UPDATE: Nike maakt de ‘Art Of A Champion’ Collectie bekend 439

Eerder meldden we al dat er een grote collectie aangaat komen van Nike, Jordan en Converse ter ere van de NBA finals. Een collectie bestaande uit maar liefst 16 sneakers. Nike heeft nu officieel de ‘Art Of A Champion’ collectie bekend gemaakt, met nog een verassing erin!

“Over schoonheid kun je twisten, maar een kampioen is een kampioen.”

De gehele collectie is een eerbetoon aan de kampioenen van de NBA. Alle grootheden komen aan het licht. De legendes van vroeger zoals Michael Jordan en Scottie Pippen, maar ook de hedendaagse grootheden zoals Kevin Durant krijgen een sneaker in de collectie.

Het wordt geen Jordan collectie, maar een collectie van de drie grote merken die onder Nike vallen: Nike Basketbal, Jordan Brand en Converse. Met al 15 bevestigde sneakers heeft de collectie voor iedereen wel een sneaker. Het meest spannende is misschien nog wel de ‘Mistery Drop’ die ook aangekondigd is. Hier is nog weinig van bekend maar deze drop wordt in juni 2018 verwacht.

Van veel sneakers is het nu bekend wanneer deze gereleased worden, ook zijn de foto’s bekend gemaakt. Check hieronder de gehele collectie en alle release info. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Nike Zoom Kobe 1 Protro “Close Out”

Releasedatum: 14 april 2018
Prijs: €180,-
Colorway: White/Del Sol-Varsity Purple
Stylecode: AQ2728-101
Storelist: Klik hier >>


Converse Pro Leather Mid “The Scoop”

Releasedatum: 19 april 2018
Stylecode: 161328C-110
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Force 1 High Sheed “Rude Awakening”

Releasedatum: 26 april
Stylecode: AQ4229-100
Storelist: Klik hier >>


Air Jordan 1 “Pass The Torch”

Releasedatum: 28 april 2018
Prijs:
Colorway: Chrome/White/Turbo Green/Black
Stylecode: AQ7476-016
Storelist: Klik hier >>


Converse Chuck Taylor Low 70 Ox “30 and 40”

Releasedatum: 3 mei 2018


Nike Air Maestro II “Trifecta”

Releasedatum: 10 mei 2018


Air Jordan XX8 “Locked And Loaded”

Releasedatum: 12 mei 2018
Prijs: €200,-


Converse Fast Break Hi “No Easy Buckets”

Releasedatum: 17 mei 2018


Converse Star Play 0x “Intangibles”

Releasedatum: 17 mei 2018


Nike Air Force 1 Low “Fo’ Fi’ Fo.’”

Releasedatum: 19 mei 2018


Air Jordan 11 Low “Rook to Queen”

Releasedatum: 24 mei 2018
Prijs: €175,-
Stylecode: AR5149-005
Storelist: Klik hier >>


Nike Zoom LeBron Soldier 1 “25 Straight”

Releasedatum: 31 mei 2018


Nike Zoom KD 4 Retro “Battle Tested”

Releasedatum: 7 juni 2018
Stylecode: AQ5103-100
Storelist: Klik hier >>


Air Jordan 14 “Last Shot”

Releasedatum: 14 juni 2018
Prijs: €170,-
Stylecode: 487471-003
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Force 270 “Gold Standard”

Releasedatum: Juni 2018


The Mystery drop

Releasedatum: T.B.A.

Previous ArticleNext Article

Alexander McQueen’s oversized hologram sneaker 4

Kort geleden heeft het merk Alexander McQueen een nieuwe kleur uitgebracht van de oversized sneaker voor de Spring/Summer 2019 collectie.

Alexander McQueen staat momenteel bekend om de Oversized Sneaker. Het Britse merk is opgericht in 1992. Het staat al jaren aan de top van de designerwereld. Wanneer er een collectie uit komt wordt deze geprezen. De collecties worden gemaakt met de focus op handwerk, kwaliteit en de beste materialen.

De details

Sinds 2016 is Alexander McQueen’s oversized sneaker een kenmerkende schoen geworden en is het een grote trend. De sneaker is ondertussen in veel verschillende kleuren uitgebracht. Nu heeft Alexander McQueen een hele toffe colorway uitgebracht, de Hologram colorway. Net zoals de andere oversized sneakers, is deze colorway gemaakt in Italië en bestaat de sneaker uit kalfsleer. Op de hiel is het van leer gemaakte label te vinden in de hologram kleur. De veters op deze schoen zijn groot en plat. De oversized zool is gemaakt van rubber. Op de onderkant van de zool is het logo van Alexander McQueen erin gestempeld.

Wil jij deze bijzondere kleur toevoegen aan je schoenencollectie? Deze kleur is sinds dinsdag 19 februari verkrijgbaar bij Eleganza voor €420,-. Scroll naar beneden voor meer info en foto’s van de schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Alexander McQueen Oversized Sneaker – Hologram

Prijs: €420,-
Colorway: Hologram
Stylecode: 561580WHVI59375
>> Shop deze sneaker voor heren hier <<
>> Shop deze sneaker voor dames hier <<
>> Meer Alexander McQueen shoppen? Klik dan hier <<

Alexander McQueen Oversized Hologram
Alexander McQueen Oversized Hologram
Afbeeldingen: Eleganza

Nike Air Max 720 Saturn RELEASE info 3

De Nike Air Max 720 Saturn maakte zijn debuut tijdens het All-Star Weekend in het zwart met geel. Nu in een gloednieuwe colorway. Dit is een combinatie van wit, zwart en university rood. De release hiervan is op zaterdag 23 februari.

Met de aanloop naar Air Max Day op 26 maart laat Nike zien wat de Air Max 720-technologie kan doen met een sneaker. De Air Max 720 is een speciaal model, vanwege de Air Max unit, de bijzondere zool en het high-top model. Hierdoor krijgt de sneaker een vrij futuristisch uiterlijk. We hebben meerdere colorways gezien van de Air Max 720. Nu met een nieuw Air Max 720-model dat de ‘Saturn’ wordt genoemd. Het debuut van deze sneaker was tijdens het All-Star Weekend in een zwart en gele colorway en zag eruit als een race-schoen die je zou zien als Moto-GP. Nike komt terug met nog een gloednieuwe colorway van de Air Max 720 Saturn. Deze keer in wit, zwart en university rood.

Nike Air Max 720 Saturn ‘White’

Deze schone colorway heeft een basis van wit met zwarte details zoals: de veters, de tong, en enkele zwarte strepen aan de zijkant. De Nike Swoosh is rood omlijnd. Er is ook een ritssluiting aan de zijkant die de Swoosh eigenlijk doorsnijdt. Op de rits staat Nike Air Max wat je met het ritsen open haalt. Het is een vrij innovatief ontwerp dat mee gaat met de tijd. De Air unit is verbonden aan de sneaker. Hierdoor is de sneaker een compleet geheel. Beide colorways van de Nike Air Max 720 Saturn sluiten goed op elkaar aan. Het model is exact hetzelfde.

De release van deze gloednieuwe sneaker is op zaterdag 23 februari en zal rond de €200,- gaan kosten. Benieuwd waar je de Nike Air Max 720 Saturn kan bemachtigen? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Images by Nike

Unboxing: Mizuno Wave Rider 1 13

Er staat een nieuwe unboxing video online. In deze video vind je twee nieuwe colorways van de Mizuno Wave Rider 1. Check hieronder de video!

Mizuno bestaat als sinds 1907 en is een van de oudste sportmerken op de markt.
Op 16 februari kwam dan ook het nieuwe Mizuno 90’s Athletic pack uit, een pack dat geïnspireerd is op het succes van de periode in de jaren ’90.

De jaren ’90 waren erg succesvol voor Mizuno. De nieuwe sneakers zijn dan ook een throwback naar de jaren ’90 en dan vooral naar de hardlooplijnen. In dit pack zitten drie paar Wave Rider’s die stuk voor stuk klassieke jaren ’90 colorways hebben. De ‘Nasturtium’ heeft een witte basis van mesh en leer. Deze witte kleur wordt aangevuld door verschillende panelen die in het blauw komen. Als eye-catcher is er gebruik gemaakt van een rood-oranje kleur die goed contrasteert tegen de andere kleuren. De mudguard valt wel het meest op met zijn blauw met rode print. De andere twee colorways hebben de zelfde details maar komen in het zwart met rood en roze met blauw.

Het model past vandaag de dag perfect in het straatbeeld. Door zijn uitgesproken en ‘bulky’ zool sluit het aan bij de ‘dad-shoe’ trend. Met deze drop legt Mizuno dan ook een goede link tussen het verleden en het hedendaagse modebeeld. Check hier onder alle foto’s en release informatie van het Mizuno 90’s Athletic pack.

Afbeeldingen: Mizuno

Afbeeldingen: Mizuno

Afbeeldingen: Mizuno