraakt lederen details zichtbaar.

De Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce” zal 13 april uitkomen in de winkels van Concepts in Cambridge en New York. Online zal de sneaker via Concepts om 11:00 uur (Amerikaanse tijd) uitkomen.


Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce”

Releasedatum: 13 april 2018
Prijs: €95,-
Color: Blue/Black/Waxed
Storelist: TBA


 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Filling Pieces Sale 2018 0 125

Vanaf maandag 3 december 12 uur start weer de Filling Pieces Sale. Dit betekent dat jij 48 uur lang kan genieten van scherpe kortingen op exclusieve Filling Pieces styles. Zorg er dus voor dat je er maandag 3 december om 12 uur klaarzit, want zoals bij de voorgaande 48-hours sale kan het wel eens weer een gekkenhuis worden. Benieuwd naar het aanbod? Hit dan snel de Shop Button hieronder!

Kan je niet wachten? Check dan het Filling Pieces aanbod op Sneakerjagers >>

Filling Pieces Sale

Mercer Amsterdam is terug met NASA collaboration 0 84

Mercer Amsterdam

In september bracht Mercer Amsterdam al een sneaker uit in samenwerking met NASA. Toen Sneakerjagers bij Launch Party was van deze sneaker kregen we al te horen dat Mercer en NASA terug zouden komen.

In december zal Mercer Amsterdam weer in samenwerking gaan met NASA en zullen ze een nieuwe colorway van de W3RD 2.0 uitbrengen. De zwarte colorway is geïnspireerd op de Apollo 17 ‘Night Mission’ lancering uit 1979. De Apollo 17 was het eerste bemande lancering die ’s nachts plaats vond. Om 00:33 ging het ruimte schip de lucht in omweg naar de maan. De Apollo 17 was de laatste bemande vlucht die lande op de maan.

Dit verhaal is overal terug te zien op de W3RD 2.0. Om te beginnen heeft de sneaker een zwarte colorway die natuurlijk perfect past bij de lancering midden in de nacht. Op de zijkant van de sneaker staat in het zilver de de naam van de laatste maanmissie ‘Apollo XVII’. Daarnaast beschikt de W3RD 2.0 over 3M details die oplichten in het donker.

De Mercer x NASA W3RD 2.0 Night Mission zal uitkomen op 14 december uitkomen. De sneaker zal €250 kosten en zal verkrijgbaar zijn via de site van Mercer Amsterdam. De sneaker zal beschikbaar zijn in de maten 40 t/m 45 en de eerste 5 klanten zullen een speciale door Apollo 17 geïnspireerde koffer krijgen. Naast de sneaker zal er ook merch van de Apollo 17 verkrijgbaar zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mercer x NASA W3RD 2.0 ‘Night Mission’

Releasedatum: 14 december
Prijs: €250,-

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Pepsi & Puma maken een Pepsi x Puma Suede 50 0 212

Net als de Jordan 3, die 30 jaar bestaat, en de Air Max Plus, die 20 jaar bestaat, heeft de Puma Suede een jubileum. De Puma Suede bestaat namelijk dit jaar 50 jaar. Om het jubileum te vieren werkt Puma samen met Pepsi voor een unieke Pepsi x Puma Suede 50.

Het Duitse sportmerk brengt samen met Pepsi een twee delige serie uit van de Puma Suede. Er zal een blauwe en een zwarte colorway komen van de iconische sneaker. Zoals de naam al zegt is de Puma Suede geheel van suede. Op de tong van beide colorways is de branding van zowel Puma als Pepsi te vinden, beide in een zilveren kleur. Daarnaast zit de Pepsi branding op de buitenkant en binnenkant van de sneaker. Bij beide colorways zijn de typische Pepsi branding blauw met wit. De Puma Formstip is wit en breekt de blauwe Puma branding op met de witte letters. Op de hiel van de sneaker staat ook het Pepsi logo in het zilver.

De Pepsi x Puma Suede 50 komt met bijpassende merchandise. Zo is er een shirt met de rode, witte en blauwe kleuren van Pepsi. Op het shirt is dezelfde retro Pepsi logo te zien als op de sneaker. Over het retro logo zit het logo van Puma. Ook is er een hoodie met de kleuren grijs,rood, blauw en wit. Hierop is hetzelfde Pepsi logo te zien met het Puma logo eroverheen.

De Pespi x Puma Suede komt op 25 oktober uit op Puma. Er is verder nog geen informatie over de Pepsi x Puma Suede 50 maar we houden jullie op de hoogte.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pepsi x Puma Suede 50

Releasedatum: 27 oktober