Drie nieuwe Air Jordan 1’s exclusief voor WMNS 464

Het merk Jordan verzorgt sinds kort de sneaker-liefhebbende dames goed met een hoop nieuwe releases. Zoals het Rose Gold pack dat in maart uitkwam. Tot vreugde van de fans kondigt het merk nu de lancering aan van drie nieuwe Air Jordan 1-stijlen, allemaal exclusief voor vrouwen.

Na Nike’s grensverleggende “The 1 Reimagined” -collectie, die is gemaakt door een volledig vrouwelijk ontwerpteam, bevat de bij aankomende release twee bijgewerkte versies van de Air Jordan 1 “Rebel XX”. De lifestyle-schoen, die eerder in neutraal “Crèmewit” suède en leer kwam, met een uniek, gedraaid vetersysteem en een rits aan de zijkant. De eerste van de twee nieuwe colorways is de iconische “Chicago Red / Black / White” -combinatie. Terwijl de tweede colorway drie kenmerkende kleuren van het merk combineert: “Chicago” / “Bred” / “Royal”. Ook is de Nike Air-branding is toegevoegd naast de rits.

Bij de release van deze nieuwe sneakers zien we ook de Air Jordan 1 “Satin Shattered Backboard”, een stijl geïnspireerd door de Air Jordan 1 “Shattered Backboard” oorspronkelijk uitgebracht in 2015. Nu verkrijgbaar in damesmaten, is de schoen vernieuwd met een mix van getrommeld leer en satijnen panelen in een zomerse, oranje tint. Een transparante buitenzool met bijpassende kleur aan de onderkant rondt de look af.

De Air Jordan 1 “Satin Shattered Backboard” zal op 5 mei releasen. De Air Jordan 1 “Rebel Chicago” en “Top 3” zullen op 19 mei releasen. Als jij deze moét hebben scroll dan verder om te zien waar ze verkrijgbaar zullen zijn.


Nike Air Jordan 1 ‘Satin Shattered Backboard’

Prijs: €160,-
Colorway: Black/Starfish-Sail-Black
Stylecode: AV3725-010
Storelist: klik hier >>


Nike Air Jordan 1 Rebel “Top 3”

Prijs: €160,-
Colorway: White / Black-Varsity / Red-Varsity Royal
Stylecode: AT4151-001
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Jordan 1 Rebel “Chicago”

Prijs: €160,-
Colorway: White / Varsity / Red-Black
Stylecode: AT4151-100
Shoplink: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 25

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.