Nu verkrijgbaar: De adidas Stan Smith ‘Floral’ Black

Stan Smith heeft in de ruim 40 jaar van zijn bestaan vele colorways gezien en toch is adidas is nog steeds niet klaar met het aanbrengen van nieuwe wendingen op een van hun meest iconische silhouetten. Dit onlangs onthulde paar van de klassieke tennisschoen is voorzien van een leren bovenwerk en een volledig zwarte colorway. Als extra detail heeft de schoen vrolijke bloemetjes op de tong.

De Stan Smith is al een langere tijd een populaire schoen van adidas. Deze gestroomlijnde schoen, in 1971 speciaal ontworpen voor tennislegende Stan Smith, heeft een bijzondere plek in de stijlgeschiedenis. Het gladde bovenwerk van volnerf-leer met geperforeerde 3-Stripes en de rubberen loopzool in een bijpassende kleur hebben van de low-top een waar sneakericoon gemaakt.

Wat de schoen onderscheidt van een originele Stan Smith is het roze, rode en groene bloemenborduurwerk over de adidas-branding op de tong, wat zorgt voor contrast en kleur op het paar klassieke sneakers. Deze zijn nu verkrijgbaar via adidas.


adidas Stan Smith Floral 

Prijs: € 99,95
Colorway: Carbon/Carbon/Grey Five
Stylecode: CQ2197
Shoplink: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *