Summer vibes met de Nike Air Max 90 ‘Linen Twill’

Het blijft langer licht en de temperatuur stijgt, of terwijl de zomer komt eraan! Nike komt met de Nike Air Max 90 ‘Linen Twill’, een lichte en zomerse sneaker. Welk materiaal is nou meer zomers dan linnen?

De nieuwe Air Max 90 ‘Linen Twill’ bestaat uit een upper die volledig van linnen is gemaakt. De kleuren op de sneaker zijn rustig en simpel gehouden, de sneaker bestaat uit een combi van ‘Sail’ en ‘Gum’ accenten. De sneaker komt met een outsole die bestaat uit een deel ‘Gumsole’ in combi met een ‘Rose Gold’ deel.

Er is nog geen officiële releasedatum van de Air Max 90 ‘Linen Twill’ bekend, maar hij wordt binnenkort verwacht. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten! Kan jij nou niet wachten tot de release? Check dan ons Air Max assortiment hier!


Nike Air Max 90 ‘Linen Twill’

Releasedatum: Binnenkort verwacht
Prijs: €140,-
Colorway: Sail/Gum
Stylecode: AO2437-001
Storelist: Klik hier >>

Air Max 90 'Linen Twill'

Air Max 90 'Linen Twill'

Air Max 90 'Linen Twill'

Air Max 90 'Linen Twill'

Air Max 90 'Linen Twill'

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *