Vans x Spitfire lente collectie 2018 509

Dit voorjaar werkt Vans samen met het iconische skate merk Spitfire voor een exclusieve schoenencollectie. In het pack worden de volgende silhouetten opnieuw opnieuw ontworpen: de Chima Pro 2, de Kyle Walker Pro, de Era Pro, de AV Rapidweld Pro Lite en de UltraRange Pro.

De Chima Pro 2 komt in een roze colorway. Het bovenwerk is gemaakt van een stevig canvas met suede en een aanwezige branding op de tong. De UltraCush Lit 3D voetbedden zijn zo gemaakt om een lichtgewicht en comfortabel gevoel te geven. Het volgende silhouet, de Kyle Walker Pro, komt in de colorway “Baby Blue”. De sneaker heeft een all-over suede bovenwerk, een witte zool en een witte vans branding. Het pack bevat ook de Pro Era in de colorway “Cardiel/Orange”. Dit model heeft zwarte veters en een feloranje bovenwerk van suede. De AV Rapidweld Pro Lite in “Dress Blues” is ontworpen met donker blauwe mesh details. De laatste in de line-up is het UltraRange Pro silhouet in “Cardiel/Black”, in een compleet zwarte kleur met rode accenten.

Naast de sneakers uit dit pack komen er ook nog bijpassende kledingstukken en accessoires uit! Een tas, t-shirts, caps, een hoodie en een fleecebroek. De Vans x Spitfire collectie zal wereldwijd verkrijgbaar zijn, al staan niet alle sneakers op de Nederlandse Vans site. Of het pack nog compleet online verkrijgbaar zal zijn is dus nog even afwachten, maar we houden je op de hoogte via onze blogs!


Vans x Spitfire Chima Pro 2

Prijs: €94,90
Colorway: Roze
Stylecode: VA3MTIQ2V
Shoplink: Klik hier >>


Vans x Spitfire Kyle Walker Pro

Prijs: €94,90
Colorway: Baby Blue
Stylecode: VA2XSGQ3H
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 24

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.