UPDATE: Alle info rond de Nike ‘JUST DO IT’ collectie op een rij! 2187

UPDATE: We zouden jullie op de hoogte houden met update betreffende de Nike ‘Just Do It’ collectie. De nu al populaire collectie word dan ook al weer uitgebreid met 2 nieuw colorways de Air Max 1! Beide sneakers hebben een upper die een volledige ‘Just Do It’ print. De outsole, mudguard, linning, tong en veters zijn of oranje of zwart gekleurd. 

In alle gekte van Air Max Month vergeten we bijna de andere aankomende Nike releases. Zo komt Nike dit jaar met een ‘JUST DO IT’ collectie. Een tijd geleden brachten we al informatie naar buiten over de Air Max 1 ‘JUST DO IT’ en de Air Force 1 ‘JUST DO IT’. Ondertussen zijn er al wat nieuwe modellen en colorways bij de collectie gekomen. Om het overzichtelijk te houden hebben we alle informatie op een rij gezet voor jullie.

De ‘JUST DO IT’ collectie brengt een ode aan de welbekende slogan die Nike ruim 30 jaar geleden introduceerde. De eerste uiting met ‘JUST DO IT’ was met, het des tijds 80 jarige, hardloop icoon Walt Stack. Sindsdien wordt het veelvuldig gebruikt om aan te geven dat men in sport niet alleen moet denken maar vooral moet doen! Hoe kan Nike een beter eerbetoon geven aan de slogan dan een collectie met een aantal Nike Air modellen.

Nike JUST DO IT reclame 1988

De afgelopen tijd zijn dan ook verschillende foto’s opgedoken van sneakers die in de ‘JUST DO IT’ collectie zullen komen.  De collectie bestaat voor zover bekend is uit een Air Max 1, Air Max 95 en een Air Force 1. Op alle sneakers wordt de slogan meerdere malen herhaald. Ook de logo’s die gebruikt worden zijn de logo’s die voornamelijk in de jaren 80 en 90 gebruikt werden door Nike.

In de collectie komen hoogstwaarschijnlijk 3 colorways van de Nike Air Max 1. Op bijna ieder paneel zit er wel een patch, logo of staat de slogan ‘JUST DO IT’. De colorways die zullen komen zijn wit, oranje en zwart. Dit zijn ook de drie enige kleuren die je terug vind op de sneaker.

De collectie wordt aangevuld met 2 paar Nike Air Max 95 in zwart en wit. Op de Air Max 95 zijn 2 banen en de neus gevuld met kleine logo’s en ook hier vindt men weer de slogan.

De sneaker die al als eerst bekend werd gemaakt in de collectie, is de Air Force 1 in het oranje. Deze sneaker is net als de Air Max 1 met patches en borduursels versiert.

Dit zijn alle modellen en colorways die op dit moment bekend zijn. De geruchten gaan dat de collectie snel aangevuld gaat worden, zodra dit gebeurt laten we het jullie weten. Check in de tussentijd de foto’s hier onder!


Nike Air Max 1 JUST DO IT Print ‘Orange’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018
Stylecode: 875844-008Nike Air Max 1 JUST DO IT Print ‘Black’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018
Stylecode: 875844-009Nike Air Max 1 JUST DO IT ‘Orange’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Max 1 JUST DO IT ‘Black’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Max 1 JUST DO IT ‘White’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Force 1 JUST DO IT ‘Orange’

Releasedatum: Verwacht voorjaar 2018
Stylecode: 905345-800Nike Air Max 95 JUST DO IT ‘Black’

Releasedatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Max 95 JUST DO IT ‘White’

Releasedatum: Verwacht voorjaar 2018Images: Sneakerbardetroit & Sneakerfreaker & DirtyMoney & SneakerdreamNL & Long7
Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Hi

    Wanneer verwacht je de air max 1 oranje maat 13 en wat is de prijs ongeveer??

Nike Blazers nieuwste ‘Patchwork Pack’ 20

Het afgelopen jaar is de Nike Blazer al verschillende keren een belangrijk onderwerp geweest in de sneaker scene. Deze klassieker is dit jaar dan ook in vele nieuwe colorways gereleased. Dit keer heeft de gigant Nike zowel de Blazer Mid als de Low in een nieuw jasje geheven. Dit pakt uit in de vorm van het Nike Blazer Patchwork Pack.

De details

Het Patchwork Pack zal in twee verschillende colorways gaan verschijnen. The Low krijgt een “Black/Multi Color” colorway, terwijl The Mid een “White/Multi Color” colorway krijgt. Beide sneakers maken gebruik van dezelfde pattern stijl en zijn compleet bedekt met gekleurde logo’s van Nike die op de sneaker zijn genaaid. Op de tong hebben ze een oud Nike logo geplaatst en op de achterkant staat Nike in letters uitgeschreven. Het materiaal dat de gigant heeft toegepast op de upper is een zacht robuuste stof en de mudguard is van leer. Ten slot hebben ze de outsole van rubber gemaakt.

Het is nog niet precies bekend wanneer deze twee beauty’s op de markt gaan verschijnen. Naar verwachting gaat het dit jaar nog wel gebeuren. De Nike Blazer Mid krijgt een kostprijs van €110,- en de Low zal zo’n €90,- gaan kosten. Kan jij ook niet wachten tot de drop van deze twee unieke sneakers, houd onze releasekalender dan goed in de gaten voor meer informatie.Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date

Release Reminder: Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ 74

Oorspronkelijk is de Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ exclusief in Azie uitgebracht in 1996. Nu, 23 jaar na dato dropt Nike deze Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ opnieuw sinds het oorspronkelijke debuut. Wij konden niet wachten tot aanstaande woensdag 22 mei 2019 en hebben alvast een kleine reportage gemaakt van dit retro paartje.

De details

De Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ komt in een premium-stijl met een bovenwerk van wit leer en een ‘Elemental Gold/Dark Hazel’ slangenhuid die de Swoosh- en hiellip bedekt. Het ontwerp is verder afgewerkt met een retro label van het merk “Nike Air” in zwart en wit op de tong. Met zijn klassiek nette afwerking, zal deze eens exclusieve beauty zeker zijn weg vinden in je reguliere sneakerrotatie.

Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’

How to cop

De Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ dropt op woensdag 22 mei bij geselecteerde Nike retailers zoals Size?, Baskéts, 43einhalb en op nike.com voor €130,-. Voor een volledige Store overzicht raadpleeg je onze Releasekalender door op de onderstaande button te klikken.

Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Images: Sneakerjagers | Photographer: Nikki van Toorn

Nike HyperAdapt BB nieuwste colorway 21

Nike komt met een nieuwe colorway voor de HyperAdapt BB. Dit keer komt de sneaker die zichzelf strikt in een MAG colorway. De MAG is een sneaker die door Nike werd uitgebracht voor de film “Back To The Future II”.

Eerder bracht Nike een zwarte colorway uit van dit model. Niet veel later kwam er ook een donkergrijze colorway uit. A’ja Wilson, basketballer in de WNBA’s, plaatse op haar Instagram account een foto van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB. Zoals je wel kan zien heeft Nike zich door de MAG laten inspireren voor deze nieuwe colorway. De sneaker beschikt over een grijze upper en blauwe spetters op de zool en hak. Rode, gele, groene en blauwe stippen staan achterop de hak net als bij de MAG. Ook op de tong beschikt de sneaker over stippen in dezelfde kleuren.

Op woensdag 29 mei komt de nieuwe colorway uit in Amerika. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van $350. Of de nieuwe colorway uitkomt via nike.nl in Europa is helaas nog niet bekend. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB.


HyperAdapt BB
HyperAdapt BB
HyperAdapt BB