Top 5 underrated “Dad Sneakers” voor vrouwen! 1259

“Dad Sneakers”, een onverwachte stijltrend die in 2017 uitbrak, en op dit moment nog steeds erg populair is in de modewereld. Tegenwoordig lijkt het net alsof je nergens meer zowel online als op straat kan kijken, zonder een dad sneaker tegen te komen, zoals de bekende Balenciaga Triple-S. En ookal zijn er erg veel fans van de door Demna Gvasalia gedesignde Balenciaga sneakers, vrouwen hebben meer opties nodig om uit te kiezen, toch? Daarom hebben wij een aantal opties van minder bekende sneakers op een rijtje gezet!

Van Reebok tot PUMA sneakers, we hebben een top 5 opgesteld met toffe, underrated “Dad Sneakers”, die je dit seizoen zou moeten dragen! Scroll dus gauw verder!


Axel Arigato Tech Runner

Prijs: €289,90
Colorway: White Leather Canvas
Stylecode: 30072-WHT
Shoplink: Klik hier >>

Het Zweedse merk Axel Arigato bood zijn unieke kijk op de chunky sneaker trend begin 2018 met zijn Tech Runner. Dit unisex silhouet is in meerdere colorways beschikbaar en heeft een futuristische look die je outfit meteen een andere uitstraling geeft. Deze “Dad Sneaker” is er in nog meer colorways, zoals Black Leather Canvas!PUMA Prevail OG

Prijs: €110
Colorway: Black/White Ocean Depths/Dazzling Blue
Stylecode: 364106 03
Shoplink: Klik hier >>

De sneaker komt in twee verschillende colorways, paars en turquoise. Beide sneakers beschikken over zwarte strepen. De colorways zorgen bij de sneakers dat ze meer opvallen. Het bovenwerk is van mesh. De strepen zijn van leer en geven een luxe uitstraling. De zool is van rubber en geeft een ‘chunky’ feeling.Nike Air Monarch IV

Prijs: €55
Colorway: Wit/Metallic Silver
Stylecode: 415445-102
Shoplink: Klik hier >>

On a budget? Dan is deze dad sneaker perfect voor jou! De Nike Air Monarch is een go-to-sneaker onder de “Dad Shoes”. De unisex stijl is gemaakt van een leren bovenkant op een Phylon tussenzool die zorgt voor lichtgewichte demping en duurzame ondersteuning. De retro uitstraling maakt de sneaker gemakkelijk te stylen met elke outfit. Shop deze sneaker in het wit (hierboven) of in het zwart!


New Balance M991XG

Prijs: €195
Colorway: Grey
Shoplink: Klik hier >>

Ook New Balance heeft een ruime collectie aan chunky sneakers, zoals de M991XG hierboven. De New Balance 991 is vernieuwd in een premium nubuck, compleet met mesh details. De “Made in England”-stijl is een moderne hardloper voor zowel mannen als vrouwen maar kan ook goed gedragen worden onder elke outfit. Benieuwd naar meer New Balance 991 sneakers in verschillende colorways? Klik dan hier!


Bronx White & Grey Suede 

Prijs: €172,99
Colorway: White & Grey
Shoplink: Klik hier >>

Deze opvallende en leuke sneakers komen uit een familiebedrijf met bijna honderd jaar ervaring in het maken van schoenen. Het speelse design heeft het typische “Bronx” gevoel. Het silhouet heeft luxe leersoorten en creatieve details en natuurlijk zeer chunky zolen, die bij “Dad Sneakers” niet mogen missen.

Previous ArticleNext Article

Maison Margiela Low Top is er nu in een blauwe colorway 0

Eerder deze maand gaf Maison Margiela zijn Low Top sneaker een make-over met allerlei verfspetters over de upper. Dit keer heeft het Franse merk zijn inspiratie gehaald uit de blauwe hemel voor een nieuwe colorway.

Maison Margiela is een Frans luxury merk dat in 1988 werd opgericht. Het merk werd opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Het merk ontwerpt kleding voor dames en heren. Naast kleding ontwerpt het merk ook nog sieraden, sneakers en parfum. Ook is het merk al vaker samenwerkingen aangegaan met merken als Converse, G-Shock, Hermès en Swarovski.

De details

Voor de nieuwe colorway van de low-top sneaker heeft Margiela de sneaker een blauwe upper gegeven. De hak en neus van de sneaker beschikken over suède overlays. Er wordt voor een contrasterend effect gezorgd door de tong, het heel element en de ogen waar je veters doorheen gaan een gele/bruine kleur te geven. De zijkanten zijn van leer gemaakt en beschikken over een iets lichtere blauwe kleur. Gestreepte blauwe veters en een cream kleurige zool maken de sneaker af.

Aan deze nieuwe colorway van Maison Margiela hangt een prijskaartje van €440,-. Wij verwachten dat de sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn via farfetch.com. Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Blijf dan Sneakerjagers in de gaten houden!


Maison Margiela
Maison Margiela
Maison Margiela
Images by Maison Margiela

Air Jordan 1 Low Slip krijgt de ‘Black Toe’ colorway 2

Air jordan gaat lekker met het uitbrengen van nieuwe colorways op verschillende modellen. Zo zagen we laatst al verschillende colorways verschijnen op de Air Jordan 1. Air Jordan geeft echter vaak ook klassieke colorways aan een nieuw sneakermodel. Dit keer is de Air Jordan 1 Low Slip aan de beurt. Deze sneaker krijgt de herkenbare ‘Black Toe’ colorway.

De details

De Air Jordan 1 Low Slip krijgt dus de ‘Black Toe’ colorway. Deze colorway wordt niet heel vaak uitgebracht. Dus wanneer Air Jordan deze colorway weer toevoegt op een sneaker, zijn deze paartjes vaak erg gewild. De ‘Black Toe’ staat bekend om de witte toebox met daaromheen een zwarte mudguard. De gehele upper is gemaakt van leer, alleen de Swoosh is gecreëerd met wit stiksel. De zwarte mudguard rondom de toebox wordt bovenlangs doorgetrokken over de witte zijkanten van de sneaker. Achterop de hak vind je de bekende rode kleur die altijd terugkomt in de ‘Black Toe’ colorway. Daarboven is een zwart element geplaatst waarop het Air Jordan Wings logo te vinden is in het wit.

Dit Wings logo is echter niet de enige branding dat terug te vinden is op deze sneaker. Het label wat je vaak alleen op de achterkant van tong vindt, loopt nu namelijk ook over de voorkant van de tong. Op dit label vind je verschillende soorten Nike branding. Ook achterop de hiel zie je een klein stuk van dit label terugkomen. De upper is geplaatst op een witte midsole met daaronder een outsole in dezelfde kleur rood als op de upper. Dit maakt de ‘Black Toe’ colorway helemaal af.

Wanneer de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’ zal releasen is helaas nog niet bekend, maar we verwachten dat deze sneaker snel uit gaat komen. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over dit model. Bekijk hieronder alvast de foto’s van de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’.


feature image
Images by: Nike

Nike Blazers nieuwste ‘Patchwork Pack’ 22

Het afgelopen jaar is de Nike Blazer al verschillende keren een belangrijk onderwerp geweest in de sneaker scene. Deze klassieker is dit jaar dan ook in vele nieuwe colorways gereleased. Dit keer heeft de gigant Nike zowel de Blazer Mid als de Low in een nieuw jasje geheven. Dit pakt uit in de vorm van het Nike Blazer Patchwork Pack.

De details

Het Patchwork Pack zal in twee verschillende colorways gaan verschijnen. The Low krijgt een “Black/Multi Color” colorway, terwijl The Mid een “White/Multi Color” colorway krijgt. Beide sneakers maken gebruik van dezelfde pattern stijl en zijn compleet bedekt met gekleurde logo’s van Nike die op de sneaker zijn genaaid. Op de tong hebben ze een oud Nike logo geplaatst en op de achterkant staat Nike in letters uitgeschreven. Het materiaal dat de gigant heeft toegepast op de upper is een zacht robuuste stof en de mudguard is van leer. Ten slot hebben ze de outsole van rubber gemaakt.

Het is nog niet precies bekend wanneer deze twee beauty’s op de markt gaan verschijnen. Naar verwachting gaat het dit jaar nog wel gebeuren. De Nike Blazer Mid krijgt een kostprijs van €110,- en de Low zal zo’n €90,- gaan kosten. Kan jij ook niet wachten tot de drop van deze twee unieke sneakers, houd onze releasekalender dan goed in de gaten voor meer informatie.Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date